Jaj ne, már megint: újfent egy mindent elsöprő téli járványhullámmal rémítik halálra a népességet

0

Ha nincs mitől rettegni, hát muszáj házilag fabrikálni némi halálfélelmet gerjesztő riogatást.

Ahogy tavaly egy mindent elsöprő szuperdáthával rémítettek bennünket minden platformon, amiből végül nem lett semmi, úgy idén egy hármas szövetségben fellépő – újabb COVID mutáns, RSV (gyk: nátha), a két év szabadságtöltését követően újult erővel visszatérő influenza – tripladémia réme mentén kívánják rávenni a lakosságot a halálfélelem kibontakozására.

Még a végén kiderül, hogy ezek a fránya vírusok legalább oly mértékben taktikusak és egymással összejátszóak a színfalak mögött, mint a második világháború legrettegettebb tábornokai. A COVID-ról is kiderült ugye egy időben, hogy kizárólag este 11 után lopódzik be a spájzba, mikor már minden tisztességes, munkába járó rendszerszolga alukázik.

Természetesen mi más is volna a legütőképesebb védekezés, mint beengedni a trójai falovat a véráramon belülre – újfent oltakozásra buzdítják a lakosságot a hentes és mészáros orvosok. Nem is vesztegetnek sok időt a hadi ellátmány terítésével: jó eséllyel még az idén megérkezik a kombinált influenza + COVID vakcina.

covid_oltas1

Orron át felszippantható oltásokkal is kísérletezgetnek már, miután a végstádiumú delúzióban vergődő orvostársadalom szerint az emberek tűtől való félelme váltotta ki a heveny ellenkezést a COVID vakcinákkal szemben, nem pedig a pártállamok fasiszta és népirtó viselkedése, az új típusú vakcinák teszteletlen és kísérleti volta, illetve a vakcinaigazolvány, valamint a mellé járó többletjogok mentén átvenni szándékozott kontroll az emberiség teste, lelke és elméje felett.

Tessék gyorsan oltakozni, mert a hármas csapást elszenvedő betegek csakhamar túltelítik a kórházakat és összeomlasztják az ellátást, ahogy történt az a COVID-riogatás első hónapjai során, mikor a fekvőbetegek kórházakból való kidobálgatását követően a töküres kórtermekben lejthettek TikTok táncot a túlterheltségtől agonizáló nővérek.

Azért biztató szavakat is rebesgetnek felénk a doktor urak: Az influenza, a koronavírus, valamint az egyéb légúti kórságok nem épp jönnek ki jól egymással. Előfordulhat, hogy előzetesen kötött Ribbentrop-Molotov paktumukat egy idő után felrúgják, majd egymás állományait kezdik ritkítani az elsődleges ellenségként megjelölt emberi szervezet helyett.

Ha még mindig nem kezdenénk el fuldokolni és szédülni az olvasottak nyomán, akkor idézzük ide a képbe a jelenleg Amerikában tomboló madárinfluenza-járványt, ami miatt csak az ősz során 50 millió szárnyas hullott el, komoly éhínséghullám kibontakozására nyújtván perspektívát.