Lex Pfizer: büntetné a francia kormány a génmódosító mRNS vakcinákkal szemben felszólalni merészelő polgárokat

0
Lex Pfizer France

Franciaország olyan törvényt fogadott el, mely bünteti az mRNS-kezelések kritikusait, óriási vitát gerjesztvén a szólásszabadság és közegészségügy jövője kapcsán. A Pfizer-cikkelynek becézett törvény precedenst teremt a globális egészségpolitikában, továbbá rendkívül komoly kérdéseket vet fel az egyéni jogok és állami kontroll viszonya kapcsán.

Mostantól az efféle terápiás kezelések kritikája, ha kötelezőnek vagy államilag ajánlottnak kiáltják ki azokat, akár három év börtönbüntetést vagy 45 ezer eurós pénzbírságot vonhat maga után. Ez az igencsak merész húzás végérvényesen átlöki a mérleg serpenyőjét a hatalom oldalára, és ellehetetleníti a közegészségügyi viták lefolytatását.

Mivel az mRNS terápiák innentől állami védelmet élveznek, lehetetlen óvatosságra intő vagy kritikus attitűddel eltanácsolni a polgárokat az efféle kezelések igénybevételétől. Az esetleges kockázatok és komoly egészségügyi veszélyek kibontakozásának lehetőségéről sem tájékozódhatnak a kényszerűen karhatalmi ernyő alá gyűrt polgárok.

A következő években nem kizárólag az mRNS vakcinák kritikusai kényszerülnek befogni szájukat, de ama lelkiismeretet növesztett vészharang-kongatók és tudósok is, kik a dollármilliárdos vakcinagyárak korrupt pénzügyei, az oltások hatásosságát és biztonságosságát bizonyítani hivatott vizsgálatok elégtelen vagy módszertanilag hibás eredményei, neadjisten az oltakozás beláthatatlan következményeire irányuló féltő figyelmeztetések kiteregetésével igyekeznének a népességet lesegíteni az egészségi leépülés útjáról.

Booster Oltas

Az mRNS beavatkozások kritikájának tilalma természetesen egyben a különféle betegségek működőképes alternatív gyógymódjainak közlését is ellehetetleníti.

A Népegészségügy 3.0 doktrína jegyében egyre szűkebb lehetőséget nyernek a rendszer fojtó szorításában vergődő doktorok és nővérek a saját belátásuk szerint hatásosnak minősülő kezelési protokollok ajánlására, helyettük az állam a maga büntetgető és szankcionálgató pörölyével kíván mindannyiunkat kötelező szűrések és oltásprogramok alá vetni.

Az efféle EU-szintű direktívákat közvetlen a korrupt gyógyszeripar milliárdos aspiránsai diktálják a bürokraták tollába, kik mindennemű gondolkodást mellőzvén hajtják végre a testünk és lelkünk feletti kontroll átadását a vakcinaipar markába.

A jövőben a hatalom igyekszik az egyéni egészségmegőrzés lehetőségét felszámolni, ennek helyébe egy kollektivista, mindenki részére egyformán kötelező és megkerülhetetlen protokoll-hálózatot bevezetni, melyek egyes számú ideológiai magágyazását a már nevezett Népegészségügy 3.0 tervezete végzi.

Masked Mother And Baby

Mivel a nagyvilág hatalmai a harmadik világháború mellett egy mindent elsöprő újabb járvány bevezetésével riogatnak, az mRNS terápiák kritikájának központi elhallgattatása lehetővé teszi a következő betegségre kifejlesztett génmódosító injekciók háborús hadművelet módjára való elterjesztését, hasonlóan a végül befuccsolt tervhez, melyet a COVID-vakcinákkal kívántak eljátszani (Operation Warp Speed, 85%-os átoltottság tervei).

Az ötödik dózis vakcina beinjektálásának feltétlen szükségével házaló megvásárolt celebtudósok olyannak festik le az előttünk álló végtelen oltakozás szisztémáját, mint az iPhone-ok működését szavatoló iOs operációs rendszer működési elvét: háromhavonta frissíteni szükséges, és minden harmadik hónapban 8 milliárd embernek kötelessége újból és újból a rendelőkbe járulnia az idők végeztéig, hogy az aktuális “operációsrendszer-frissítést” felvegye.

A francia precedens az mRNS terápiák kritikájának tilalmára nagy valószínűséggel nem marad az ország határain belül. Ahogy lenni szokott, temérdek hasonszőrű állam veszi majd át a legiszlációs csomagot, hogy végül – miután mindennemű ellenállás felszámolásra került -, EU-s, vagy akár WHO szintű direktíva váljék belőle.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás