Hiánypótló szolgáltatás: elindult a világ első randivonala oltatlanok részére

0

A sárga csillagos apartheidet bevezető randiappoknak köszönhetően egészséges, oltatlan fiatalok tömegei voltak kénytelenek mellőzni Ámor tűjének nyilának találatát. A COVIDiktatúra során kitaszításra kerültek a létezés jogából a sárga csillag viselésére nem hajlandó egyének, kiket automatikusan vetettek a szűrő algoritmusok a szerelmi kielégületlenség fekete vermébe.

Nem itt áll meg a történet, mivel családok tömegei bomlottak fel, munkások milliói váltak hajléktalanná, amiért nem adták át a testük és elméjük feletti közvetlen kontrollt a pszichopata munkáltatójuk és nárcisztikus hazástársuk kezébe.

Pont ilyen helyzetben találták magukat 2021 derekán Shelby Thomson és Heather Pyle Hawaii-i üzletemberek, kiket aztán töröltek ki végleg a létezés jogából, hogy a Tinder s vele számtalan egyéb randiapp egy megkülönböztető emblémát helyezett ki az oltottak részére – természetesen az oltatlanok nem kaphattak nekik megfelelő jelzést, így a szerencsét próbálni kívánó fiúk és lányok vagy oltottak, vagy forever alone incelek lettek.

E körülmények közepette döntött úgy a két partner, hogy barátaik segedelmével elindítják az Unjected nevű platformot, ami az egészséges oltatlanok közti csevej lefolytatásának lehetősége mellett randiszolgáltatást is nyújt. Sőt mi több, a mostanság igencsak kelendő és felettébb keresett oltatlan véradományokat is örömmel befogadnak.

veradas

Természetesen nem volt zökkenőmentes az indulás: egyből kapták a gyűlölködő e-maileket, hogy hogy merészelnek alternatívát nyújtani az egyoldalú náci holokauszttal szemben.

Külön nehézséget jelentett a weboldalhoz tervezett app elfogadtatása az Apple store-ral, ami „tévinformációk” terjesztésének indokával rendre visszadobta az alkalmazás engedélyezését. Néhány hónappal később a Google is kitiltással fenyegette őket. Végül kizárólag weboldalként indultak útnak, mely formátum bizony kissé elszeparálja őket a gyakran inkább csak mobilapp formájában elérhető sárga csillagos randivonalaktól.

A folyamatos akadályoztatás és cenzúra ellenére csakhamar 110 ezer párt kereső, csevegni vagy vért adni szándékozó kliens regisztrálta magát az oldalon. Ez a milliárdos nagyvállalatok által tolt apartheidista szolgáltatókhoz képest nem nagy szám, de a gyakorlatilag zéró kezdőtőke és reklámlehetőség mellett kifejezetten jónak mondható.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy hiánypótló ez az alkalmazás, s kívánunk minden jót a bátor és fasizmussal dacoló üzemeltetőknek.