Többmilliós kártérítést kapnak a COVID vakcinák miatt elhalálozott dél-koreai polgárok családtagjai

0

Dél-Korea kormánya megkezdi a kísérleti COVID vakcináknak köszönhetően elhalálozott polgárok családtagjainak kompenzálását. Akinek valamely rokona a COVID-oltás beinjektálásától számított 90 napon belül elhunyt, visszamenőleges hatállyal és mindennemű kérdezősködés nélkül akár 30 millió won (10 millió Ft) fájdalomdíj ütheti markát.

Dél-Koreában annak ellenére, hogy kizárólag veszélyhelyzeti engedélyt nyertek a kísérleti vakcinák, a kormány 2021 februárjában a népesség kötelező beoltatását rendelte el. Így a legkisebbek kivételével az 52 milliós ország csaknem minden egyes polgára, mintegy 45 millió fő vérereibe került befecskendezésre az ismeretlen hatású és hatóanyagú szubsztancia.

Az áldozatok családjai eleddig 10 millió won (3,3 millió Ft) fájdalomíjat nyerhettek el, de csak amennyiben azok 42 napon belül haltak meg valamely dózis beinjektálását követően. Az új szabályozás azonban akkor is megítél a szeretteiket elvesztő családoknak 20 millió won pénzösszeget, ha az elhalálozás 90 napon belül történt és az áldozat nem esett át boncoláson, hogy egyértelműen azonosítani lehessen a halál kiváltó okát.

Dél-Korea kormánya jelentős erkölcsi pressziót érez a balul elsült vakcinaprogramja miatt. Ellentétben az európai és amerikai diktátorok lebegő terrorjával, nyilvánvalóan és ellentmondást nem tűrően írták elő a kötelező vakcináztatást a semminemű előzetes klinikai vizsgálaton át nem esett kotyvalékokkal. Övék a felelősség, hogy döntésük következményeit kezeljék.

Aldozat Korhaz

Park Dae-chul, a jelenleg kormányon lévő „Néphatalom Pártja” képviselője a következő módon jellemezte a fiaskót:

Korea az egész világnál nagyobb oltakozási arányt ért el, mert az emberek bízván az államban elmentek beoltatni magukat. E tekintetben az állam felelőssége, hogy befoltozza a segítségnyújtási hézagokat azok számára, kik az oltási politika áldozatául estek.

Ebbe a keretrendszerbe nem fér bele, hogy az államhatalom csinovnyikjai rendre sumák módon lerázzák magukról a felelősséget és sorra visszautasítsák a kárpótlási igénnyel élők jogos kompenzációját. Merthogy ezt tették eddig: a 96 ezer kárpótlási kérelem mintegy 70%-át utasították el mindenféle jogi aknamezőkre hivatkozva. Ezek a vakfoltok most befalazásra kerültek a parlament részéről.

Újdonság még, hogy a véletlen életben maradt, ám súlyos mellékhatásokat elszenvedő polgárokat is kompenzálja Korea kormánya, mégpedig az elhunytak özvegyeihez és árváihoz képest 55 százalék arányban.

Pikwizard Pharmacist Giving Injection To Patient

Dél-Korea egészségügyi minisztériuma jelenleg 11 olyan vakcina-mellékhatást listáz, melyek elszenvedése nyomán jogosultak a lakosok kárpótlásra. Ezek közé tartozik az anafilaxiás sokk, vagy a szív -és szívburokgyulladás. További 15-féle mellékhatás elszenvedőit nem kompenzálja az állam.

Korea kormánya eddig 480 milliárd won (160 milliárd forint) összeget fordított a vakcinaáldozatok megsegítésére, ám a kiigazított parlamenti törvényeknek köszönhetően nyilván újabb fokozatra kapcsol majd az áldozatok kártérítési programja.

Az erőszakos oltakozás a komplett emberiséget tönkre tette – legvisszafogottabb becslések szerint is 25 millió főre tehető a kísérleti COVID vakcinák miatt tepsibe jutottak száma. A karanténból és aberrált COVID-intézkedések sokaságából eredő pusztítás mértéke megfeleltethető 6 második világháborúnak.

Ehhez képest a legtöbb országban a mai napig nem létezik vakcinaáldozatokat kompenzáló kormányprogram. Több helyütt odáig mennek a COVID-terror időszakában egészségügyi miniszterekként, akadémikus virológusokként vagy főorvosokként pózolgató senkiháziak, hogy kigúnyolják a kígyónyelvű fenyegetéseikre hallgató, majd rendelőkbe betévelyedő oltottakat azzal, hogy ők soha nem mondták: az oltás kötelező, aki nem oltatja magát, az meg fog halni, vagy nem járhat be többet a munkahelyére, így hajléktalanná, földönfutóvá válik. Emellett az életveszélyes mellékhatások sokaságát is rendre eltussolták, az ártatlan felszólalókat elhallgattatták vagy bilincsbe verték.

I Dont Want Another Vaccine

Németországban és Franciaországban ama indoklás mentén tagadták meg a biztosítók, majd perre vitt eseteknél a bíróságok az elhunyt vakcinaáldozatok családjának kompenzálását, hogy az életbiztosítások nem terjednek ki öngyilkos személyekre. Holott az életüket és személyes egzisztenciájukat féltő oltakozók öngyilkosságot követtek el, mikor felvették a rendelőkben a kísérleti COVID vakcinát. Az eléjük tett és aláírásukkal szentesített szerződések szövegezése listázza az elhalálozást, mint lehetséges oltás-mellékhatást. Így aki beoltatta magát, szánt szándékkal vetett véget önkezével az életének.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás