Így kell ezt csinálni: végleg betiltották Floridában a kötelező COVID oltást és maszkhordást

0

Florida a COVID-terror vérmes időszaka során a szabadság egyik első számú bástyájának bizonyult az állam példáját követő Texas-szal együtt. Ám hiába a liberális kormányzati attitűd, a fasiszta állami hivatalok, magáncégek és betegségügyi intézmények egyaránt önhatalmúlag megkövetelhették a veszélyes maszkok hordását és a mérgező COVID vakcinák felvételét.

Ennek a degenerált szokásnak vége. A karhatalmi visszaélések megfékezése érdekében Ron DeSantis, Florida kormányzója kénytelen volt saját kezébe venni az irányítást és felszámolni a lábát megvető COVID-nácizmus legutolsó épen maradt tűzfészkeit is.

Május közepétől fogva Florida államban tiltott mindennemű COVID-intézkedésnek való megfelelés kikövetelése, ideértve maszkhordás, oltakozás, távolságtartás és PCR tesztelés diktátumát. A törvény az állam területén működő intézmények mindegyikére vonatkozik a kormányzati hivataloktól fogva az iskolákon és kórházakon át a magánvállalatokig bezárólag. Nincs kivétel!

Az okkultista jelképek viselése mellett a fenevad bélyegének (oltási igazolvány) megkövetelését is múlt időbe pakolta DeSantis, melyet az alkalmazotti állományba való felvétel vagy a kirúgás elkerülésének feltételeként sem állíthat többé akadályul a munkáltató.

useless_mask2

Az az intézmény, mely továbbra is fasiszta módon kíván hozzáállni egészséges látogatóihoz, minden egyes dokumentált esetért 5000 dolláros büntetéssel sújtható.

A törvénycsomag további rendkívül fontos szabadságjogokat állít vissza, illetve akadályoz meg súlyos jogfosztásokat és visszaéléseket.

Mostantól fogva a betegeknek jogukban áll maguknak megválasztani a COVID-kezelés módját, így a korábban betiltott és démonizált Ivermectint, vagy Hydroxychloroquine-t is kérhetik gyógyszerükként. Mindez természetesen nem jelenti, hogy az égvilágon bármi választható volna: azon gyógymódok válnak újfent elérhetővé, melyeket kifejezetten amiatt tiltottak be, mert hatásosságuknál fogva aláásták volna az oltakozási kedvet.

Másik innováció, hogy a „gain of function” jellegű funkciónyerési vizsgálatokat, melyek célja minél fertőzőbb vírusokat előállítani és azokat a népesség körében terjeszteni, végérvényesen betiltották az államban.

image-from-rawpixel-id-2282535-jpeg

Végül, a véleményükért meghurcolt, üldöztetett, démonizált és ellehetetlenített doktorok, tudósok, professzorok szólásszabadságát is visszaállítja a törvény, kik a hivatalos protokollok android módra való követése helyett tudományos ismereteik és lelkiismeretük követésére lesznek eztán ösztökélve.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás