Naná, hogy a COVID-oltás ugyanúgy működik, mint a biztonsági öv!

0

Roppant zsenialitásáról, kreativitásáról és humorérzékéről tanúbizonyságot téve több tudós von párhuzamot a kísérleti COVID-vakcinák, valamint az autókban napjainkra mindenhol kötelezően használandó kellékké vált biztonsági öv között. Az oltásellenesek most foghatják a fejüket, hiszen ily mértékű leszerelést és égetést nem sokan képesek vállukon hordozni anélkül, hogy szégyenükben fel ne kötnék magukat.

Lássuk a konkrét indokokat, miért is mondhatjuk el az oltásokról, hogy azok egyenlőek a biztonsági övvel. Tessék az öveket becsatolni, hiszen roppant rázós kalandokban részesülünk a mentális gimnasztika rögös útján!


Minden autóba szállás előtt negatív autóbaleset-tesztet kell felmutatni.

Az autóbaleset-teszt akkor is mutathat pozitívat, ha nem látszik sérülés az autón (pl. törött kasztni).

Tünetmentes pozitív autóbaleset-teszt esetén az autót két hétre garázsba kell zárni.

Ha lemosod az autódat, megnöveled az esélyét annak, hogy negatív autóbaleset-tesztet nyerj.

A biztonsági öv becsatolása meggátolja, hogy autódat garázsba kelljen zárni.

pikwizard-mechanic-servicing-car-engine

A biztonsági öv hordása 95%-os hatékonysággal megvéd az autóbaleset bekövetkeztétől, nem csupán annak következményeit enyhíti.

48 óránként röntgen teszttel kell igazolnod, hogy nincs csonttörésed. Az öv becsatolását követően nem kell többé röntgen tesztet végeztetned, akkor sem, ha egy baleset következtében minden porcikád szilánkokra tört.

Senki nem kényszerít a biztonsági öv becsatolására, csak nem szállhatsz autóba, míg ez meg nem történik.

A biztonsági öved nem működik, míg minden utastársad be nem csatolta magát.

Amennyiben nem csatolod be az övet, a melletted anyósülésen ülő becsatolt társad is nekirepül a szélvédőnek.

A biztonsági öv használata nagy mértékben csökkenti az autóbaleset súlyosságát, de csak ha a kórházban is rajtad marad.

A biztonsági öv kikapcsolást követően is a vérereidben kering. Igazából, ha már egyszer becsatoltad a biztonsági övet, többé nem is tudod kikapcsolni.

girlycar

Az autók működésképtelen biztonsági övvel is forgalomba állíthatók, gyártóik nem perelhetők a hibás övek által előidézett csonttörésekért vagy halálesetekért.

A biztonsági öv nem véd meg a szélvédőbe csapódástól, csupán a törések tüneteit enyhíti.

A biztonsági öv hatásossága 4-6 hónap elteltével 0 százalék közelébe csökken.

A biztonsági övet egyetlen délután alatt szekvenálták, két hét alatt fejlesztették ki és egy éven belül minden országban kötelező érvénnyel bevezették.

Először kettő, aztán három biztonsági övet kell hordanod, hogy teljesen védett legyél, majd félévente még egy újabbat kell becsatolnod.

Ha nincs autód, a munkáltatód akkor is megkövetelheti a három dózis biztonsági öv bekapcsolását a home officeban való munkavégzéshez.

Amennyiben bekapcsolt övvel balesetet szenvednél, a környéken minden öv nélkül flangáló járókelőt két hét karantén és negatív röntgen teszt alá kell vetni.

accident1

Minden, autóbalesetet szenvedett sofőrrel érintkező segítőt és autómentőt 14 napra karanténba kell zárni, kiváltképp ha azoknak nem volt bekapcsolva a biztonsági övük a segítségnyújtás pillanatában.

Bekapcsolt biztonsági öv mellett is kötelező továbbra is bukósisakot viselned a zárt autódban, sőt, autón kívül is, amennyiben fedett helyre mennél be.

A bukósisakot akkor sem veheted le, ha három övvel a válladon mész a boltba parizerért.

Biztonsági öv nélkül nem látogathatsz fesztiválokat és szórakozóhelyeket.

Éttermek, szórakozóhelyek látogatásakor igazolást kell felmutatnod a bejáratnál ellenőrzést végző személyzetnek arról, hogy belépésed előtt bekötötted a biztonsági öved. Akkor is kötelező az igazolás felmutatása, ha nem autóval érkeztél.

Étteremben az autóból való kiszállást követően is kötelező bukósisakot viselned, kivéve mikor éppen a rendelt ételt fogyasztod, de akkor is csak két harapás vagy hörpintés között hajthatod fel a rostélyt.

pexels-gioele-fazzeri-11062704

A biztonsági öv használata számos, az autógyárak által elhallgatott mellékhatással bír, mint vérrögképződés, szívgyulladás, Guillain–Barré-szindróma, idegrendszeri zavarok, menstruációs rendellenességek, spontán vetélés, hirtelen halál. Sokan ezek közül hosszú hónapok vagy évek múlva éri utol a szerencsétlen övhasználót. Mindezen zavarok az öv becsatolását követően akár nyugalmi állapotban is utolérhetnek minket, el sem kell indulnunk az autóval.

A biztonsági öveket gyártó cégek 55 évre titkosították az övek mellékhatásait vizsgáló dokumentumokat.

A biztonsági öveket gyártó cégek számos övipari büntetést zsebelhettek be a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlataik végett.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás