Hivatalosan is megérkezett a fenevad bélyege: kiterjesztésre kerül az EU-s vakcinaútlevél az egész világra

0

Csak nem akarják elengedni bukott elképzelésüket a háttérhatalom nagyurai, hogy a népességet egy totalitárius kontroll-szisztéma alá kényszerítsék, melyben azt is önhatalmúlag meghatározhatják részünkre, mikor vehetünk levegőt és mikor nem.

A WHO és az Európai Bizottság megállapodott egymással, hogy a dugába dőlt COVID-hadművelet idején alaposan beégett vakcina-útlevél szisztémát kiterjesztik az egész világra, mégpedig az EU sárga csillagát alapul véve a nemtelen akcióhoz.

A WHO, mint globális háttérhatalmi szervezett kettős célkitűzés mentén kívánja a világ lakosságát totalitárius kontroll alá hajtani. Egyrészt, meg kívánják teremteni a lehetőséget a maguk részére, hogy bárminemű korlátozás vagy indok nélkül globális pandémiát hirdessenek. Ehhez a feltételek már megteremtődtek, amikor 2009-ben a világ legenyhébb lefolyású influenza-szezonja idején világjárványt rikácsoltak minden rendelkezésre álló csatornán. A gyakorlatilag nem létező pandémia kihirdetéséhez kapóra jött nekik, hogy épp ebben az évben írták át a tudományos szótárban a járvány definícióját. A COVID idején tovább folytatták a szavak jelentésének meghamisítását a nyájimmunitás és a védőoltás jelentésének önkényes átszerkesztésével.

Másik törekvése az egyelőre semminemű hatalommal nem bíró WHO-nak, hogy globális egészségügyi hatósággá felbuktatván maguknak jogot nyerjenek a nemzetállamok feletti járványkezelésre. A bármikor, bármilyen indok mentén kinyilvánítható pandémia alkalmával a nemzeti egészségügyi rendszerek megszűnnek létezni, s belép helyükre a WHO diktálta központi protokoll. A WHO utasításait az államok akár hadsereg és egyéb erőszakszervezetek bevetése mellett is kötelesek végrehajtani.

vaxx_police

A végső cél, hogy a házilag barkácsolt járványokra kifejlesztett „védőoltások” beinjektálását hatósági erővel kényszeríthesse a WHO a komplett világ népességére. Meséjük szerint a mobilitás megkönnyítése és az utazás lehetőségének egyszerűbbé tétele végett tesznek lépéseket a globális „egészségi” útlevél bevezetésére. Ha valóban annyira aggódnának a szabad mozgásunk végett, tán nem olyan jellegű intézményeket kéne alkalmazni a lakosság ellen, melyek a mobilitás megnehezítése és utazgatás akadályozása felé tesznek lépéseket.

Az EU-s mintára alkotott vakcinaútlevél már idén nyáron üzembe helyezésre kerül. E predikció egyáltalán nem számít eltúlzott módon pesszimistának, mivel gyakorlatilag kész szisztémáról beszélhetünk, s az EU protokoll nyomán bevezetett oltásigazolást már most 80 állam alkalmazza. A WHO uradalma alá nagyjából kétszer ennyi ország tartozik, melyeknek a rendelkezésre álló keretrendszer szerint gyerekjáték lesz bevezetni a népgyötrést elősegítő diktátumokat.

A milliárdos vakcinaszállítmány-megrendeléseket tova tűnő SMS-ek révén lebonyolító Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság örvendezve nyilatkoztatta ki, hogy az EU és a WHO közös értékei és alapelvei nyomán tökéletesen szimbiotikus együttműködésben törekedhetnek a globális egészségügyi fasizmus bevezetésére.

A beetetés érdekében nyilván azt hazudják, a fejlett jogosultság-kezelésnek hála a WHO-nak semminemű betekintése nem nyílik a személyes egészségügyi rekordokba, de nyilván egyetlen gombnyomással eme ígérvény könnyedén és azonnali hatállyal felülírható.

digital_totalitarianism

Igazán szerencsés véletlen, hogy az egyezmény aláfirkantását követően a WHO máris egy következő nagy pandémia bevezetésére spontán kirobbanására készül, melyhez – hasonlóan a COVID-járványhoz – egy pandémia-szimulációt gründolnak a nyár lefolyása alatt, miközben a mit sem sejtő népesség békésen szunnyadozván aszalódik a napon.

Az eseményen való részvételre minden WHO-tagország egészségügyének képviselőit szeretettel várják, melynek 194 tagországot számláló népes táborához épp a napokban csatlakozott Észak-Korea kormánya. Olyannyira komolyan gondolja a szabadságunkért aggodalmaskodó WHO a feladatot, hogy Észak-Korea dinasztikus diktatúráját rögvest 3 évre az igazgatósági bársonyszékbe repítette, hogy ők lássák el a komplett ázsiai kontinens képviseletét az előttük álló esztendők során.