Egyetlen pöcc, és ez a hulladék, hitvány civilizáció romba dől

0

Találtam egy roppant vicces hírt, mely találó módon mutatja be a mai elviselhetetlen, aberrált, hulladék vadkapitalista rendszer működését, ahol az ember már a saját eszközei felett sem rendelkezik uralommal. A sok ostoba sügér meg egyenesen ajnározza az efféle „újításokat”, melyek lassacskán a létezés jogából is kizárják az élő embert.

Több száz Tesla-tulaj találta magát abban a kellemetlen helyzetben magyar idő szerint pénteken késő este, hogy nem tudta kinyitni autóját az erre a célra szolgáló telefonos applikációval.

Annyira biztonságosak ezek a masinériák, hogy a gazdáikat sem engedik be az ajtón. XD Micsoda soha nem látott jólétet biztosít számunkra a technológia…

Utóbbi segítségével a kocsit amellett, hogy kinyithatja és elindíthatja a tulaj, bizonyos államokban távvezérléssel oda is hívhatja magához, a kamerák segítségével szétnézhet az autóban vagy az autó körül, bekapcsolhatja az appon keresztül a légkondit vagy a fűtést, pont úgy, mintha az autóban ülne.

architecture-buildings-cars-314374

Fene nagy biztonságában nem is mer beszállni a saját autójába a tulaj, mielőtt jól szét nem nézett benne sok kilométer távolságból. Íme az evolúció csúcsai, akiknél manapság még az élettelen szeméttenger is szabadabban jár-kel a világban.

Ez természetesen mind interneten keresztül működik, a péntek este 22:40 körül kezdődő problémák során azonban a Tesla szerverei lehaltak, így semmit nem tudtak kezdeni autójukkal azok, akiknél nem volt kulcs.

Még a rozsdás ócskavas is nagyobb jólétnek örvendhet a tavaszi lágy szellőnek is kiszolgáltatottá vált embernél. Ha egy ember ilyent csinálna, hogy megtagadja „gazdája” szolgálatát, másnapra már halálra is fagyna az aluljáróban. Ezek a hulladék csinálmányok meg hogyhogynem önkényeskedhetnek még a tulajdonosa felett is. Lassan tényleg akkora a „jólét”, hogy az utolsó megmaradt agysejtjei is sírva rohannak világgá a bezombult és vágóállati sorba került lakosságnak. Adódik egy kis programhiba, és máris vége a dalnak. Mindenki holtan esik össze, mert lassan már levegőt venni is elfelejt az emberiség, ha nincs a kezében valami kütyü, ami figyelmeztesse erre.

Ötszáznál is több autós jelezte panaszát pénteken, Elon Musk elnézést kért, és megígérte, lépéseket tesznek azért, hogy többször ne fordulhasson elő hasonló szituáció.

Blablabla. Ha személyesen Elon Musk biztosít mindenkit afelől, hogy ilyen többé nem fog történni, akkor jobb, ha mindenki elkezd lóhalálában apokalipszis-bunkert építeni, mielőtt túl késő volna.

A BBC-nek nyilatkozó Stuart Masson, a The Car Expert szerkesztője és David Bailey, a Birminghami Egyetem üzleti iskolájának professzora egyetértettek abban, hogy a Tesla saját technikájának és üzleti modelljének áldozata. Ugyan van mód arra, hogy kulccsal is elindítható legyen a jármű, a cég arra ösztönzi vásárlóit, hogy használják az applikációt, hisz ez jelképezi a cég csúcstechnológiáját.

A cég csúcstechnológiáját az út szélét elfoglaló rozsdás ócskavas jelképezi. Száz évek óta létezik megfelelő technológia, úgy hívják, hogy lomtalanítás.

cars-parked-in-front-of-company-building-2449452

A vásárlók természetes ösztöne pedig az, hogy ráhagyják magukat erre a technológiára, hisz kényelmesebb. „Ez a helyzet is megmutatta, hogy ha kizárólag egy mechanizmusra hagyatkozunk, könnyen bajba kerülhetünk” – nyilatkozta Bailey professzor, aki maga is az autóján kívül ragadt pénteken késő este.

„A vásárlók természetes ösztöne”. Tehát a vásárlók állatokká lettek, akik kizárólag ösztönből döntenek. Aztán csodálkoznak, ha egy körbehatárolható elit karámba akarja őket pakolni, majd a billogot rájuk égetni. Hát ők már nem emberek, akik szabad akarattal, önálló gondolatokkal rendelkeznek, hanem nyilvántartásba helyezendő lábasjószágok. Akiknek egy rozsdás ócskavas parancsol. 😀

Úgy látom, nem érkezhet elég hamar az apokalipszis, hogy ezt a mocskos, aberrált civilizációt eltávolítsa végre. Ezt a lesüllyedést már a világvége sem hozza helyre.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás