Attól félnek a tudósok, hogy a hamarosan berobbanó űrturizmus soha nem látott klímakatasztrófát idéz elő

0

Nem létezik kellő rettegésre indokot adó valóságos veszélyforrás a világban, ezért ki kell találni különféle meséket, melyek nyomán a népesség elkezdhet végre zabolázatlanul reszketni s ennek nyomán a teste és elméje feletti kontrollt az „új világrend” megteremtésén fáradozó pszichopaták részére átadni.

A COVID, a harmadik világháború és az inflációs kapokalipszis után itt kopogtat ajtónkon a következő veszélyforrás: az űrturizmus fenyegető réme, melynek nyomán a bennünket faképnél hagyó milliárdosok soha nem tapasztalt klímakatasztrófát idézhetnek elő az űrrepülgetéseik által.

A University College London, a Massachusetts Institute of Technology, valamint University of Cambridge habókos tudósai álltak elő az elképzeléssel, mely szerint a magukat űrbe lövellő milliárdosok akkora karbon-lenyomatot hagynak hátra itt a Földön, melynek hatása rakétánként megfelel legalább 500 repülőgépének annak fényében, hogy az űrrakéták üzemanyaga égéstermékeként keletkező korom ennyiszer több hőt képes megtartani a légi, valamint földi közlekedés szabvány benzinjénél és kerozinjánál.

A milliárdosok űrversenye ugyan az ózonréteget nem tudná teljesen tönkre tenni, ugyanakkor annak regenerálódását szintén nagy mértékben akadályozzák a tömegével fellőtt rakéták. 2019-ben például 103 kilövést hajtottak végre szerte a bolygón, melyek egy része most első ízben az újgazdag milliárdosok elmaradt gyerekkorát hivatott kompenzálni.

Két világ közt őrlődünk. Egyfelől az aberrált milliárdosok felelőtlen cselekedeteit kénytelenek vagyunk mindannyian elszenvedni – lásd az általuk tartott klímakonferenciákat, melyekre sok száz magánrepülővel járulván elmagyarázzák, miért jó ötlet a pórnépnek lavórban mosakodni és a ruhák tisztítását mosás helyett szellőztetés révén megoldani. Ugyanakkor szemlélhetjük derűsebben is a világot, hiszen némi reménnyel és pozitív gondolkodással felvértezvén magunkat akár ama vágyunk is beteljesülést nyerhet, hogy az űrkocsikázó burzsoázia örökre kivettetik a külső sötétségre, melyhez elegendő egyetlen apró technikai probléma véletlen felmerülése.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás