Mire számíts, ha engeded, hogy hatással legyen rád a halálkultusz propaganda?

0

A Reddit-en pillantottam meg az alábbi undormány mocskot, mely bizony megkíván egy alaposabb elemzést. Úgy hívják ezt a műfajt, hogy okkultista ráolvasás, mely a félelemben élő, rettegésben tartható, megvezethető emberek elméje felett azonnal képes átvenni az uralmat, majd megbetegíteni, neadjisten meg is ölni őket. Az eredeti szerző természetesen sem a nevét, sem az arcát nem adta a fekete mágiához, mindenesetre maga a varázsige is lenyűgöző példája az emberiség által évezredek óta űzött halálkultusznak. A szöveg helyesírási hibáit változatlanul hagytam.

Mire számíts ha Covid intenzívre kerülsz

Mindjárt egy jó hírrel kezdem: all inclusive ellátást kapsz, nem kell magaddal hoznod semmit. Mindent mi adunk! Teljes ellátásban lesz részed.

Na, eddig jó. A mai világban már az emberek alapvető szükségleteiről való gondoskodás is oly mérvű luxusnak számít, hogy tapsot meg díszfelvonulást érdemel minden erre való törekvés.

2 féle módon kerülhetsz hozzánk: egyenesen a sürgősségiről vagy egy másik Covid osztályról. Egy a közös, bárhonnan is jössz, már nagyon fulladsz…

pikwizard-6bbaf8231e88e95650e18806c2985e21

Fulladsz… aki fogékony az efféle baromságra, annak itt ennél a pontnál már neki is áll kaparni a torka… így működik a ráolvasás. Csak ezt a hatást még fel kell szorozni legalább hússzal, mert a legtöbbek elméjét nem egyetlen ilyen szennyfantázia-költő tartja rabszolgaságban, hanem akár sok száz, neki „jót akaró”, és „csak az ő érdekeit néző” terrorista diktátor, a háziorvostól kezdve a főnökön át egészen a fősodratú féknyúzterjesztő propagandistákig. Nagyon sokan még attól sincsenek biztonságban, hogy a saját „szerető és aggódó” rokonaik okádják rájuk a halálrettegés varázsigéit.

Előbbi esetén elég nagy megrázkódtatás lesz a környezet, az utóbbiak már sejtik, mi vár rájuk. Először is kapsz egy szuper ágyat – újabb jó hír (több millióba kerül egy ilyen). Aztán levetkőztetünk teljesen meztelenre, akárhány éves is vagy. Felragasztunk rád elektródákat, melyekkel a nap 24 órájában nézzük a pulzusod, kapsz egy vérnyomásmérő mandzsettát, kapsz egy csipeszt az ujjadra, (jó lenne, ha nem lenne műkörmöd, mert akkor nem jól működik) amellyel a vér oxigén szintjét monitorozzuk. Majd látni fogod, ez a legfontosabb mérő műszered lesz.

Akire hat a fekete mágia, az bekerül a Sátán bűvkörébe. Az első beavató rituálé a totális megalázás, majd egy teljesen értelmetlen, viszont legalább aberrált szertartás. Így működik minden szekta. Úgy vonják be az áldozatokat, hogy legkönnyebben sebezhető pontjára támadnak: a (nem létező) önbizalmára és méltóságára. A legtöbb szekta megtört és tönkre ment embereket gyűjt maga mellé. Ugyanígy működik a COVID-kultusz is. Ki mint vet, úgy arat. Aki hisz benne, annak nyilván az ő szabályait kell követni.

Kapsz egy katétert is, mert sajnos az intenzív osztályon nincs WC, amúgy sem lenne erőd kimenni. Ugyanezen okból kifolyólag kapsz egy pelenkát is. Akkor is ha 30 éves vagy, akkor is, ha 70. Ja, hogy Neked AZ úgy nem fog menni? Hát, kénytelen leszel megszokni. Ahogy a mosdatást is ott az ágyban.

korhazi_kezeles1

A szekta végleg uralma alá helyezi az áldozat testét és elméjét. Mint ahogy minden öngyilkos kultusz esetén, úgy a COVIDistáknál is a magatehetetlenség állapotának előidézése az első számú prioritás: „Ne ellenkezz, úgyse menekülhetsz”.

Aztán kapsz egy artériás kanült valamelyik csuklódba, amin naponta többször vért veszünk. Erről jut eszembe, naponta 5-ször megszúrjuk az ujjadat, hogy megmérjük a vércukrodat, mert a Covid sajnos felborítja cukor háztartásod…

A cukorbetegség egyébként a hamis-hazug boldogságért való küzdelem lelki manifesztációja. Az lesz cukorbeteg, akinek hazug elképzelései vannak a boldogságról (most nyilván nem a veleszületett 1-es típusú cukorbetegekről beszélek, ők a szüleik bűnei nyomán kénytelenek viselni a nyomorúságot). Amennyiben egy COVID vírus felboríthatja úgymond a cukorháztartást, az jelzi az áldozat részére, hogy hazugságokban hisz, rossz helyen keresi a boldogulást és az üdvösséget. Aki legkésőbb ennél a pontnál nem ébred a keserű igazságra, hogy ő egy okkultista vallás áldozata, az már tényleg menthetetlen.

Egyértelműen jelzi neki a szervezete, hogy az orvoslás karmaiba kerülve nem fog neki szebbé és boldogabbá válni az élete. De a hazugság sodrása erősebb.

pikwizard-e37bc92aa43e520b234fc571570c7c60

előbb utóbb inzulint is fogsz kapni. (meg ezen kívül rengeteg vitamint, infúziót, gyógyszert – többek között remdesivirt is, melyet csak tavaly júniusban engedélyeztek és hosszú távú hatásai ismeretlenek).

Mekkora tragédia. A COVID-vakcinák hosszú távú hatásai ugyanígy ismeretlenek (habár már kezd felsejleni a velük kapcsolatos keserű valóság), ráadásul 2023-ig garantáltan nem lesznek engedélyezve, hiszen kísérleti stádiumban vannak.

Ezen felül vitamint talán nem az intenzíven fekvő betegeknél kéne elkezdeni adagolni, hanem megelőzés céljából az egészségeseknek, kiváltképp D-vitamint. Mit vitaminoznak már akkor, amikor a szervezet annyira elgyengült, hogy nem fogja tudni időben feldolgozni azt?

Lehetne elkezdeni vitaminokat ajánlani még a betegség kialakulása ELŐTT, de az ugató barmok kizárólag a méregvakcinát erőltetik. Az a Jézus Krisztus. Hát ha ebben hisztek, legyen meg hitetek szerint, látni fogjátok az egyértelmű következményeket, és még akkor sem ébredtek majd tudatotokra.

És kapsz egy maszkot az arcodra. Olyan, mint egy búvármaszk. Jó szorosan rögzítjük a fejedre. Ez, ahányszor levegőt veszel, nagy nyomással pumpálja beléd az oxigén dús levegőt. Szörnyen fog szorítani, de nem lazíthatunk rajta, mert akkor ereszti a levegőt, leesik a nyomás.

maszkos_dokik

Tehát aki nem kap elég levegőt, azt fojtogassuk még jobban. Még kettőt rúgjunk bele a földön fekvőbe.

És ezt a gép hangos sípolással jelezni is fogja. Amúgy is minden csipog körülötted éjjel nappal. Nyugi, pár nap után már fel sem tűnik ez a zaj.

Milyen gondos odafigyeléssel koncentrálnak a beteg páciens gyógyulására.

Ezt a maszkot – NIV maszk a neve – eleinte még kis időre le lehet venni. Óriási megkönnyebbülés lesz, majd meglátod. Ilyenkor ehetsz, ihatsz. Aztán ahogy romlik az állapotod, egyre kevesebb lesz ez az idő… Végül eljutsz oda, hogy egy kanál étel után már vissza kell tenni. Örülsz, ha pár kanál tápszert tudsz enni egy nap.

Az általad összeirkált gusztustalan okádéktól még az egészséges embernek is elmegy az étvágya, nem csoda, ha ebben az állapotban a halál már egy megfontolandó, konkrét előnyöket felmutató alternatívának tűnik.

hospice-1761276

Ekkora cserepes lesz a szád, a maszk pántjai kisebesítik a bőröd, bárhogy is próbáljuk ezt kivédeni. És ez még nem a lélegeztető gép. Akkor elaltatunk és nem tudjuk fel tudunk-e ébreszteni valaha…

Így vagy úgy, de átadod a tested feletti uralmat a Sátán részére.

A drága ágy sem lesz már kényelmes, fájni fog a derekad, pár nap után minden bajod lesz benne. Nem tudsz úgy aludni, ahogy szoktál, mert csak félig ülő helyzetben tudsz létezni. De nem ez lesz a legnagyobb bajod. A legnagyobb bajod az lesz, hogy nem elég a levegő. Szerintem ez az egyik legfélelmetesebb érzés a világon… Amikor nem elég a levegő.

Mindez a pittyegő szarjaitok meg az áldozataitok felett tort ülő vérmes gyűlöletetek miatt.

Lassan elveszíted az időérzékedet… azt sem fogod tudni milyen nap van… és nem is fog érdekelni, hogy nincs híred a külvilágról, itt nincs tv, WiFi.

television-remote-control-525705

Ez az egyetlen esély arra, hogy tán-talán gyógyulás következzen be, ha már a brutális mészáros orvosok meg nővérek nem hagyják.

Hiányozni fog a családod. A férjed, feleséged, gyereked, apád , anyád nem jöhet be hozzád. Max beküldenek egy fényképet vagy egy gyerekrajzot. Gyógyulj meg apa/papa stb felirattal.

Eleve ez a legtöbb betegség funkciója, hogy elszeparálja az embert azoktól, akik a betegséget okozták. De hát a mai ember cseberből vederbe kerül, miután beutalják a kórházba.

Magányosnak, elveszettnek fogod érezni magad, nincsenek arcok körülötted, csak szemek a maszkok mögött. Nem látod a beteg társakat, mert függöny választ el tőlük, csak a hangokat hallod, ahogy ők is küzdenek a levegőért, az életben maradásért.

Igazán ideálisak a körülmények a gyógyuláshoz.

beteg_labadozik

Sajnos tudni fogod azt is, ha a melletted lévőknek nem sikerült… Hallod a család sírását, amikor bejönnek elbúcsúzni. Mert egyszer és egyben utoljára bejöhetnek. Nem látod, de hallod a függönyön keresztül. Nem tudsz elbújni, elmenekülni előle. Ahogy mi sem tudunk. De mi 12 óra múlva hazamegyünk a családunkhoz, és pár órára elfelejthetjük ezt az egészet, ha tudjuk… Te viszont ott maradsz, a félelmeiddel, az oxigén hiányoddal.

Gondolom ez is az életkedv fellendítésének egyik kulcsa, biztos ami biztos.

Csak reménykedhetsz, hogy nem adtad át a kórt idős szüleidnek, a párodnak, gyerekednek. És ott marad veled a bizonytalanság, hogy mi lesz veled…túléled-e.. ki kerülsz – e innen élve..

Ha így állsz hozzá, akkor már mindegy is. Jobb neked a zsákban.

Imádkozol Istenhez, akkor is ha nem vagy hívő. És hiába gondolsz arra, bárcsak ne vettem volna az egészet olyan könnyedén… Már késő.”

pexels-brote-studio-2970501

Hát igen, előre kellett volna gondolkodni, és nem hagyni, hogy a hazugság oly mértékben átvegye az uralmat az elméd fölött, aminek aztán tepsi a vége.

Na, ennyi a szófosás. Mielőtt tovább mennénk, néhány észrevétel pluszban.

Szerintetek egy ilyen ember, aki ennyire aberrált, félelemgerjesztő, gyűlölködő módon áll hozzá embertársaihoz, valamint az általa koporsóba kergetett áldozatok sokaságához, az hogy volna már alkalmas a hivatása ellátására, hogy gyógyítson? Miközben épp az ellenkezőjét műveli: pusztít, öl, rombol, mindezt ráadásul nyilvánvalóan hivatalos (népirtó) protokoll mentén.

Aztán: mint az kikövetkezhető a hozzá fűzött mondataimból, az intézményes betegellátás minden egyes mozzanata (és ezt a szöveg zseniális levezetéssel tárgyalja) arra megy ki, hogy a gondjára bízott félő, rettegő áldozat betegségét még súlyosabbá tegye. De igazából az se baj, ha felfordul az illető, csak előtte vessük alá oly mértékű megaláztatásnak, szenvedésnek, tortúrának, ami az utolsó maradék esélyét is elsöpri annak, hogy a rituálisan feláldozandó beteg legalább a halálos ágyán megtisztult lélekkel kerüljön vissza teremtőjéhez. Mikor a pittyegések zaja elnyomja a lélek hangját, közben a doktor szétfeszíti a beteg tüdejét, ráadásul több tucat idegbajos vernyákoló nővér, rokon meg egyéb zavaró objektum zsizseg körülötte – valóban erőtlen és értelmetlen már az ima.

pexels-rodnae-productions-5542907

Arról szól az egész rituálé, hogy az áldozat az egész élete és halála feletti uralmat adja át vadidegenek kezébe, akik aztán azt művelnek vele, amit akarnak. Istentelenek kezelnek istenteleneket, istentelenek vannak összezárva istentelenekkel, vak vezet világtalant, ennek következtében nem is nyerhet magának teret az intézményben a gyógyító „energia”.

Aki orvosra bízza magát az Isten helyett, annak helye a temetőben van. Pedig még a nevük is megmutatja, miféle képződmények is ők valójában:

Orv jelentése:

1. Burkoltan romboló, rosszindulatú (személy), aki alig észrevehető módon pusztít, rombol, átver másokat.

2. Burkoltan romboló, nem nyíltan jelentkező (rossz szándék, káros tett, hatás), amely fokozatosan, halmozódóan és észrevétlenül pusztít, rejtetten és nehezen észrevehető módon károsít.

Miféle tulajdonságok lepleződnek le egy olyan beteggel kapcsolatban, aki legvégső kétségbeesésében is burkoltam romboló, pusztító, rosszindulatú személyektől várja a megváltást, mert ennyire megutálta magát és teremtőjét? Menthető az ilyen?

confused_man1

Úgy illik, hogy segítséget nyújtsak bajba jutott embertáraimnak, akiket az efféle gusztustalan gyilkos propagandával meg lehet etetni, és halálrettegésben lehet tartani. De mit lehet mondani egy ilyen embernek, aki notóriusan és rítus-szerűen a halál bűvkörében él, illetve ragaszkodik a hazugsághoz? Roppant nehéz rávezetni az ilyet az élet útjára.

Ráadásul külön cikket is kíván, mert az efféle roppant kényes, gyomrot megfekvő tartalomból már ez is nagyon sok volt.

Úgyhogy innen folytatom hamarosan. Tünetekre bontva megmutatom, mi okozza a COVID-betegség kialakulását, valamint hogyan foghatunk hozzá önerőből (orvosok nélkül) a gyógyításának. A hagyományos (jobbára materiális) gyógyítási lehetőségekről van már egy kész, ámde beszerkesztetlen cikkem, azt is hamarosan publikálni fogom.