Álmom egy fedőakcióként végrehajtott terrortámadásról

0

Újabb álmot kaptam „ajándékba”, mellyel nem igazán tudom, mit kezdjek. Ezért hát megosztom, hátha valaki talál hozzá értelmes magyarázatot.

Ehhez az álomhoz kaptam egy viszonylag részletes magyarázatot, ám számomra egyelőre nem teljesen hihető, hogy egy ilyen eset Magyarországon megtörténhet, illetve amennyiben mégis, úgy a lakosság figyelme elterelhető lesz a valóságról, ahogy történt a COVID-riogatás alkalmával.

Az álom maga két részből állt, melyek közös jellemzője, hogy ugyanazon helyszínen és környezetben játszódtak. A szokványos álmokkal ellentétben – melyek olykor abszurd környezetet vagy szituációt prezentálnak – ez a mostani tökéletesen valóságosnak látszott még a részletek terén is.

Az első felvonás inkább hozzám szóló üzenet, ám mivel egy csomagban kaptam azt a másodikkal, úgy érzem, érdemes megosztanom ezt is, hátha valaki okul belőle.

Egy pesti társasház vagy panel sokadik emeletén vagyok többedmagammal (már nem emlékszem, konkrétan kikkel), s odakinn egy elég heves vihar tombol, mégpedig dörgés-villámlás, illetve erős szél kíséretében.

perfect_bubble_pop

Egyszer csak villám csap valahová, s a környéken mindenütt elmegy az áram, az elektromos alkalmatosságok pedig megsemmisülnek. Egyedül az én eszközeim maradnak épek, amely eszközpark konkrétan egy laptopból és egy lámpából áll. Amikor rákérdeztek a mellettem tartózkodók, honnan tudtam, hogy be fog ide csapni a villám, ennek köszönhetően idejében kihúzhattam eszközeimet a konnektorból, azt a választ adtam, hogy rajta vagyok a jelen, amely megmutatja néhány pillanattal előre, hogy mi fog történni. A többieknek sejtelmük sem volt eztán sem, hogyan volt lehetséges mindez, amit elmondtam.

Magyarázat: aki Isten útmutatása szerint él és cselekszik, hamarosan szert tehet olyan képességekre, melyekről a legtöbben kizárólag különféle mítoszokból, regékből, esetleg filmekből hallhattak. Ezek első körben az érzékelés szintjén (megérzések, szituációnak megfelelően érkező spontán gondolatok, jelek, közvetítések) fognak megnyilvánulni, de elmondanám, hogy kaptam olyan álmot is, melyben testben repülök, mégpedig bárminemű szárny, jetpack vagy egyéb segédeszköz igénybe vétele nélkül (egyébként meglehetősen szürreális élmény volt, mivel erőkifejtés helyett a mentális szuggesszió erejével lehet szabályozni a repülés irányát és sebességét, melyet bizony gyakorolni kell).

Az álom első fele tehát inkább hozzám szól, de hátha valaki megkapja beszámolóm által a kedvet az igazság keresésére. 🙂

A másik fele viszont már roppant kellemetlen szituációt mutat be, melynek kapcsán sokat vacilláltam, hogy le merjem-e írni. De végül is a mai világban bármi megtörténhet, én már semmin nem csodálkozom, úgyhogy tessék.

city_pverview

A környezet és a helyszín tökéletesen megegyezik az első felvonáséval, sőt, az időjárási viszonyok is hasonlóak. Itt már elvonulóban volt a vihar, egy-két villám világította csak be a tájat.

Ugyanabban az emeletes házban járunk, mint előzőleg, csak most az erkélyen nézek kifele. Itt látok egy széles sztrádát (talán Hungária körút?), szemben pedig két épületet. Az egyik viszonylag magas, három vagy négy emeletes, egyterű épület lehetett, mégpedig varroda, vagy valamilyen könnyűipari üzem. A másik, hozzá csatlakozó vagy legalábbis nagyon közel fekvő létesítmény egyetlen emelet nagyságú.

Környezeti tényezők: az időjárás párás, viszonylag hűvös, vihar után. Az út nedves. Az esemény dátuma lehet valamikor késő nyár – kora ősz (augusztus-október között), esetleg e hónap (május). Az időpont 18-22 óra között lehetett (már beesteledett). A villámlások miatt kötve hiszem, hogy a sorolt dátumoknál később zajlana az akció, nyáron pedig azért kevésbé valószínű, mert június-júliusban nem szokott sötétedni este 9 előtt.

Tehát kinézek az erkélyen, s a következőket látom. A nagyobb épületben néhány ember dolgozik (gyaníthatóan vagy túlóráznak, vagy délutáni/esti műszakra vannak beosztva), a kisebben sötétség honol, néhány haloványan pislákoló fényforrás (tartalék világítás?) mellett, de ott is tartózkodik egy-két ember.

city_overview

Egyszercsak fegyveres alakok rontanak be a kis épületbe, s lámpáikat villogtatva szitává lövik a két szerencsétlent, akiket láttam benne mozogni. 3 vagy 4 fegyverest láttam, de lehettek többen is.

Eztán felébredtem, s utólag már csak két gondolatot kaptam az álom mellé.

Azt fogják majd mondani, hogy terrortámadás történt, de valójában egy hivatalos rendőrségi vagy katonai alakulat (TEK, netalántán honvédség) által elkövetett hamis zászló hadművelet zajlik.

Az esemény magyarázatára azt a megértést kaptam, hogy valamilyen jellegű politikai válság bontakozik ki Magyarországon, ami lehet gazdasági vagy társadalmi összeomlás. A művelet célja e válság nyomán keletkező fékevesztett pánik terelése a hatalom által kívánatos mederbe, illetve a folyamatos szükséghelyzet-meghosszabbítások, vészhelyzeti jogosultságok nyomán létrehozott, immár harmadik éve zajló diktatúra tartós bebetonozása, ami egyben még több szükséghelyzeti jogot keletkeztet a hatalom számára.

"THE DICTATOR" Beach Photocall - 65th Annual Cannes Film Festival

Akinek van hozzá indíttatása, segíthet beazonosítani a helyszínt. A panel, melyben voltam nem egymagában állt, hanem egy lakótelep része volt (több, hasonló kinézetű panel is feküdt ugyanazon a helyen). A túloldalon csak a nevezett két épületre emlékszem, viszont az út elég széles volt (mi a külső oldalán lehettünk az útnak), ami azt jelenti, hogy vagy a Hungária körút, vagy az M3-as bevezető, vagy valamely hasonló jellegű szélesebb sztráda mentén zajolhatnak az események.

Amennyiben tanúbizonyságommal sikerül lelepleznem és így meggátolnom az ál-terrortámadást, úgy természetesen készen állok az eshetőségre, hogy egyszer csak bilinccsel a lábamon egy kínvallató tiszt társaságában ébredek. 🙂

Megj.: a képek csupán  illusztrációk, nincs közük az álomhoz.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás