Egészen elképesztő az a fajta naiv csodavárás, mellyel a COVIDiktatúra fojtogató csapdájába belekényszerített lakossággal szemben elvárnak a bankok: hogy miután milliókat lehetetlenítettek el, zártak be, kergettek öngyilkosságba vagy depresszióba, véreztették ki vállalkozásaikat, üldözték el munkahelyükről a terrorhatalom aspiránsai, a sorban csődbe jutó, földönfutóvá lett, létfenntartásától megfosztott és a hiteleik visszafizetésében akadályoztatott lakosság majd újfent nekiáll büntetőkamatokkal meg futamidő-hosszabbításokkal kitömött uzsorahiteleket fizetni, kábé a semmiből.

A pofátlan bankok az elmaradt bevételek sokszorosát követelik most vissza a bepalizott jobbágyoktól, mindezt úgy, hogy a rablóbáró bankrendszert istápoló milliárdos parazita elit rekord mennyiségű financiális segélyt kapott ingyen és bérmentve a jegybankoktól, illetve az államoktól, hogy életképtelen zombivállalkozásaik kizsákmányoló, rabigáztató munkahelyeit továbbra is fenntarthassák.

Ami most zajlik, az egy sokszorosára hizlalt 2008: a népnyomorgató bankok, miután átverős uzsorahiteleikkel ellehetetlenítették a lakosság létét, sorban dőltek be és jelentettek csődöt. Válaszul – hogy a szabad piac törvényei ne érvényesülhessenek – az államok átvert, kifosztott emberek zsebéből sok száz milliárd dollárt húzkodtak ki, hogy így mentsék ki a bankrendszert a totális csődből és akadályozzák meg, hogy a sok esetben öngyilkosságba kergetett polgárok megtarthassák lakásaikat, melyekre olykor 20-30 éven át fizették az uzsorát – csak hogy a rablógyilkos bankok önkényes szerződésmódosításokkal nagyobb ütemben növeszthessék az adósságokat, mint a fizetések emelkedése.

A gazdasági népirtást megúszták a bankok, a népesség pedig soha nem látott depresszióba, nihilbe és apátiába zuhant. Időközben aztán, hogy tetézzük a bajt, megjelentek a színen az egyre fasisztább viselkedésű pártállamok is, melyekbe a retardált tömeg azért vetette száraztésztától megrészegült bizalmát, mert ők majd lecsapnak a csúnya bankokra és az emberiséget átverő, alulfizető, halálra dolgoztató vadkapitalistákra.

pexels-sora-shimazaki-5668792

Pontosan az ellenkezője történt.

A halál küszöbén vergődő népre a jog pörölyével vetették rá a világtörténelem népirtásait és világháborúit meghaladó béklyókat, mely ellen a totális nihilizmusba belezombult lakosság már védekezni is képtelen volt, vagyis természetes életösztönei sem működnek már. Egzisztenciájukban alázuhantak még az állati létnek is, és most valahol a szobanövény és a magatehetetlenül égő tarló közti létdimenzióban helyezkednek el.

Következhetett volna a megváltó kihalás, ha nem jön a hatalom által bevetett COVID és hatására nem ébredt volna a végső reménytelenség passzivitásában vergődő lelkiismeretes tömeg.

Szinte egyből kettéosztódott a világ felébredettekre, és továbbra is békésen csicsikáló zombikra. Akiknek a szeme kinyílt, azok néminemű hezitálás, szorongás, bizonytalanság után immár tudják, mi a dolguk: menekülni ebből a förtelmes rendszerből, mindent magunk mögött hagyva és semmivel sem törődve, mielőtt még belefulladnának a hatalom által útnak indított hömpölygő fostenger hazugság-árjába.

Itt kapcsolódnak vissza a történetbe a bankok, akik úgy képzelik, hogy hasraütés-szerűen meghatároznak egy számot, és azt alanyi jogon mint pénzösszeget meg is kapják azon lakosságtól, akik egyik fele a lezárások révén teljesen földönfutóvá lett, másik fele pedig végleg maga mögött hagyta a bér -és adósrabszolgaság halálkultusz rendszerét, miután tisztába jött azzal, hogy egy ilyen aljas, börtönbolygó rendszerben még éhező-fázó kitaszítottként is boldogabb lét vár rá.

spiritualitas_kiolt

Nincs ezért többé rabszolgáskodás, adósságtörlesztés – pláne levegőből előállított semmiért cserébe életünk feláldozása –, hanem a szabadság édes vizében fürdőzünk. A nagy ébredést semmiféle pártállami terror, semmiféle banki uzsora, vagy zombiasító vakcina nem tudja többé megakadályozni.

Azért a szarházi bankok próbálják még visszahelyezni nyakunkra a járomot, de az csak nem akar a helyén megállni. Valamilyen úton-módon mindig lehullik a rabigába visszatuszkolni kívánt ökrök nyakáról.

Bár kis ideig még él a „roppant mód gáláns” moratórium, ama vágyképet festik fel a bankszektor beszélő fejei, hogy majd durva meglepetést fog okozni a kizsigerelt jobbágyok részére, mikor megtudják, hogy annak feloldását követően milyen sokat kell majd fizetni. Durva meglepetés lesz a bankok részére, mikor megtudják, hogy bukszájuk maximum pár kósza pókhálóval lesz megpakolva a csörgő pénzérmék sokasága helyett.

A moratóriumot igénybe vevő adósok többsége maradt a második hosszabbítás után is annak ellenére, hogy a bankok és az MNB is megkongatták a vészharangot: durva meglepetést okozhat törlesztése felfüggesztésének folytatása…

currency-3125440

…azok az adósok, akik éveken át élnek a törlesztés felfüggesztésének lehetőségével, a vártnál hosszabb futamidőhosszabbítással számolhatnak, és a felvett hitel miatt visszafizetendő összeg is durván megugorhat. Az adósság ugyanis a moratórium ideje alatt is kamatozik.

Milyen kis aranyos vágyálom, hogy a förtelmes terrorotok révén megsemmisített és ellehetetlenített rabszolgák majd fognak nektek fizetni extra kamatot, meg a feudalista viszonyrendszereteket istápolják tovább a saját kárukra ahelyett, hogy hagynák a francba dőlni a hiteleiket, és menekülnének ebből a babiloni hányadék rendszerből.

Persze, akit megfosztottatok a létfenntartásától, meg szétbírságoltátok, és lassan se étele, se fedele nincs, majd fog még nektek extra uzsorát fizetgetni, hogy még szarházibb módon élősködhessetek a bolygó felett, hogyne…

Egy tízéves futamidejű 25 százalékos kamatú, mindössze 1,5 millió forintos személyi hitelnél, ha valaki tavaly március óta moratóriumban van, és ott is marad jövő nyárig, arra számíthat, hogy a futamidő 196 hónappal, vagyis több mint 16 évvel hosszabbodik majd meg a rengeteg felhalmozódott kamat miatt, a visszafizetendő összeg pedig az eredetihez képest csaknem 6 millió forinttal emelkedik majd.

Itt az élő példa a valóságra, és ezek a rablógyilkos paraziták még mindig nem kapcsolnak.

pexels-sora-shimazaki-5668494

Ki az a retardált állat, aki csak úgy pacsira, mert ti egyik rubrikából a másikba pakolásztok számokat, majd alanyi jogon, robotikusan fog nektek másfél milliós hitelre 6 millió extra uzsorát fizetgetni? Már megint fellazult a kényszerzubbony?

Mindenki, aki ilyen helyzetben van, azonnal meneküljön ki a hitelrabszolgaságból és semmisítse meg az összes adósrabszolgaság révén szerzett vagyonát, hogy ne kerülhessenek a Dzsingisz Kánok karmai közé.

… a moratórium népszerű maradt azok körében, akik éltek a lehetőséggel. A többség ugyan már tavaly márciusban, az életbe lépést követően kilépett, a maradók viszont azóta sem tágítanak. Pedig a bankok tapasztalatai szerint a 80 százalékuknál nem történt jövedelem-csökkenés a járvány kitörése óta, vagyis ugyanúgy tudnák törleszteni a hiteleiket, mint a moratórium előtt.

Vagyis eszük ágában sem lesz az élősködésetek jogát továbbra is biztosítani, miután erőszakkal rájuk vertétek a kamu pandémiátokat meg a förtelmes, vérmes terrorotokat. Megvárják, amíg minden halasztási lehetőség véget ér, addig amit csak lehet eladnak vagy megsemmisítenek, aztán az összeomlás pillanatában menekülnek a porba hulló Babilonból.