Mérgező fémekkel kevert csecsemőtápszert árulnak a cégek a boltok polcain

0

A piac láthatatlan keze úgy határozott, a csecsemőgyilkosság igazán nem nagy ár néhány fillér extra profit kisajtolásáért.

Egy amerikai kongresszusi jelentés szerint, mely 4 nagy bébitápszer-gyártó cég termékeit vizsgálta be (további 3 nem működött együtt a vizsgálóbizottsággal), kivétel nélkül mindegyikben előfordultak a csecsemők, illetve úgy általában az ember részére mérgező fémek. Elsősorban arzén, ólom, higany, illetve kadmium került elő az engedélyezett határértékeknél jóval nagyobb mennyiségben.

A kongresszusi bizottság leginkább a Trump kormányzatot bírálja a veszélyes babaételek elterjedéséért (a vizsgálatok még 2019 nyarán zajlottak, ám a jelentés csak idén februárra készült el), az ugyanis semmit nem tett az eleve lazára vett szabályok betartatásáért. Az FDA nem ellenőrizte a végtermékeket, ugyanis jogi kötelezettségeik kizárólag a feldolgozandó alapanyagok vizsgálatára korlátozódnak. Ellenőrzik a tápszerek előállításához használt hozzávalókat, majd a feldolgozás megkezdésétől a végtermék polcra kerüléséig azt potyogtatnak élelmiszereikbe a gyártók, amit csak nem röstellnek.

Így kerülhetett aztán mérgező fémek tömkelege a csecsemőételbe minden bevizsgált cég esetén. Láthatatlan KézTM istenség bölcs vezérletével.

family-2923690

A jelentés szerzői nem túloznak, mikor megfogalmazzák, hogy a nem kívánt elemek előfordulása eme étkekben a gyermekek idegrendszeri fejlődésének irányát egész életükre eltérítheti. Ha nem is szenvednek életen át tartó nyomorékságban, oly mértékű képességvesztésnek lehetnek kitéve, melyek megnehezítik, vagy akár akadályozzák jövőbeli megélhetésüket, illetve a bűn útjára lépés elkerülését sikertelen életvezetésük következtében.

E fémeknek egyébként nincs biztonságosan alkalmazható mennyisége, egyetlen részecske előfordulása sem ildomos emberi fogyasztásra szánt élelmiszerben.

A bizottsági jelentés felfedte az önszabályozó piac viselkedésének lényegét is. A tápszergyártók egyike sem követi az FDA által előirányzott maximális mérgesfém-mennyiségi előírást, hanem belső szabályzatukban sokkal engedékenyebb határértékeket állapítanak meg maguknak. Miután saját előírásaik felülbírálják a jogilag kötelező szabályokat, még ezen önhatalmúlag meghatározott kvótát sem tartják be.

Bár jól tudjuk, a gyermekek elsősorban szüleik lelkiállapotát, feldolgozatlan feszültségeit kapják örökül „ajándékba”, a mérgező fémekkel mételyezett agy fizikai szempontból is kikezdi a szellemi-mentális fejlődést. Sorra tárják szét kezüket például a „nagynevű” tudósok, mitől lehetséges az utóbbi évek futótűzként terjedő, a lurkók egész életét végigkísérő idegrendszer-fejlődési rendellenességek, mint az autizmus, vagy az ADHD felfutása. Az autoimmun-betegségek világválság-méretű terjedéséről nem is beszélve.

activity-autumn-blond-1374545

Miközben az FDA homokba fugja a fejét, a kongresszusi képviselők reményüket fejezik ki az iránt, hogy a babaétel-gyártó cégek ezentúl elkötelezik magukat a biztonságosabb bébiételek polcokra helyezése iránt.

Nyilvánvalóan eddig is erre törekedtek orrvérzésig…

A tudatos szülőknek sajnos más választásuk nem akad, mint messziről elkerülni az előre feldolgozott bébiételeket., és visszatérni a természet anyától, valamint nagyszüleinktől örökölt, hagyományos ellátási módszerek alkalmazásához. Gondolom nem rendelkeznek otthon tömegek házi laborral, melyben a mérgező fémek tömkelege kimutatható volna minden egyes bébiméreg kosárba emelését követően.

Hogy ne ennyire negatív felhanggal zárjuk a bótot, íme egy remek vicc:

Ayn Rand, Rand Paul és Paul Ryan besétálnak egy párba. Mindenki rendel egy koktélt. A pultos metil-alkoholt szolgál fel nekik, mivel nincsenek szabályozások. Mindhárman meghalnak. VÉGE.