Miután függővé tette az emberiséget a COVID-vakcinától, jól felsrófolná árait a gyógyszermaffia

0

Annyira szétrohadt az emberiség agya az utóbbi évtizedekben tomboló, néppusztító kapitalizmus ténykedése következtében, hogy a lakosság jelentős többsége immár nem tekinthető élő-gondolkodó embernek, inkább csak amolyan vegetáló dísznövénynek, melynek földjébe olyan anyagot csorgat be az őt ápoló „jóságos gazdája”, amilyent csak nem szégyell. És hát semmit sem szégyell.

A medikalizáció-maffia szakirodalma immár külön tudományággá nőtte ki magát. Nemrégiben például egy amerikai (ráadásul demokrata) kongresszusi képviselőnő fedte fel a pofátlan mértékben rabló-bűnöző gyógyszaripar titkait. Olyannyira hevesen követik egymást az újabb megbotránkoztató események, hogy egy újabb elszólás nyomán kiderült, ami eddig is nyilvánvaló: a COVID kiváló üzlet egy csekély létszámú kisebbség részére, hogy a hullahegyek víziójától remegő lakosságot jól megkopasszák az oltalmazó védelem álságos indoka mentén.

Megrészegülvén a COVID-riadalom busás profitot gyümölcsöző bájitalától, a Pfizer, a Moderna, valamint a Johnson & Johnson egy konglomerátum-szerű bizniszbe tömörülvén felesküdtek arra, hogy COVID-oltásaik árait az egekig srófolják, hiszen az erőszakkal generált igény elég nagy, hogy ezt megtehessék.

A Pfizer epidemológusai úgy kalkulálnak, hogy a COVID-19 járvány véget értével mutációk tömkelege árasztja el a világot, folyamatosan újabb és újabb járványokat generálva, így támasztván igényt a rendszeres, akár éves oltások felvételére. Mindezen állapot előidézéséhez hathatós segítséget nyújt az emberiséget halálba riogató fősodratú propagandamédia, illetve a terrorista pártállam szentségtelen szövetsége. Utóbbiak, amennyiben a kötelezően eljátszandó halálfélelmet a lakosság nem veszi kellőképpen komolyan, akár törvényileg kötelezhetik őket a rendszeres aranylövés felvételére. Az emberiséget figyelmeztető, jobb belátásra téríteni igyekvő igazmondókra meghurcoltatás, terror, elnyomás, sőt, akár börtön vagy politikai gyilkosság vár.

pexels-andrea-piacquadio-3808803

Ez a fránya szabad piac soha nem volt ily mértékben diktatorikus és vehemens módon fogyasztásra kényszerítő.

A gyógyszaripar pontosan ugyanazon trükköket alkalmazza, mint a heroinnal, kokainnal, speed-del és ecstasy-val házaló illegális dílerek. Az első adag, mint amolyan termékminta, ajándékba, vagy legalábbis kellőképp jutányos áron jár a bűnös élvezetek után epekedő fogyasztó részére. Miután kialakult a néhány órán át tartó, szétrobbanó (ál)eufória iránti függőség, az áldozat bármit hajlandó lenne megtenni, hogy a röpke pillanatnyi gyönyört újra meg újra átélhesse, hiszen a kapitalisták és pártállami terroristák által rájuk kényszerített rothadó valóság valóban menekülésre készteti a jobb sorsra érdemes emberiséget.

A második adagtól kezdve azonban már busás jutalmat vár el a kéjáruda kereskedője, aki azt sem bánja, ha a fogyasztó családtagjai meglopása, rablás vagy gyilkolás révén szerzi be a napi betevő injekcióhoz szükséges pénzmagot. Arról nem is beszélve, hogy a kábítószer hatóanyagához hozzászokott szervezetnek egyre nagyobb és nagyobb dózisra van szüksége ugyanazon élmény eléréséhez.

Ami kezdetben az elmebeteg, hulladék valóságból való szabadulás kulcsának tűnik, lesz végül az ember láncra verője. Nincs is szükség ütlegre, körömtépkedésre, hogy az elkóborló barikákat vissza lehessen terelgetni a villanypásztor mögé.

barika_eszik

A Common Dreams cikkének riportere nem pusztán arra tér ki, micsoda kábítószertenyészetet építenek ki a vakcinagyárak és kényszerítik annak termékeit pártállami utasításra a lakosság testébe. Szó esik arról is, hogy a jelenleg alkalmazott vakcinák rekord gyors kifejlesztéséhez több ún. public domain, vagyis ingyen, társadalmi befektetések és erőforrások révén elérhető innovációt használtak fel, emellett sok száz millió Eurós állami támogatást pakolhatott zsebre példának okáért a Pfizer-rel közösen ténykedő BioNTech. Ezen drogdílereket tehát az adófizetők tartják el, akik aztán – micsoda twist – fizethetnek dupla, vagy akár tripla árat az általuk eltartott paraziták kígyóolajáért. Egész életüket, minden vagyonukat odavethetik a vakcinagyárak elé, és még az sem lesz elég nekik.

A 2021-es „fogyasztói igényekkel” a Pfizer úgy kalkulál, 15 milliárd dolláros bevétel mellé 4 milliárd dollárnyi tiszta profitot könyvelhetnek el. Mindezt kizárólag a koronavírus-vakcinákból, még az árszínvonal alapos felsrófolását megelőzően!

A drogterjesztők förtelmes diktatúrája még csak nem is az egyetlen bűnözői ténykedése a holokauszti haláliparnak. Arról is tudatták a népességet, hogy mivel a tavalyi évben a koronavírus-riogatás és az orvosi rendelők bezárása végett jóval kevesebb ember íratott fel magának gyógyszarokat, mint a megelőző esztendőkben, e kiesett jövedelem kompenzálásaként az idei évben alaposan drágítottak a haszontalan néppusztító sárkányfüveik árán.

pexels-photo-271171

Aki ezekben a rablógyilkosokban továbbra is megbízik, rájuk áldozza összes pénzét, energiáját, figyelmét, és csak azért is igénye van a halálos mérgeikre, menthetetlenül és visszavonhatatlanul retardáltnak, egyben életre méltatlannak nyilvánítható. Hiszen notóriusan és förtelmes pökhendiséggel választja magának, illetve követeli másokra is a kifosztást, rabszolgásítást és halált.

A gyógyszaripar szentséges egyparancsolata:

Minden beteg ember ügyfél, és minden gyógyult kuncsaft egy elveszett ügyfél.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás