2021 a szabadság éve is lehetett volna, amennyiben az elnyomott lakosság méltóztatik felkelni a tespedtségből, és elzavarni az új világrendet ránk erőszakolni kívánó globalista terrorhatalmat. Mivel ez nem történt meg, immár egyértelmű, hogy a hatalmasok leváltása más hatalmasokra pontosan ugyanezt a változatlan, hitvány, életellenes, gyilkos rendszert élteti tovább.

Nem elég a hatalom leváltása, a rendszernek kell pusztulnia egyszer s mindenkorra. Ehhez egyelőre nem adottak teljes mértékben a feltételek megfelelő ideológia, valamint az általános erkölcsi alapelveknek való megfelelés híján, így amíg az emberiség fel nem készül egy valódi rendszerváltásra, az elsődleges feladat az önmagunkon való változtatás, melyet persze nagyon sokan nem szeretnek.

Sokan, de még nem elegen, kezdik már kapiskálni, hogy a jelenlegi rendszernek pusztulnia kell annak érdekében, hogy a földön egy új és emberibb élet bontakozhasson ki… A változásnak még nagyon az elején tartunk, ennél fogva a régi ideológiák már nem működnek, újak pedig egyelőre nincsenek.

A hamvába holt forradalomnak hála a 2022-es év sem lesz könnyebb az ideinél, mivel mint kiderült, nagyon sok tanulni valója akad még az emberiségnek.

girl-3718522

Még mielőtt bárki is nagy reményeket fűzne a 2022-es esztendőhöz és azzal áltatná magát, hogy ez az év jobb lesz, sajnos ki kell ábrándítanom, ugyanis nagyon nehéz és megpróbáltatásokkal teli időszaknak nézünk elébe.

2022 a számmisztika alapján kiválóan alkalmas arra, hogy végre odaforduljunk társunkhoz, barátainkhoz, esetleg vadonatúj kapcsolatok kialakításába kezdjünk. Ugyanez igaz fordítva is: a működésképtelen társas viszonyoknak el kell múlniuk.

…ebben az időszakban az ember jobban igényli a családi fészek melegét és a megértő társ oltalmazását. Most az ember legmélyebb motivációja, hogy a másikban tükröződhessen, s igyekszik olyan társat találni, aki kiegészítő hatással van rá… Ilyenkor megnő a személyiség adás és elfogadás képessége, könnyebben szerez barátokat, sőt népszerűséget is, tehát a most létrejövő kapcsolatok (pár, baráti, emberi) tartósak is lehetnek… Ahogy ebben az időszakban benne van a tartós párkapcsolatra való igény, úgy magában hordozza a nyűglődő, nem működő házasságok (kapcsolatok) befejezését is.

A harmóniára és kapcsolatokra való törekvés az élet egyéb területein is megmutatja magát, például a művészlelkek szemében, akik a korábbi éveknél is gazdagabban meríthetnek a végtelen inspirációk soha ki nem száradó tavacskájából.

corona-5451146

Megélénkül az ember esztétikai érzéke és művészi érdeklődése, az igazi művészlelkek pedig egyenesen szárnyra kapnak.

A harmónia megteremtése persze egyáltalán nem egyszerű. Számos buktatója létezik a folyamatnak, sokakat pedig egyenesen a gödörbe taszíthat annak felismerése, hogy egyedül már nem megy. Amíg megosztottak vagyunk, egymás ellenségei, addig a hatalom azt csinál velünk, amit akar, s a rendszer bedarál minket.

A kettősség az élet minden területén erőteljesen érezhető lesz. Az emberek olykor együttműködőbbek, barátságosabbak és megértőbbek lesznek egymással máskor bizalmatlanokká, ellenségessé és agresszívvá válnak… Az erőteljes hangulatingadozás olyan hullámvölgyekbe taszíthat, melyek súrolják a mély depresszió határát. Ennek következtében megnőhet az öngyilkosok száma.

Az ismeretlenbe való beleugrás számos kényelmetlen szituációba sodorhat minket, holott az élet lényege pont az, hogy olyanná váljunk, mint a szél: mindenki érzékelje, hogy ott vagyunk, de senki se számíthassa ki, honnan jövünk, s merre tartunk. A bennünket elzombiasító, elgépesítő hatalommal való szembeszegülés egyik kulcsmomentuma a folyamatos mozgásban maradás mind fizikai, mind szellemi téren. Mondhatnánk azt is, hogy aki kiszámítható módon él, adót fizet, dolgozik, mindig ugyanott hajtja álomra fejét, az az ember halott, és már csak a fizikai elmúlásra való feszült várakozása tartja őt a „lélegeztetőn”.

pexels-tima-miroshnichenko-5453837

A kollektív tudatlanság egyik következménye, hogy egyre jobban hatalmába keríti az embereket a félelem, az aggódás, a kétség és a bizalmatlanság, melyek szenvedéseiknek oszlopos alkotórészei lesznek. Csalódásban sem lesz hiány, bőven kijut azoknak, akiket a sors keze néhány erőteljes kijózanító pofonnal kimozdít az álomvilágból és az elsekélyesedett életükből.

A magyar népre nézve kiváltképp keserves kihívásokat rejteget az új esztendő, hiszen ennyire engedelmes, megvezethető, ostoba, mindemellett mégis nagy pofájú szolganépet csak igazán emberes pofonok révén lehet kirángatni a posványban való fuldoklás mételyéből.

Nem kertelek, 2022 pokolian nehéz év lesz a magyar nép számára.

Természetesen a politikusok – kiváltképp a közelgő szavazás apropóján – igyekeznek visszaterelni a lakosságot a karám mögé, egyenesen a moslékos vályúhoz, melyet nap mint nap telecsorgatnak gyűlölködő, hitvány, szarházi terrorpropagandával.

people-5219705

A jelenleg Magyarországon működő összes politikai garnitúra ki fogja használni és igyekszik a maga javára fordítani az év energiáit. Mindent el fognak annak érdekében követni, hogy az embereket bizonytalanságban, félelemben, hazugságokban és megosztottságban tartsák… Elvileg 2022-ben szavazás lesz Magyarországon… Hangsúlyozom, hogy szavazás és nem választás! Választási lehetőség csak akkor lehet hazánkban, ha a kómából felébred a nép, s a jelenlegi politikus-mosléktól és kiszolgáló személyzetétől végképp megszabadul.

Természetesen a szektás koronavallás is szedi tovább áldozatait, amennyiben hagyjuk.

A COVID-fasiszta, önmagát nemzetinek nevező kormány 2022-es mottója akár az is lehetne, hogy „Gyertek birkák, lakmározzatok a félelem svédasztaláról!”… A COVID-oltással való zsarolás fokozódik, mindenáron rá akarják kényszeríteni a lakosságot az oltakozásra.

A koronavírus-riogatás, amennyiben sikerül azt továbbra is fenntartani, kiváló táptalajt szül az új világrend bevezetése részére, melynek elsődleges célja egy nagy újraindítás és negyedik ipari forradalom álcája alatt az emberiség teste és lelke feletti totalitárius uralom átvétele, a lakosság megbillogozása, és annak sorszámmal ellátott vágóállatként való nyilvántartásba helyezése.

sheeple_01

Mindehhez áthidaló folyamatként hozzájárulnak a kormány által osztogatott feudalista „jótétemények”, mint anyagi előny felkínálása a császár részére való gyerekszülés felvállalásáért cserébe. Röghöz kötés minden téren.

A korlátozó intézkedések bevezetését olyan csomagolásban adják majd elő a médiában, hogy sokan elhiszik, hogy ez az ő érdekükben történik, gyakorlatilag azonban a háttérben az agymosásnak, az érzelmi terrornak, az emberek kontrollálásának és elpusztításának szándéka áll.

A békére, harmóniára, családra, otthonteremtésre való hivatkozással olyan előnyösnek látszó rendelkezések, támogatások, hitelajánlatok születhetnek, melyek csapdájába ész nélkül és vakon besétál az ostoba ember.

Amit a kormány „segítségként” akar a népre kényszeríteni, az csupán a hatalomgyakorlás álcája.

Ha lesz szavazás, akkor az ugyanolyan tisztességtelenül fog lezajlani, mint 4 évvel ezelőtt.

A totális függőségből és csorgó nyálú zombi létből azonban nem várt események, kataklizmák rugdalják majd ki az embert, melyek bizony szükséges, hogy bekövetkezzenek.

spooky_halloween

A függőségben élő személyek folyamatosan kapni fogják a leckéket az élettől, melyek célja, hogy a problémákkal kezdjenek végre szembenézni.

A szabadságnak oly fokát kell elkezdenünk gyakorolni, hogy teljesen függetlenné válhassunk mindentől és mindenkitől. Ugyanakkor még saját családtagjainkhoz sem szabad körömszakadtáig ragaszkodnunk. Ébresztgessük őket kedvesen, jó kedéllyel, ám amennyiben ők mégiscsak szeretnének a szakadékba menetelni és annak alján szétkenődni, nincs semmi, amivel megakadályozhatjuk az ő döntéseiket.

Ezért is van, hogy az ember valódi családja a párkapcsolata, illetve a barátai, nem pedig az a posvány közeg, ahova született.

A szeretteink (család, társ, gyerek, barát) a legfontosabbak, de ne forduljunk el másoktól sem, ha segítséget kérnek tőlünk. Mindenkor tartsuk szem előtt, hogy segíteni csak annak lehet, aki hagyja! A tudatlan agymosott embert képtelenség lesz észérvekkel meggyőzni, csakis az érzésein keresztül lehet rá hatni, melyet a médián keresztül igyekeznek majd befolyásolni a rendszer szolgái. Ne akarjuk ezeket a személyeket mindenáron megmenteni! Még akkor sem, ha családtagok!

couple_in_love

A legjobb, ha az egész politikát hagyjuk a francba, és a szarházi gárdával való törődés helyett, mely minden időnket és energiánkat elrabolja, elkezdünk végre a magunk szabadságának megteremtésével foglalkozni. Aki ténylegesen is szabad, azt büntetgethetik jobbra-balra, végrehajthatják, inkasszózhatják, rátörhetik az ajtót, a pártállami terroristáknak ténylegesen nincs hatalmuk fölötte, a törvény pusztító szava pedig lepereg róluk!

Ne higgyük el a politikusok és a média hazugságait, és ne vegyünk részt az oltott-oltatlan és egyéb gyűlölködő s embereket megosztó játszmákban! Szívből jövő döntéseket hozzunk, ne az érdek vezérelje az életünket!

KOVÁCS ÉVA: 2022 – A CSALÓDÁSOK ÉS MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE

Az idézetek forrása: Kovács Éva: 2022 – a csalódások és megpróbáltatások éve

Figyelem! A webszemle rovat cikkei más szerzőktől átvett írások rövid idézését tartalmazza, benne a forrás szövegére való átlépés lehetőségével. A Revolife szerkesztősége igyekszik az átadásra érdemes gondolatokat összegyűjteni, és azokat mindenféle ellenszolgáltatás igénye nélkül az olvasók számára eljuttatni, a szabad felhasználás alapelveit nem sértve.
Ha a tisztelt szerző mégsem szeretné tartalmainak részletét oldalunkon látni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a “kapcsolat” menüpontban található elérhetőségek valamelyikén, és sikeres levélváltás esetén 24 órán belül gondoskodunk az érintett tartalmak törléséről. Külön kérés esetén a szerző teljes munkássága feketelistára helyezhető.