A 2020-as év sokak számára jelentett évtizedek óta nem tapasztalt megpróbáltatást, valamint nehézséget. Az új esztendő sem lesz sokkal könnyebb, viszont annál több meglepetéssel, előre nem látható twist-tel örvendeztet majd meg minket a sors.

A 2021-es év az átalakulás és a szabadság esztendeje, melyre a kiszámíthatatlanság miatt nehéz bármit is előre jelezni.

Nem kell azonban félni, hiszen az év eseményei rengeteg új tanítást hordoznak magukban, és valódi változásra sarkallnak minket.

Igazi „tanító’ évnek nézünk elébe. S, hogy mire tanít? Emberségre, gondolkodásra, átváltozásra, megértésre és elfogadásra. A megértés és a tudás segítségével feltehetően többen rátalálnak majd az útjukra.

girl-3528292

Eljött a spiritualitás útján járó emberek kora. A rengeteg politikus, tudós és egyéb szélhámos után végre rajtunk a sor, hogy elkezdjük kisegíteni az emberiséget az előbbiek által generált posványból.

A magukat spirituálisnak nevezett személyeknek most lehetőségük lesz bebizonyítani, hogy mennyire hisznek és bíznak a Teremtőben! Esélyt kapnak rá, hogy tanaik igazságát saját életük példáján keresztül mutassák be az őket követőknek.

Ne számítsunk azonban nyílegyenes menetelésre a Paradicsomba. Kőkemény megpróbáltatások, kiszámíthatatlan sorsfordulatok várnak ránk a megkezdett úton.

Az év eseményei váratlanok és zűrzavarosak. Sokszor úgy tűnhet, hogy a sors ide-oda dobálja az embert, nem tudni, mi miért történik, így nem lehet a dolgok mögé sem látni.

pexels-rodnae-productions-5542907

Nem kell elkapkodni a változást, egy időben egy dologra ügyelve is apránként minden előttünk álló feladatot elvégezhetünk.

A 2021 egyik legnehezebb leckéje az itt és mostban lenni. Ne akarjunk egyszerre mindent és ne essünk túlzásokba, a vakmerőséggel pedig óvatosan bánjunk! Vigyázzunk, mert most fennáll annak a veszélye, hogy felesleges dolgokra pazaroljuk az időt, megfeledkezve a jelentős célokról.

A váratlan szituációk lehetősége miatt eleve nincs értelme az előre rohanásnak.

Ebben az időszakban nem célszerű hosszú távra tervezni, ugyanis terveink alakulását gyakran keresztülhúzza valami, vagy valaki… 2021-ben sokaknál úgy tűnik majd, hogy a sors kirántja a lábuk alól a szőnyeget… Aki azonban rendelkezik némi tudatossággal, önmagában való hittel és a türelem erényével, s nem kapkod ész nélkül, annak az élet ugyanazzal a lendülettel nyújt segítő kezet, mint amilyen elánnal a padlóra vágta.

baleset_help

A célok megvalósításában jelentősen hátráltathat bennünket környezetünk, valamint saját makacsságunk, mohóságunk, kontrollmániánk, melyeket jó volna egyszer s mindenkorra elengedni.

korunk embere mindent irányítani akar, és sok mindenhez ragaszkodik. Irányítani akarjuk többek közt az életünket, a körülményeket, az időjárást, embertársainkat, sőt még a sorsot is… Ez a változás és átalakulás éve! Változtatni pedig csak úgy lehet, hogy nem maradunk azok, akik voltunk.

Gazdasági szempontból a tavalyi évben megindult folyamatok tovább eszkalálódnak, csődlavina, gazdasági válság, elbocsájtási hullám kezdődhet.

Ebben az évben tömegesen szűnnek meg cégek, vállalkozások és valószínűleg lesz olyan nagyobb munkáltató is, akiről most még nem is gondoljuk, hogy bezárja kapuit, vagy átalakulása miatt lényegesen csökkenti az alkalmazottak létszámát… Természetesen adódnak új lehetőségek is, ám nagy terveket nem érdemes szőni, mert ezt az időszakot nem a hosszú távú munkalehetőségek jellemzik… Most nem érdemes kezdeményezni még akkor sem, ha szorult helyzetben vagyunk. Csak hagyjuk, hogy történjenek a dolgok!… 2021-ben nem ajánlatos hosszú távú fizetési kötelezettséget vállalni, mert ez nem a befektetések időszaka, a hitelfelvétel pedig kész öngyilkosság!

pexels-ryanniel-masucol-5337808

Párkapcsolati szempontból sok minden állhat majd a feje tetejére. A követendő eljárás viszont ugyanaz, mint bármely más szempontból, vagyis ne ragaszkodjunk görcsösen és monomániásan a saját elképzeléseinkhez. Adjunk teret a fejlődésnek. Párunk és gyermekeink is megérdemelnek hangyányit nagyobb szabadságot családi közegünkön belül.

A sok és váratlan esemény miatt háttérbe szorulhat a család, gyerek(ek) és a barátok is. Olyan dolgok történhetnek most az életünkben, melyek által a kapcsolataink is átalakulnak… Bármilyen csalódás is érjen bennünket ebben az évben, ne feledjük, hogy minden történés a javunkat szolgálja, tehát inkább kíváncsiak és nyitottak legyünk az újdonságra, mint dühösek azért, ha valami nem úgy sikerül, ahogy elterveztük.

Kis hazánkra nehéz idők jönnek, mivel egy roppant kontrollmániás, elnyomó hatalom igyekszik a fejünk fölötti döbrögista sanyargatást fenntartani. Mely nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb kiszalad a kezük közül.

2021-ben a médiának, a politikusoknak, vagy bármiféle hatalommal rendelkező személyeknek egy szavát sem szabad elhinni… A 2020-as év eseményei kimagaslóan elősegítették az emberek ébredését, a 2021-es évenergia pedig hatékonyan járul majd hozzá a felkeléshez. Az új esztendő országos viszonylatban is a növekedés, az átalakulás, változás és a szabadság éve, s nincs az a politikai kormány, aki ezt meg tudja akadályozni.

joy-2483926

Összességében, az év a felelősségteljesen gyakorolt szabadság mellett a gyökeres változtatások véghezvitelének időszaka. Persze mindennek csak megfontoltan, kellő rugalmassággal szaladjunk neki.

Ez egy változásokkal teli aktív energiájú év, ezért válthatunk többek közt szemléletet, kormányt, lakhelyet, országot, munkahelyet, társat vagy partnert s mindemellett, ha anyagi helyzetünk megengedi, szórakozhatunk és utazgathatunk is. Tudom, hogy jelen állapotban nem könnyű, de igyekezzünk szeretni és élvezni az életet, legyünk barátságosak, vidámak és toleránsak egymással szemben.

KOVÁCS ÉVA: 2021 – A FELKELÉS ÉS A VÁLTOZÁS, ÁTALAKULÁS ÉVE

Kovács Éva: 2021 – A felkelés és a változás, átalakulás éve (Logosz Világ)
Figyelem! A webszemle rovat cikkei más szerzőktől átvett írások rövid idézését tartalmazza, benne a forrás szövegére való átlépés lehetőségével. A Revolife szerkesztősége igyekszik az átadásra érdemes gondolatokat összegyűjteni, és azokat mindenféle ellenszolgáltatás igénye nélkül az olvasók számára eljuttatni, a szabad felhasználás alapelveit nem sértve.
Ha a tisztelt szerző mégsem szeretné tartalmainak részletét oldalunkon látni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a “kapcsolat” menüpontban található elérhetőségek valamelyikén, és sikeres levélváltás esetén 24 órán belül gondoskodunk az érintett tartalmak törléséről. Külön kérés esetén a szerző teljes munkássága feketelistára helyezhető.