Ezt nyeld be! – érkeznek az ehető mikrochipek ételeinkbe

0
Cheese Shop2

A hatalom „szent” törekvése, hogy a világon mindenkit bechippeltessen. Amíg nem vásárolták fel vagy szántották be a komplett globális médiát a különféle milliárdos alapítványok, NGO-k, háttérhatalmi instrumentumok, addig e témáról szabadon értekezhettek a mainstream napilapok is anélkül, hogy konteósként megbélyegezvén azok szerkesztőit eltűntek volna az újságírás fekete lyukaiban.

Persze más világot élünk napjainkban. Ami bő harminc-negyven éve nyílt titok volt, az mostanra alusisakos konteó, melynek kizárólag azok dőlnek be, akik nem olvasgatják minden nap a fősodratú propaganda roppant kimért és hogyhogynem minden létező cenzúra-szűrön átnyomuló híreit.

Így válik a komplett emberiség öntudat nélküli bechippelt kiskutyájává a hatalomnak.

Napjaink rendkívül modern nanochipjei már rég nem a bőr alá ültethető instrumentumokat jelentik. Észrevétlenül lehet jeladókat csempészni akár injekciós tűkbe is, vagy, mint ahogy jelen cikk boncalanya megmutatja, mindennapi ételeinkbe.

A Parmigiano Reggiano eredetvédett parmezán sajtféleség gyártói ezentúl ehető mikrochipekkel látják el termékeiket, a hamisítványok további terjedését megakadályozandó. Ezek a chipek alig homokszemnyi méretűek, így észre sem vesszük majd, amint kedvenc ínyencségünk fogyasztása közben benyelünk egy egyedi azonosítóval felvértezett jeladót.

Cheese Plate

Amennyiben Itáliából származó parmezánnal „áld meg” téged a sors, azonnal vesd el azt magadtól, különben a komplett város által fogható wifi antennává alakulsz.

A Parmigiano Reggiano gyártójának előírása szerint a mikro-transzponderek a sajtkorongok oldalára nyomott kazein-címkére lesznek elhelyezve. E chip szkennelhető azonosítót tartalmaz, mellyel megállapítható, hogy eredetvédett, Olaszországból származó parmezánt és nem valami hamisítványt helyez kosarába az ínyenc vásárló.

A bechippelt étel kapcsán azt ígéri a gyártó, hogy lenyelés esetén semmi bajunk nem lesz tőle, továbbá nem lehetséges ennek révén az azt elfogyasztó személyeket lekövetni.

A „P-chip” az RFID jeladókhoz hasonló elven működik: akkor ad ki jelet, amikor kívülről energiát kap. Ha fény alá helyezzük nevezett instrumentumot, rögvest el is kezdi sugározni a maga azonosító jelét. A chip a blockchain technológia nyújtotta előnyöknek hála nem kizárólag a kész sajtkorongok eredetének igazolására képes, de akár visszavezethetjük annak útját a konkrét tehénig, amelyből a sajt előállításához szükséges tejet kinyertük.

Cheese Pieces

A chipeket egy New Jersey-i bioechnológiai laborban fejlesztették ki, s azok hatásait eleddig kizárólag egereken tesztelték. A gyártó ígérvénye szerint a chip képes ellenállni az extrém hőmérsékletnek, savfürdőnek, sőt, akár folyékony nitrogénbe is bemeríthető bárminemű károsodás nélkül.

Roppant nehéz elhinni a savfürdőnek ellenálló tulajdonsága nyomán, hogy a chip semmilyen mértékben nem képes funkcionálni az emberi szervezeten belül, pláne hogy egy ultraalacsony rádióhullámokat kibocsájtó antennával is ellátták azt. E képességnek hála a chip jelenléte konvencionális elektronikai eszközökkel gyakorlatilag detektálhatatlan, speciális jelvevő és leolvasó készülék szükséges a kibocsátott rádiójel befogásához és értelmezéséhez.

További érdekességeket is megosztott róla az amerikai gyártó.

A P-Chip központi adatbázisba rendezi a vele ellátott sajtokat, s a párba rendezett szignálok (jeladó + adatbázis) örök életre eltárolhatók a vállalat szerverein. Mindenki, a chip előállítójától kezdve a sajtgyáron át az Interpol-ig / NAV-ig / TEK-ig bezárólag tudni fogja, mit, hol és mikor vásárolunk. Kosárkánkba pakolt termékeink útját képesek lesznek egészen a tejet nyújtó tehénig visszavezetni.

Cheese Shop

E technológia igazán lenyűgöző perspektívákat nyit meg a minket totalitárius ellenőrzés alá hajtani kívánó hatalom előtt. Bill Eibon, a chipgyártó vállalat technológiai főigazgatója lelkesen mesélte, hogy a gyógyszeripar is nagy érdeklődéssel viseltetik a találmány iránt.

A chipek gyógyszerekbe ültetésével ellenőrizhető, minden nap az előírt időpontban és mennyiségben vette-e be a beteg az orvosa által előírt gyógyszereket. Így az orvostudományban bízó áldozatok haláluk napjáig függők maradhatnak az ébredésük megakadályozására hivatott kemikáliáktól. A gyógyulni kívánók benn tarthatók a krónikus betegség agóniájában, a spirituális reveláción átesni készülőket az antipszichotikumok letolása által a torkukon taszigálhatják vissza a hentes és mészáros orvosok a maguk karmai közé.

A P-Chip gyakorlatilag bármilyen ételbe belecsempészhető, sőt, félvezetők, orvosi eszközök és autóalkatrészek eredetiség-igazolására egyaránt felhasználható.

Olyan alkalmazási lehetőségei is megnyílhatnak a technológiának, melyre a magunk erejéből nem is gondoltunk volna. Az amerikai hadsereg már kísérletezik egy ún. transzdermális tápanyagtapasz bevezetésével. Ezek olyan ragtapaszok, melyek bőrön át adagolják a vitaminokat (vagy épp agressziót felfokozó ajzószereket) a bakák testébe, s azok adagolását a tapaszba integrált mikrochip szabályozza.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás