Egy 1989-es „The Sun” cikk értekezik arról, hogy a hatalom hamarosan minden embert be fog chippelni

0

Ez a cikk akkor keletkezett, amikor még nem létezett az oltások révén beinjektálható nanorobotok / nanochipek technológiája, melyeket a COVID-vakcinák révén kívánnak belénk plántálni. Nem volt még internet minden háztartásban, ám a háttérhatalom szinte mindenki másnál előbb meglátta a hálózatba kötött számítógépekben az emberiség totalitárius kontrolljára vonatkozó potenciált. Egy olyan korszak egyik utolsó maradványa ez a szerzemény, amikor még szabad volt véleményt nyilvánítani és a hatalom ellenőrzése, valamint visszafogása céljából akár a fősodratú médiában is leleplezni annak szélhámosságait, valamint förtelmes világpusztító terveit. Manapság már nincs ilyen.

A következő írás a The Sun c. amerikai napilap 1989. augusztus 1-jei számában jelent meg, melynek fordítását eredeti, változatlan tartalmában közlöm, néhány megjegyzéssel kiegészítve. Szerző: Joe Frick.

Jön a nagy testvér! Leleplezve: a titkos terv, hogy minden férfit, nőt és gyermeket bechippeljenek

Az ország minden egyes lakosába beültetett mikrochipek révén kötnének össze minket egy mesterkomputerrel, mely bárkit lekövethet bármely pillanatban, és a tervek egy efféle rendszer kiépítésére már úton vannak, akár tetszik, akár nem!

A titkos sémát a kormányzat felsőbb szerveinek vezetői az emberek védelme érdekében bevezetendő szolgáltatásként hirdetik, ám néhány belsős, akik tiltakoznak a folyamat ellen azt állítják, ez csak egy újabb lépés a Nagy Testvér részéről az alanyok feletti kontroll megvalósítására.

chatbot1

Jeladók

Legfelsőbb szintű nemzetbiztonsági ügynökök próbálják a(z idősebb) Bush kormányzatot rávenni, hogy vágjanak bele a projektbe, melynek keretében minden férfi, nő és gyermek testébe egy kis jeladó kerülne beültetésre. Ezt mondja Davis Milerand, a kormányzati intézkedés egyik ellenzője, aki állítja, hogy információi kiszivárgott belsős forrásokból származnak.

„Azt próbálják beadni, hogy mindez nagy segítséget nyújt a hatóságoknak eltűnt személyek és gyermekek, vagy akár bűnözők és kémek felkutatásában.”

Injekciók

„Napjaink lenyűgöző technológiája révén minden információ rólad eltárolható egyetlen apró mikrochipen, mely hozzákapcsolható egy kormányzati számítógéphez.”

„Minden hatalmi szerv egyből tudni fogja mindenkiről, mit csinált vagy csinál éppen. Gyakorlatilag bármikor ellenőrizhetőkké válnak az emberek.”

Más források szerint az apró jeladók fájdalommentesen beinjektálhatók egy fecskendőpisztollyal anélkül, hogy tudnánk róla, például egy országos méretű oltási program keretein belül.

vaccine_doses

„A kormánynak csak ki kell találnia valamit, mondjuk egy sertésinfluenza-oltást

– állítja Milerand.

„Képzeljék el, mi történne, ha bejelentenék, hogy megvan az AIDS elleni oltás. Az emberek egymást taposnák a vakcinákért.”

Megj: a 80-as / 90-es évek fordulóján az AIDS-hisztéria jelentette az egyik legfontosabb fegyvert az orvtudomány kezében a lakosság engedelmes, reszkető barikákká alakítására. AIDS-re soha nem készült el működő védőoltás, ráadásul a felkorbácsolt rettegés mértéke a 2000-es évek elejére jelentősen alább hagyott, miután kiderült, hogy a kor Boldogkői Zsoltjai, Falus Ferencei meg egyéb ótvar, alantas celebvirológusai alaposan elvétették az AIDS terjedési potenciáljára, valamint veszélyességére vonatkozó előrejelzéseket.

Az AIDS-hisztéria kezelésének (vagyis minél alaposabb felhergelésének) legfőbb megbízottja az amerikai NIH élén Dr. Anthony Fauci volt. Igen, ő ugyanaz a személy, akit most a koronavírus-járvány szent apostolaként tisztelhetünk vagy épp vethetünk meg. Az ő személyének köszönhető az elmebeteg és gyilkos korlátozások, lakosság-nyomorítások sokasága, melyeket szerte a világon rávertek a magatehetetlen lakosságra a pártállami terroristák.

the_covid_returns

A 80-as évek AIDS-hisztériája, valamint a 2020-ban alapított koronavallás közti összefüggésekről a Logosz Világ spirituális blogon alaposabb ismertetést és összefoglalót olvashatnak az érdeklődő szemléletű kedves olvasók. Csak kattints erre a gombra!

Fauci inkompetenciájáról és idiotizmusáról az AIDS-hisztéria kezelésében egy 1988-ból származó, angol nyelven elérhető cikk emlékezik meg, mely ezen a linken olvasható.

„Még maguk a doktorok sem feltétlen tudnák, mit adnak be (Megj.: lásd a szabadkozások, hogy a kísérleti COVID-vakcinákban nincs semmi, és aki mást állít, az tudománytagadó. Nyilván mindet átvizsgálták beadás előtt elektronmikroszkóp alatt.). Akár azt is mondhatják nekik, hogy a mikrochipek egyfajta genetikai implantátumok (megj.: mRNS vakcinák?), melyek átprogramozzák a szervezetet a kórokozóval való küzdelemre.

Hozzáteszi: „A program megkívánja, hogy minden szövetségi, állami és helyi kormányzati dolgozó megkapja az injekciót.” (Lásd: egészségügyi, parlamenti, rendészeti, katonai és oktatási dolgozók kötelező oltása).

„Csupán idő kérdése, amíg mindenki bechippelt személlyé válik, rabszolgájává a hatalomnak.”

nwo_secret_plan

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás