Világháborút hirdetett a gyógyszaripar egy természetes csoda-gyógynövény ellen

0

Annyira aljas, felforgató és hulladék rendszerré vált a kapitalizmus, hogy a saját terrorregnuma zabolázhatatlan érvényesítése érdekében bármit megtesz, hogy a mesterséges mérgek világán kívül ne létezhessen semmiféle élő anyag, ami az emberek létét ha ideig-óráig is, de megválthassa.

Az életveszélyes vegyszerek pusztító mellékhatásai olykor évek-évtizedek után kerülnek felszínre, de addigra már jól meg is szedte magát a népirtó vállalat. Egy adott kígyóolaj betiltását követően sincs veszve minden: további dollármilliárdokat, vagy akár komplett kontinensek termőföldjeit lehet a burzsoázia zsebébe juttatni a betiltott kemikáliák harmadik világbeli országokra való oktrojálásával, melyeken az imperialisták által bábként hatalomba állított diktátor a lakosság lelkéért és az ország természeti kincseiért cserébe nyomja le a nép torkán a halál tablettáit.

Erre a gyilokiparra bízza most a fél világ annak feladatát, hogy védje meg őket a rettenetesen veszélyes, alig 99,97%-nyi túlélési esélyt biztosító koronavírustól súlyos mellékhatásokat, betegségeket, vagy akár halált hozó kísérleti génterápiák révén. Persze a fél világ vagyonáért cserébe.

Míg a vérmes COVID-hisztéria révén a gyógyszaripar minden fertelmes bűne egyetlen suhintásra megbocsájtást nyer, addig azok a bezombult lakosság háta mögött tovább folytatják szabotázs-akcióikat a természetes egészség ellen.

natural_immunity_for_win

Lassan egy évszázadnál is régebbi hobbijuk a kígyóolaj-árusoknak, hogy tiltsák, irtsák a különféle gyógynövényeket, valamint üldöztessék és gyilkoltassák azok terjesztőit. Mindez nem véletlen, hiszen jól felfogott racionális érdekük az emberiség vágóállati sorban tartása. Kizárólag szabadalmaztatott, mesterséges mérgek biztosíthatnak részükre totalitárius monopolhatalmat, mivel a természetben is előforduló növények, hatóanyagok, molekulák, sőt, még receptek sem szabadalmaztathatók.

Maradnak hát a laborban kotyvasztott molekulák a profitszerzés egyetlen univerzális eszközeként. Újabb és újabb generációkat nyomorítanak meg a lakosságra oktrojált méregdrága és méreghatású kotyvalékok, melyek ágyat vetnek az emberiség tartós testi-lelki nyomorúságának. A kiszolgáltatott vágómarhává lett „evolúció csúcsa” immár egyetlen csettintéssel vezérelhető a hatalom által kívánt irányba (legtöbbször a feneketlen szakadék aljára).

A különféle gyógynövények üldözése tehát mindenféle tekintetben ildomos egy efféle aljas, hányadék rendszerben.

Az amerikai „egészségügyi” hivatal, az FDA 2016-ban már megkísérelt holokausztot kezdeményezni az igazi csodanövényként számon tartott kratom (latin nevén mytragyna speciosa) ellen. A kratom legfőbb bűne, hogy túlontúl sokoldalú, mellé ráadásul még jobbára biztonságos is. Használják kőkemény heroinisták a drogfüggőségüktől való megszabadulás elősegítésére, fogyasztják krónikus fájdalmakban szenvedők, akik letargiáján már a legerősebb mesterséges lónyugtató sem képes enyhíteni. A depressziós egyedeket egyetlen suhintással deríti jókedvre, de még az átlag ember is rengeteget profitálhat a kipróbálásával, hiszen általános kedély -és munkakedv-javító hatása is remekül kiaknázható.

brainstorming

Bár roppant szélesre kell tárnia pénztárcáját, aki a többnyire Délkelet-Ázsiából (elsősorban Indonézia, Thaiföld, Malajzia, ill. Vietnam) származó szárított és őrölt leveleket a szájába kívánja helyezni, mindenesetre legatyásodást és földönfutóvá válást egyáltalán nem okoz a szer, mivel kizárólag enyhe pszichikai függőséget okoz, akárcsak a kávé vagy a tea. Szemben a pszichiáter által felírt, heroinnál is fájdalmasabb leszokási rítust követelő benzodiazepinekkel, vagy a társadalmilag elfogadott, családok millióit nyomorba taszító alkohollal.

Alkalmazása persze a többi legális drogéhoz hasonló elővigyázatosságot kíván meg: ugyanúgy, mint a kávé, fogyasztása nem ajánlott terhes nőknek, illetve 1-2 gyógyszarhoz hasonlóan autót vezető, vagy nehéz gépeket kezelő személyeknek is ajánlatos kerülni. Mindenki más részére fogyasztása abszolút biztonságos, és a helyes adagolás elsajátítását követően pozitívumai is nyilvánvalók lesznek.

A kratom általános hatásai a következők: kis mennyiségben (típustól függően 2-3g) általános kedély -és hangulatjavító. Közepes dózisban (4-6g) alkalmazva általános boldogságérzet és eufória lepi el használóját, akinek tettrekészsége is nagy mértékben növekszik. Nagy adagban (7+ g) már ellenkező hatással bír: álmosító, radikális fájdalomcsillapító, végül altató hatása aktivizálódik.

sleeping_girl_2

Túladagolva néhány percig tartó rosszullétet, valamint hányást okoz. Ez persze roppant kellemetlen, viszont egyáltalán nem elegendő indok a tiltásra: a teljesen legális, milliárdok életét tönkretevő alkohol (és ide kell sorolni az alkoholista környezetében szenvedő áldozatokat is) könnyedén okozhat halált, de minimum egy egész napon át tartó, sorozatos hányással járó másnaposságot. A kratom túladagolt fogyasztásából eredő öklendezést követően tíz percen belül rendbe jövünk, és folytathatjuk tevékenységünket, mintha mi sem történt volna, a halálos adagja pedig oly magas szinten mozog, hogy fizikailag lehetetlen belőle elfogyasztani akkora mennyiséget, ami végső elmúlásunkhoz vezetne.

Persze mindezen tények hogyhogynem cseppet sem zavaróak a betegségügyi maffiózók számára. Ismeretes azon fiaskójuk, amikor a marihuána halálos áldozatait kívánták adatbázisba rendezni, ám csak nem akadt egyetlen számításba vehető páciens sem horogra. A legikonikusabb áldozat, aki a „marihuánának köszönhette” végzetét azon, a világsajtót is bejárt fiatal férfi híre volt, aki egy füves cigi elpippantását követő röhögőgörcse következtében kiesett az erkélyen.

Hogy a kratom életveszélyes hatásait bizonyítsa, az FDA 2016-ban, a tervezett tiltás évében gyűjtött össze minden lehetséges dokumentumot a csodanövényről. Sikerült is találniuk nagyjából 250 körüli mennyiségű áldozatot (a 350 milliós USA-ban), akik bizonyítottan és dokumentáltan kratomot fogyasztottak tragikus haláluk bekövetkezte előtt.

Bár a csapvíztől többen halnak meg évente, eme roppant gyenge lábakon álló bizonyítékok elegendők egy adott agenda alapján ténykedő hatóság részére, hogy tilalmat rendeljen el.

facebook_diktatura

Hol van hát a kutya elásva, amikor egy efféle veszélyes kábítószert kell tiltani, ami évente 250 áldozat halálát okozza a 350 millióból? Nos, mindezen dokumentált, elhunyt kratom-fogyasztók között egy olyan személy sem akadt, aki halálát megelőzően kizárólag azt evett volna!

Olyan esetek fordultak elő a felsorolásban, hogy egy aranylövést (tehát eleve halálos dózist) kapott heroinista elfogyasztott egy teáskanálnyi kratomot, vagy LD50 feletti véralkohol-szinttel intenzívre szállított, majd elhunyt férfi szervezetében boncoláskor a kratom hatóanyagainak maradványait fedezték fel.

A 2016-os tilalom majdhogynem sikerrel végződött, mire elszánt kratom-rajongók (!) egy több százezer személyes élménybeszámolóval tarkított petíciót nyújtottak át az FDA részére, melyben leírták, mennyi mindenben segített nekik a sokoldalú csodanövény! A tiltás így – legalábbis ideig-óráig – jegelésre került.

Életveszélyes kábítószerek, többek közt antidepresszánsok, az alkohol, vagy a heroin százszor annyi rendszeres fogyasztóval bír, mint a kratom – de volna pofája mondjuk millióknak ezeket mint csodaszereket beállítani, és a visszaszorításuk ellen tiltakozni? Az alkohol persze kissé kakukktojás, csak hogyhogynem pont az alkoholhoz nem a gyógyhatása, hanem kizárólag az élvezeti értéke, valamint a jobb és biztonságosabb alternatívák – mint a kratom – ismeretének hiánya végett ragaszkodnak körmük szakadtáig a jónépek.

drinking1

Bár 2016-ban dugába dőlt a terrormerénylet, a kétségbeesett FDA – most, hogy a kratom általánosan elfogadott étrend-kiegészítővé vált a nyugati világ több országában, és nincs annyira a közbeszéd kereszttüzében, mint volt pár évvel ezelőtt – a nemzetközi szervezetekhez, név szerint az ENSZ-hez, illetve a WHO-hoz fordul hisztériájával, hogy azok az egész bolygón tiltsák be a kratom fogyasztását, termelését, valamint terjesztését. A természet ajándékának nyilvánvalóan el kell tűnnie a Föld színéről, hogy a népességet megnyomorító, tovább betegítő, káros mellékhatások sokasága révén pusztító toxikus kemikáliák kerülhessenek a trónra. A lakosságnak ne lehessen választása, hogy gyógyhatású természetes csodaszert, vagy ellenőrizhetetlen vegyszerekkel átitatott mérgeket lapátol be a szájába.

Ismeretes, hogy a WHO fabrikált világméretű pandémiát egy szokványos influenzajárványból, parancsolt fullasztó és fogrohasztó szájkosarat a komplett világ lakosságára, majd kényszerített a világ államai karhatalmi bűnözőinek asszisztálásával kísérleti vegyi anyagokat az emberek testébe, melyek elfogadtatásáért cserébe átírták előbb a járvány, majd az oltás és nyájimmunitás definícióját is (utóbbi kettőt egyetlen esztendőn belül).

Ahogy az Ivermectin, úgy egyes susmogások szerint a kratom is azért került a népnyomorító betegségügy kilövendő célpontjainak listájára, mert az áldásos hatásokat mutatott fel a koronavírussal szemben.

doctor-5342890

Mindezen állításoknak persze nem szükséges feltétlenül hitelt adni. A kratom legjobb tudomásunk szerint nem rendelkezik befolyással a légzőrendszerre, vérnyomásra, de a lázra sem, így a COVID-betegség legtöbb tünetének csillapításában – az esetleges ízületi fájdalmaktól eltekintve – nem sok jelentősége van. A kratom, ahogy bármely más gyógynövény, nem mindenre is jó univerzális csodaszer, hanem egy jól ismert, behatárolható felhasználási területtel rendelkezik, melynek keretein belül viszont milliók életét teszi jobbá a veszélyes kémiai szerek ellenében.

Pusztán eme egyetlen tényező is elegendő arra, hogy a betegségügyi diktatúra vérszemet kapjon, és megkísérelje elpusztítani az egészség és jólét eme aprócska szigetét.