Roppant gyanús mozgolódás zajlik a háttérben a hamvába holt vérmes COVID-riogatás leple alatt. Miközben egyre több helyütt állítják vissza a diktatórikus intézkedéseket, a frontvonalak úgy tűnik, végleg megszilárdultak: nem sokan palizhatók már be a kísérleti oltások felvételére.

Ennek köszönhetően megérkezett az újabb rettegtetési hullám, melyet viszont már illendő véresen komolyan venni: maga Bill Gates jelentette be, hogy elképzelhető egy fekete himlő (smallpox) járvány kitörése.

A betegség hivatalosan 1900 környékétől legyőzöttnek számít, 1980-ra pedig a Föld színéről is eltűnt a rettegett vírus. Csupán néhány laboratórium tárol a világ különböző égtájain mintákat belőle. Egy „véletlen” baleset nyomán persze rögvest kiszabadulhat a házi fogságát töltő kórság.

Alább nyújtok egy rövidke kitekintést a himlő történetéről, majd listázom és elemzem azon bizonyítékokat, melyek a 80-as évektől egészen a napjainkig kerültek publikálásra ama célból, hogy az elvileg kiiktatott halálos betegség visszatértének halovány esélyét továbbra is napirenden tartsák.

the_covid_returns

A fekete himlő története (röviden)

A fekete himlő lényegében a pestis helyét vette át a fertőző betegségek időrendjében, és kiválóan kitöltötte a pestis, valamint a későbbi AIDS, aztán COVID-riogatás közt eltelt időszakot.

A fekete himlő az egyik leglátványosabb, gyakran halállal végződő betegség a világon. Az áldozat testének gyakorlatilag teljes felületén, kiváltképp a végtagokon és a fejen pörk-szerű kelések kezdenek megjelenni, melyek a kór lefolyása során (2-3 hét) egyre sötétebbek, végül teljesen feketék lesznek.

A vírus eredete tisztázatlan, becslések szerint a mai, embert is fertőzni képes változata valamikor 400-1600 évvel ezelőtt jelenhetett meg. Korábbi variánsai rágcsálók közt terjedtek. A felszámolása időpontjáig (1980) eltelt száz év során akár 500 millió embert is megölhetett.

A fekete himlő betegség tünetei: fertőzést követően bő egy héten át teljesen tünetmentes, majd 9-17 nap elteltével láz, kiütések és rossz közérzet jelenik meg az embernél. A tünetek fennmaradnak a gyógyulás vagy a halál bekövetkeztéig. A fekete himlő halálozási aránya 30% körüli (fejlettebb országokban alacsonyabb, fejletlenebbekben magasabb). A gyógyultak egész életen át hátramaradó szövődményekben szenvedhetnek: megvakulhatnak, valamint fekélyek, sebhelyek maradhatnak meg testükön.

beteg_gyerek
Inkább nem illesztek be ide valódi fényképet a fekete himlőről. Tessék rákeresni!

A betegségnek soha nem létezett hivatalosan elismert gyógymódja. Ez volt viszont az első járvány, melyet oltásokkal győztek le. 1796-ban Edward Jenner angol sebész fedezte fel a himlő elleni védőoltást, amit 1980-ig folyamatosan alkalmaztak a járvány teljes felszámolására.

Sötét Tél Hadművelet: Mi van, ha újból támad a himlő?

A megfelelő magyar Wikipedia-szócikk szerzője kellő igényességgel értekezik a fekete himlő újbóli felbukkanásának esélyéről, ezért ennek összefoglaló bekezdését szimplán csak átemelném ide:

Mivel a mai emberi népességben már egyre fogy azoknak az aránya, akik (természetes vagy mesterséges úton) immunológiai védettséget szerezhettek a himlővel szemben, ezért egy újonnan kialakuló járvány rövid távon valószínűleg minden korábbinál gyorsabb és pusztítóbb lenne. Sokan úgy vélik, hogy a természetből soha többé nem fog váratlanul újra felbukkanni a fertőzés. Mások szerint viszont fertőzőképes vírusok maradhattak a sarkvidéki fagyott talajba temetett holttestekben, vagy a közeli rokon majomhimlő vírusból is újra kialakulhat egy nagyon hasonló emberi kórokozó.

A tudomány 1980 óta legyőzöttnek ítéli a vírust, ezért jelenleg nincs aktív oltási program vagy működőképes gyógyszer (illetve a lentebbi sorokból majd kiderül, hogy mégis) annak újbóli felbukkanása esetén. Ez azt jelenti, hogy egy újonnan elszabaduló járvány gyakorlatilag lenullázná az emberiség eddigi eredményeit, olyannyira hatalmas pusztítást vinne véghez.

nem_ezt_akartam

Nagy szerencsénkre ez a vírus nem mutálódik olyan egyszerűen, hétről hétre, mint a COVID, így egy esetlegesen felfedezett újkori gyógymód vagy visszavezetett kötelező oltási program megállt parancsolhat a szörnyű kórságnak. Remélem, a szemfüles olvasók már látják is, hol a csapda.

A vírus újbóli felbukkanásának esélye 2001-ben került első ízben latolgatásra, mikor június 22-23-án egyOperation Dark Winter” (Sötét Tél Hadművelet) elnevezésű hadgyakorlat keretén belül egy himlőjárvány újbóli kirobbanását szimulálták (hasonlóan a COVID előtt zajlott Event 201-hez). Ennek nyomán egy videó-összefoglaló, valamint PDF doksi keletkezett (Figyelem: felrázó képsorokat tartalmaznak, gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!) [Megj.: a cikk beszerkesztésének idején már törölték is a vonatkozó YouTube videót, illetve dokumentumot].

Két évvel később a Bush-kormányzat hirtelen késztetést érzett arra, hogy az egészségügyi dolgozóit, valamint hadseregét is beoltassa fekete himlő ellen, mondván, felkészítik őket egy esetleges biológiai terrortámadásra. A program azonban csúfos csődnek bizonyult, miután az egészségügyisek tömegével utasították vissza a veszélyes mellékhatások sokaságával tűzdelt oltásokat. A legfőbb aggodalom hasonló volt, mint most a kísérleti COVID-vakcinák esetén: azok nem akadályozzák meg a betegség megszerzését, sem tovább adását, ezért egy oltott nővér vagy háziorvos szétszórhatja az életveszélyes betegséget oltatlan páciensei, valamint családtagjai közt.

Itt az ideje leporolni a polcról a himlőjárványt?

Bár a himlő szempontjából az elmúlt nagyjából 20 év a felszínen ismét viszonylagos szélcsendben zajlott, a háttérben mocorgó folyamatok bizonyságul szolgálhatnak részünkre, hogy a himlőjárvány történelemkönyve egyáltalán nem került még lezárásra és lepecsételésre.

c19news_0117

A következő két bekezdés szintén a Wikipediáról származik:

A hidegháborús időszakban mind a Szovjetunió, mind pedig az USA elraktározott fertőzőképes víruskészletet, hiszen ezt potenciális biológiai fegyvernek tekintették. Úgy gondolták, ha az ellenség himlővírussal támad, akkor az orvosbiológiai védelem kifejlesztéséhez nélkülözhetetlen a vírus birtoklása. A hidegháborús nagyhatalmak megállapodtak a készletek egyidejű megsemmisítésének határidejében (1993). Ezt később többször meghosszabbították (1995, 1999, 2002), és nem cselekedtek. A döntésképtelenség oka, hogy a készletek fönntartása vagy megsemmisítése mellett egyaránt fontos érvek szólnak, ugyanakkor mindkét megoldás jelentős kockázattal is jár. A felek általában nem bíznak abban, hogy más országok katonai intézeteiben nincsenek illegálisan fenntartott vírustörzsek, ahogyan ez például Csehszlovákia esetében már bebizonyosodott.

A készletek sorsa feletti döntés ma már egyre veszít a jelentőségéből, hiszen a vírus genetikai kódja ismert, nyilvános forrásokból megszerezhető, és elvileg nem kizárt a vírus mesterséges szintetizálásának lehetősége.

Azt állítja tehát a szerző, hogy bár a laborokban hátramaradt minták az elmúlt évtizedek során a különféle hatalmi paranoiáknak köszönhetően nem kerültek megsemmisítésre, igazából feleslegesen vannak oly gonddal őrizve ezek, mivel a vírust és vele a betegséget immár mesterségesen is létre lehet hozni, majd elterjeszteni a lakosság körében.

Roppant derűs kilátások.

covid_wave4

Meglepő mód a himlővel kapcsolatos gyógyszerkutatások sem álltak le. A New York-i tőzsdén létezik az 1995-ben alapított SIGA Technologies, Inc., mely vállalat fő tevékenységi köre a fekete himlő elleni gyógymódok felkutatása.

Alapítása óta a SIGA számos szövetségi anyagi támogatást kapott, elsősorban a National Institutes of Health (NIH) révén. 2009-ben 1,6 millió dollár támogatást nyertek különféle antivirális szerek kifejlesztésére. 2011-ben már 400 millió dollárt zsebelhettek be egy TPOXX nevezetű, fekete himlő elleni gyógyszer kikísérletezése céjából. E pénz nagy részét ugyanebben az évben el is vesztették, mivel egy másik vállalat, a PharmAthene összeveszett velük a Tecovirimat nevezetű mesterséges hatóanyag tulajdonjogán.

2013-ban a SIGA leszállította az első adag (Tecovirimat hatóanyagú) TPOXX szállítmányt az Egyesült Államok kormányának nemzeti stratégiai készletraktára részére.

2018 májusában az FDA a lakosság számára is fogyaszthatónak minősítette a TPOXX gyógyszert, melynek előállítására és forgalmazására a hivatalos engedélyt is megadta. 2019-ben az USA védelmi hivatala megbízta őket, hogy dolgozzák ki a betegség vele való érintkezést követő profilaxisát (megelőző kezelését). 2021-ben a TPOXX intravénásan adagolható változatának engedélyeztetési kérelme is beküldésre került az FDA részére.

pexels-sora-shimazaki-5668494

Nem úgy tűnik, hogy nagyon csillapodtak volna a himlő körüli kedélyek, pusztán a lakosság szeme elől elzárva zajlottak a további folyamatok.

Így jutunk el 2021 novemberéig, amikor megtörténik a nagy bejelentés, melyre „oly régóta vártunk”.

Bill Gates is bejelentkezett: hűha, akkor most már igazán komoly a baj!

2021. november 4-én a MarketScreener hintette el az információt, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormánya 113 millió dollár értékben rendelt TPOXX gyógyszert a IV. negyedévben (tehát december 31-ig) való kiszállításra.

A 2020-ban a világ legbefolyásosabb doktorának választott végzettség nélküli Gates eztán durrantotta el az igazán nagy hírt, melyre szinte mindenki felfigyelt. Véleménye szerint a világ kormányainak minél előbb el kéne kezdeniük jövőbeli pandémiákra felkészülni és jó alaposan felpörgetni az erre vonatkozó kutatási és fejlesztési költéseiket. Felvetette egy terrortámadás-sorozat kirobbantásának esélyét is, melynek keretében a világ 10 legnagyobb repülőterén szórnák szét a himlővírust. Napjaink utazási szokásainak fényében a vírus sokkalta gyorsabban terjedne szét szerte a világon, és nagyobb pusztítást vihetne véghez, mint mikor még nem léteztek sűrű repülőjáratok a világ nagyvárosai között.

plane_2

Gates azt kéri, hogy a nemzetállamok éves szinten sok milliárd dollárral járuljanak hozzá az ő és társai filantróp törekvéseihez, hogy rendszeresen gyakorlatokat tarthassanak egy elképzelt járványhelyzet visszaszorítására, valamint újabb meg újabb vakcinákat vezethessenek be a különféle betegségek visszaszorítására. Kifejtette: egy új generációs himlőoltás feltalálása közben számos más innováció is felfedezésre kerülhet a kutatások által, mint például az influenza vagy nátha végleges leküzdése. Bizodalmát fejezte ki, hogy az államok bölcs döntésük nyomán mindenüket átadják majd Bill Gates kezébe, hiszen a koronavírus milliónyi emberélet elvétele mellett több billió dollárral károsította meg a világgazdaságot. Igazán nem tétlenkedhetünk a milliárdos burzsoázia általi totális hatalomátvétel megvalósításában.

Alighogy elhintette Bill Gates a veszélyhelyzet magvait, rá néhány napra egy philadelphiai székhelyű Merck gyárat szállt meg az FBI, miután egy laboráns „fekete himlő” felirattal ellátott üvegcséket talált az egyik hűtőház mélyén. A készletet a CDC az FBI segedelmével lefoglalta és elszállíttatta. Az összesen 15 darab fiola épp alapos kivizsgálás alatt áll.

Hogyan kerülhetett (feltételezett) himlőminta egy ma is üzemképes gyáregység elfeledett, sötét rekeszébe? Hova szállították el a fiolákat, miután himlővírust hivatalosan az egész világ összesen 3 laboratórium tud fogadni, ahol jelenleg is gondosan őrzik az összes ismert, megmaradt mintát? Honnan hát a semmiből előkerült doboz?

Megannyi kényes kérdés, melyekre vállvonogatáson kívül nem igazán kapunk értékelhető választ.

mi_van_az_uvegcseben

A cikk szerkesztése közben érkezett a hír, hogy állítólag nem találtak himlővírust a bevizsgált fiolákban. Gyanús.

Mi lehet a cél a rettegés felkorbácsolásával?

Ennyi szemlézett tényanyagot követően jöhetnek végre a konteók. Miért reális, vagy épp irreális forgatókönyv egy himlőjárvány XXI. századi kirobbantása, és miért pont a koronavírus idején kezdenek el rettegtetni minket újabb meg újabb járványokkal (a Marburg vírus meg az Ebola is időnként említésre kerül)?

Az első lehetséges forgatókönyv felidézéséhez csak rá kell pillantanunk a kormányok szánalmas vergődésére, miféle ósdi trükkökkel kívánnak rávenni minket a kísérleti vakcinák beinjektálására egy olyan betegséggel szemben, melynek a létezése sem került egyértelműen bizonyításra. Kizárólagosan igazolható tünetei a betegségnek a pártállami terror emberellenes intézkedései, a tudósok értelmetlen handabandázásai, valamint a propagandasajtó vérmes riogatása következtében keletkező „mindmeghalunk” érzet, mely aztán elő is idézi a hatalom által megkívánt betegséget a félő-rettegő lakosság körében. De ha mégsem, akkor rásegítünk kicsit a halálozási statisztikákra a vállalkozások bezárását, élelmiszerhiányt, életmentő beavatkozások elmaradását generáló lezárásokkal, és máris jó alaposan megszaporodnak a COVID-pozitív esetek.

Akad azonban egy roppant lelkierővel felvértezett, vírustagadóként, tudományellenesként, anti-vaxxerként megbélyegzett csoport, akikre semmiféle pártállami propaganda vagy a betegség okkultista ráolvasása nem mutatkozik hatással. Hiába a megfélemlítés, csak nem akarnak megbetegedni az egészséges emberek.

healthy_happy_girl

Kell tehát egy B-terv, egy valódi járvány, melynek révén már az eleddig egészségesen maradt emberek is betuszkolhatók a halálrettegés ládájába, valamint terelhetők a legközelebbi oltópontra. Egy himlő elleni kötelező oltást már roppant nehézkes művelet elkerülni, így e vakcinákba becsempészhetők azon hidrogélek, nanorobotok, grafénszálak, melyek eredeti tervezet szerint a kísérleti COVID-vakcinák révén kerültek volna beinjektálásra mindenki testébe.

Az új világrendet ugyanis mindenképp véghez akarják vinni a pszichopaták.

A második felvetett forgatókönyv kikezdi ezen elméletet, mivel egy nyakló nélkül szélnek eresztett himlőjárvány csúnyán visszaüthet az emberiség testét birtokba venni kívánó pszichopaták részére. Nem kontrollálható ugyanis a járvány terjedése oly pontossággal, mint a COVID-é, melynek terjedése rendre azon földrészeken vesz hatalmas lendületet, hol szinte minden háztartásban be van kötve a tévé, vagy szól a rádió. Vagyis legfeljebb kontrollált eleresztésről, esetleg, ahogy a COVID esetében, egy álvírusról lehet szó, mely a már jól ismert ráolvasás révén keletkezteti újabb meg újabb áldozatait.

Eme alternatíva mégsem kielégítő magyarázat: az utóbbi évtized során kikutatott, majd megrendelt gyógyszerszállítmány példáján láthatjuk, hogy egy központi kontroll alá helyezett, valóban működőképes orvosság meggyógyíthatja az ezen kezelésen áteső pszichopatákat, akik a készletek felett regnálnak.

vitamin_bolt1

Ismeretes, hogy COVID esetén szinte egyetlen politikust sem vakcinák révén gyógyítják ki a betegségből. Donald Trump pl. antitest-kezelést kapott, mely csak a dúsgazdag burzsoázia részére elérhető, az oltások nélküli védettséget ígérő, újonnan bevezetett COVID-pirulák pedig 500 dolláros kezdőár mellett szintén kizárólag a gazdagok részére elérhető alternatíva.

Amennyiben a pszichopata burzsoázia képes elrendezni, hogy a lakosság részére vakcinák, a maguk számára pedig gyógyszer kerüljön bevezetésre, tökéletes elválasztás generálható a két osztály között, s így a dúsgazdag elit kvázi sérthetetlen lesz a betegséggel szemben, hiszen ő maga kontrollálja, kinek juthat a felhalmozott gyógyszerekből és kinek nem.

Így megvalósítható az emberek vakcinák révén való vágóállattá tétele az új világrend kiépítésén fáradozó pszichopaták részéről. Amennyiben tehát túl magas szintű rezisztencia mutatkozik a COVID-vakcinákkal szemben, akár valós himlőjárványt is ereszthetnek az emberiségre,

Harmadik elképzelhető szkript, hogy nem történik semmi, megmarad az egész történet a riogatás szintjén. Egy-két gyógyszer meg vakcinaszállítmányt el lehet adni a rettegtetés felfokozásával, ennyi is elegendőnek bizonyul a háttérhatalom részére, hogy minél többek teste feletti uralmat átvehessék.