Imogen Allen, 22 éves díjugrató: örökre megnyomorította az oltás

imogen_allen_showjumper2Imogen Allen egészséges és fürge díjugrató volt. Megbízván a hatóságok szavában felhajtotta ingujját, miután ama ígérvényt kapta doktoraitól, hogy így biztonságban lesz az élete és engedelmességével segít kilaposítani a járványgörbét.

A 22 éves sportoló karrierjének a Moderna COVID-19 vakcinája vetett véget, miután az oltást követően két masszív vérrög fejlődött ki tüdejében. Elképzelhető, hogy soha többé nem ülhet lóra, mivel egész életében vérhigítót kell szednie, és a lovassportokban gyakoriak a vérzéssel járó balesetek.

Cody Robinson, 36 éves kaszkadőr: fájdalmak, rémálmok, elbutulás az oltást követően

Cody-Robinson-280x300Cody Robinson 36 éves családapa igazán látványos foglalkozást űz: kaszkadőrként ténykedik TV-műsorok és mozifilmek részére. Robinson természetes immunitással rendelkezik a COVID ellen, mivel júliusban már elkapta a betegséget, és minden probléma nélkül fel is épült belőle.

Cody Robinson sajnos nem rendelkezik önálló megélhetéssel: létfenntartása munkáltatójától függ, aki előírta ő és munkatársai részére a kísérleti COVID vakcinák kötelező felvételét. Cody nagyon ellenkezett az ötlet ellen, de saját magát, feleségét és gyermekeit is el kell tartania, így abbéli félelmében, hogy nem lesz miből eltartania családját kénytelen volt útját a rendelő felé venni.

Orvosánál a Johnson & Johnson egydózisú vakcina került testébe, melynek beinjektálása előtt kinyögte (híres) utolsó mondatát:

Tényleg nem akarom ezt csinálni.

A mellékhatások sebesen érkeztek, és durvának bizonyultak. 90 perccel az injekció után posztolta ki közösségi média-oldalaira, hogy megérkezett a láz és megjöttek a fájdalmak. Hat órával később már erről panaszkodott:

Folyamatosan remegek. Nem tudok aludni.

Újabb hat órával később a vakcina-élménye összegzését is kiposztolta, ahogy azt kéri több munkáltató, hogy osszák meg az oltakozók a szerzett tapasztalataikat:

Egyértelműen rosszabb, mint mikor elkaptam a COVID-ot. Egész éjjel nem aludtam a remegésem meg a hidegrázásom miatt, izzadtam, szédültem, fájt mindenem, még a fejem is.

Nem is sejtette volna, hogy a legrosszabb még ezután következik: az elkövetkező napokban többször voltak borzasztó rémálmai, olyan érzete támadt, mintha részeg volna, és ideiglenesen még az agya is ködössé vált, olyan érzetet keltvén, mintha demenciában szenvedne.

Robinson egyértelműen megbánta az oltást, és nem érti, a természetes immunitására hivatkozó kérvényét miért nem fogadta el munkáltatója az oltás mellőzésére.

Kyle Warner, 29 éves professzionális mountain bike versenyző: egész karrierje derékba tört a vakcina miatt

kyle_warner_mtbA háromszoros „Enduro National” bajnok élete végérvényesen szakadékba terelődött a Pfizer mRNS vakcinájának beinjektálását követően: gyanúja szerint a nővér egyenesen a véráramába fecskendezte a méreganyagot, holott azt az izomba kell döfni. Ennek bizonyítéka, hogy az injekciót követően rögtön fémes ízt érzett a szájában. Normál esetben csak mintegy fél órával később kellett volna érkeznie a hatásnak.

Warnernek gyakorlatilag minden megerőltető mozgásról le kell mondania, ha életben akar maradni. Oltása mellékatásaiként szívburokgyulladás, POTS, valamint artritisz lett a jutalma.

Mint majdnem mindenki más, úgy ő is személyes haszon reményében lett az oltás áldozata: szerette volna beutazni a világot, ami a legtöbb esetben csak vakcinaigazolvány megléte mellett lehetséges.

Brandon Goodwin, 26 éves kosárlabdázó: oltás után félbe kellett hagynia az idei szezont

Az Atlanta Hawks kosárlabdázója enyhe keringési rendellenességben kezdett szenvedni a Johnson & Johnson vakcina felvételét követően. Mivel intenzív mozgást igénylő sportágról van szó, mindez sajnos nem túl jó ómen jövőbeli karrierjére nézve:

A hátam nagyon kezdett fájni… el kellett mennem az orvoshoz. Ekkor tudtam meg, hogy vérrögeim keletkeztek. Mindez egy hónapon belül. Amíg fel nem vettem a vakcinát, teljesen jól voltam… Az emberek azt mondják nekem, hogy biztos nem a vakcináktól van. Honnan tudod? Nem tudhatod… Igen, az oltás miatt kellett félbehagynom a szezont… ezer százalék.

brandon_goodwin_bb2
Brandon Goodwin kosárlabdázó

Jeremy Chardy, 34 éves teniszező: képtelen gyakorolni a játékaira

A világ egykoron 25. legjobb játékosa (most 73. helyen áll) társaihoz hasonlóan azóta van rosszul, mióta felvette az oltást. Ő ugyan nem részletezte, melyik vakcinát eregette magába, de gyakorlatilag mindegy is: mindegyik hasonló jellegű mellékhatásokat produkál.

Mióta felvettem a vakcinát, egy sor problémám van. Ezért aztán nem tudok gyakorolni, nem tudok játszani.

Részére az idei szezonnak ezennel vége, de már a karrierje végleges befejezése is megfordult a fejében.

Már megbántam, hogy felvettem az oltást, de nem tudhattam… most első alkalommal futott át az agyamon, hogy az idei szezon számomra egyben az utolsó.

jeremy_chardy_tennis
Jeremy Chardy teniszező

Sean Hartman, 17 éves jégkorongozó: meghalt, miután csak az oltás felvételével engedték pályára játszani

sean_hartman_hockeyAz ifjú kanadai hokijátékost – ahogy sok másik fiatal és idős áldozatot egyaránt – a környezete zsarolta bele az oltás felvételébe: azzal fenyegették meg, hogy nem léphet be többé a helyi sportcsarnokba játszani, amennyiben nem oltatja magát.

Így hát kényszerből bement ő is az orvosi rendelőbe, és felhajtotta ingujját. Két hétig rendben volt az állapota, aztán nagyon rosszul lett: szívgyulladásban kezdett szenvedni, ami jól ismert mellékhatása a kísérleti COVID vakcináknak.

Az ígéretes fiatal tehetség két héttel az oltást követően elhunyt.

Sorra esnek össze és halnak meg az atléták a pályán az oltást követően

Megszámlálhatatlanul érkeznek a professzionális atléták, sportolók, intenzív fizikai tevékenységet végző emberek haláláról szóló híradások. A fentebb sorolt személyek – az utolsó kivételével, persze – akár szerencsésnek is mondhatják magukat, hogy gondjaik megmaradtak a szövődmények szintjén, én nem súlyosbodott tovább állapotuk egészen a koporsóig (habár várjuk ki a végét).

A halálozások mellett a játékosok pályán való hirtelen összeesése is gyakorlatilag mindennapos szokássá lett. Biztosan nem valami újonnan bevezetett játékszabály vagy szponzor megrendelése végett omlanak össze véletlenszerűen a pályán.

2020 decembere óta 183 feljegyzett esetben esett össze úgy játékos, hogy kórházba kellett őt szállítani, és 108-an meg is haltak az elmúlt év leforgása során. Az áldozatok abszolút többsége 18-40 év közötti férfi, de 16 12-17 év közötti kamasz is a kísérleti vakcinák áldozatává lett. Nők körében nem ennyire szörnyű a helyzet, náluk mindössze 15 összeomlást regisztráltak ugyanezen időszakon belül, külön nem részletezett mennyiségű halálesettel.

footballer_collapses

Fontos megjegyezni, hogy kizárólag játék alatt, vagy közvetlen utána rosszul lett sportolókról készültek a feljegyzések, nem pedig olyanokról, akik nincsenek pályán. Sőt mi több, az áldozatok neveit összeíró Real-Time News szerkesztősége még azon elhunytakat is kivette a listából, akik oltásuk előtt rendelkeztek már egy vagy több ismert egészségügyi kondícióval. A 183 összeesett és 108 elhunyt áldozat tehát mind olyan név, akiknek hivatalosan semmiféle egészségügyi problémájuk nem volt az oltások felvétele előtt.

A keringés összeomlását előidéző vérrögösödés, szívizomgyulladás, szívburokgyulladás, szívroham, stroke, vérkép-problémák mostanra mind ismert és jól dokumentált mellékhatásai a COVID-vakcináknak, habár létüket az oltóanyaggyárak és a fősodratú propagandamédiumok igyekeztek korábban eltitkolni, és a tényadatok közlőit rémhírterjesztőként megbélyegezni.

Ötször annyi FIFA játékos és edző halt meg, mint ami az elmúlt évek átlaga

A FIFA játékosainak, valamint edzőinek körében igazán öblös mészárlást vittek véghez a kísérleti oltások. Összeírt adatok szerint az idei év során 21 feljegyzett haláleset történt a tavalyi 3-hoz képest, igaz tavaly az év nagy részében kényszerű hiátusban tartózkodtak a játékosok. Amennyiben viszont az utóbbi 10 év átlagát vesszük, akkor Wikipedia-szerkesztők összesített statisztikája alapján 2001-2020 között éves átlagban 4,2 játékos esett össze és halt meg a pályán, játék közben. Ehhez képest a 21 idén elhalálozott focista pontosan ötszörös értéket mutat a 20 év átlagához képest.

Dr. Josh Guetzkow, a Hebrew University Institute of Criminology szociológiai és antropológiai oktatója azt is kiszámolta, hogy normál körülmények közt évente 1 az 50 ezerhez az esélye annak, hogy egy focista pályán essen össze és haljon meg. A FIFA egyébként nagyjából 250 ezer (240-270 ezer fő közt fluktuáló) regisztrált sportolót tudhat maga mögött, így az idei évben már közel 1:10000 arányban hunytak el fiatal FIFA-játékosok, és még vége sincs az évnek.

football_player_dead

Íme egy táblázat az elhunyt 40-en aluli sportolókról

Reddit-források alapján összeírtam a kísérleti vakcinák felvételét követően elhunyt sportolók listáját. A Real-Time News híradásával ellentétben nem kizárólag játék közben elhalálozott személyek kerültek be a felsorolásba. Továbbá a táblázat csak a 40 éven aluli elhunyt játékosokat tartalmazza, és a felhozatal természetesen koránt sem teljes. A lista forrásait a következő szalagcím alatt találjátok.

Név

Nemzetiség

Foglalkozás

Kor

Riuler de Oliveira Faustinobrazilfoci23
Roy Butlerírfoci23
Alex Apolinariobrazilfoci24
Josh Downieangolkrikett24
Giuseppe Perrinoolaszfoci29
Devaraj Anchanindiairöplabda33
Cameron Daleausztráltengerész29
Donadrian Robinsonamerikaifoci17
Parys HaralsonamerikaiNFL37
Jimmy Hayesamerikaijégkorong31
Jake Ehlingeramerikaiam. Foci20
Filip Ingebrigstennorvégfutó28
Avi Barotindiaikrikett29
David Jenkinsangolbúvár31
Jacob Downeykanadaihoki18
Yusuke Kinoshitajapánbaseball27
Francis Perronkanadaifoci25
Dylan Richangolfoci17
Benjamin Taftnémetfoci31
Luis Ojedaargentinfoci20
Boris Sadeckyszlovákhoki24
Keith Titmussausztrálrögbi20
Mike Salaseúj-zélandirögbi??
Logan Lukerangolrögbi17
Lee Mosesúj-zélandifoci29
Okafor Kelechinigériaifoci21
Tirrell Williamsamerikaiam. Foci19
Ivan Hicksamerikaiam. Foci16
Emmanuel Antwiamerikaiam. Foci??
Dimitri McKeeamerikaiam. Foci17
Michaël Englebertfranciafoci37
Jalen Leaveyamerikaiam. Foci19
Dave Hydeangolrögbi29
Nickolas Lawrinasamerikaiam. Foci17
Olivia PodmoreÚj-Zélandkerékpár24
Gilbert KwemoiKenyaOl. Bajnok23
Franck Berrierfranciafoci37
Alexaida GuedezVenezuelamaraton30
Jens de Smetbelgafoci29

Játék során összeomló, kórházi kezelésre szoruló sportolók listái

A pályán összeomló sportolók neveit külön nem szedtem össze, de aki ezek mások által összegyűjtött listájára is kíváncsi, alább megadok linkeket az elérésükhöz. Itt szerepelnek az általam fentebb sorolt halálesetek, illetve a FIFA statisztikák forrásai is.

Reddit: Anyone notice a pattern yet?

Reddit: A List of People Who Got the Vax and Died Shortly After. In the US, Most of These Deaths Would Be Classified as Unvaccinated Deaths

Reddit: List of (renown) athletes reporting trouble with the vaxx – additions welcome

Summit News: Former Pro Calls For “Investigation” After Another Football Player Suddenly Collapses

Wikipedia: List of association footballers who died while playing

1gdkzw9hfkz71 ovnfmn0x6j181