2022. január 1-7: Új irányok, kapcsolatok születése, a régi sérelmek elengedése

januar4_6am

Január 1-jén a Hold és a Mars egyaránt a Skorpió / Kígyótartó csillagképek bűvkörében tartózkodik, mégpedig konjunkcióban. A Nap ilyenkor nem a Bakban kószál, ahogy az asztrológusok állítják, hanem a Nyilas végén. Közel a Naphoz a Merkúr, valamint Vénusz a Nyilas és Bak csillagképek közti üres teret foglalja el (erre azt szokták mondani, hogy energetikailag mindkét csillagkép hatással van ilyenkor az adott bolygóra).

Lássuk, mit olvashatunk ki mindebből.

Ugyan már majdhogynem késő ezt tanácsolni, mindenesetre az elkövetkező néhány napra még érvényes marad a megállapítás, hogy amennyiben a lehetőségeink engedik, érdemes ezen időszakban kimozdulnunk egy kicsit, és új kalandok után kutatni! Ez lehet új dolgok megtanulása, ismerkedés vagy épp létező párkapcsolatunk felfrissítése, de akinek mondjuk a kötelező oltást előíró munkahelyéből van elege, az is csakhamar probléma nélkül megpattanhat, mivel mindeme folyamatokat, az újdonságok keresését most a bolygóállások rendkívüli mértékben támogatják!

A Merkúr, illetve Vénusz Nyilas-Bak közti pozíciója ráadásul felelősségteljesebbé is tesz minket a tapogatózás terén, tehát a most megindított kommunikációs vagy ismerkedési folyamatok a Nap támogató hatásával karöltve akár hosszú időkre szóló, gyümölcsöző kapcsolatokat keletkeztethetnek az élet minden területén. Aki konkrét cselekvésre szánná el magát, annak kezdeményezőképességét most a Kígyótartóban tartózkodó Mars izzítja tetőfokára. A Kígyótartó / Skorpió jegyek a spiritualitás alsó szintjét jelentik: az igazságra való ráébredést. Például, akik idáig nem szembesültek a ténnyel, hogy átverték őket a COVID-riadalommal, a lezárásokkal, a vállalkozása romba döntésével az egészség nevében, annak a most következő hetekben keserű ébredésre nyílhat alkalma.

stay-at-home-5094607

Sokan asszociálják a Skorpió jegyét a halállal, ám ez csalóka féligazság: a halál a Skorpió esetében nem feltétlen a fizikai elmúlást jelenti, amit általában véve tulajdonítanak neki, hanem a működésképtelen dolgoktól való megszabadulást, vagy amennyiben nem akarjuk beadni derekunkat, akkor azok kényszerű elvesztését. Tehát például olyan munkahelyét, amely minket megbillogozandó lábasjószágnak néz, vagy egy teljesen elhalt párkapcsolatét. Netalántán régi énünket, gyötrelmeinket, sérelmeinket kell magunk mögött hagynunk (mondjuk a 2021-es évben), hogy idén már bárminemű félelem nélkül ugorjunk elébe a ránk váró kihívásoknak, mert azokból bizony akad bőven!

Hogyan egyeztethetjük hát össze eme hatásokat egymással? Rendkívül könnyen! Elgyászoljuk és eltemetjük a múltat (például a COVID-riogatás végett megfeneklett régi életünket), és rögvest nyithatunk is az új felé! Ne késlekedjünk, nincs miért! Amit most elindítunk, az – felelősséggel és mértékkel persze – jó eséllyel terem édes gyümölcsöt az év második felében.

A nagy bolygók mozgásának alakulása a 2022-es esztendőben

A nagy bolygók pozícióira is kitérnék pár mondat erejéig, aztán az év hátralevő részében a fényszögek kivételével nem kell velük többet foglalkozni, hiszen lassú mozgásuk révén a legtöbb ezek közül az egész évet egyazon csillagképben tölti.

A Jupiter épp a Vízöntőben tartózkodik, a Szaturnusz a Bak közepén, Uránusz a Kosban, Neptunusz a Halak elején, a Plútó pedig a Merkúr és a Vénusz között csücsül a Nyilas-Bak köztes vonzásterében.

kapitalista_farao

A Jupiter hagyományosan a (szellemi) bőség bolygójának számít, s a Nyilas jegy uralkodójaként hozzá kapcsolják a jövőbe tekintést, optimizmust, jószerencsét, valamint a szellemi tudományokat és felsőfokú tanulmányokat is. E bolygó Vízöntőben tartózkodása azt jelzi részünkre, hogy elérkezett az ideje annak, hogy mindenki nekiálljon gondolkodni egy eljövendő gazdagabb, boldogabb, prosperálóbb társadalomról és annak szervezőelveiről, hiszen a jelenlegi vadkapitalista világstruktúra már jól láthatóan halálra van ítélve! Döntést kell hoznunk arról, hogy szeretnénk-e egy demokráciának és szabad piacnak színlelt, velünk valójában vágóállati rabszolgaként bánó rendszer kísérleti tengerimalacai lenni, vagy inkább elvégezzük a jelenleg a semmire önelégült és fellengzős emberi gondolkodás felülvizsgálatát. Ne feledjük, hogy a Vízöntő rendkívül spirituális jegy, így olyasféle kérdések kerülhetnek most előtérbe az esztendő első pár hónapja során, hogy mi is az én életfeladatom? Hogyan nyerhetem el a szabadságomat, a rendszertől való függetlenséget? Van-e lélek, vagy nincs? Van-e Isten, és ha igen, akkor hol és hogyan kell, hogy keressem?

Aki megteszi az első lépéseket a spirituális felemelkedés felé, és őszintén, tiszta szívből meg akarja ismerni a valóságot, annak a válaszok készen érkeznek a fejébe! Semmilyen könyv, a Pápa véleménye, vagy pártállami ukáz nem szükséges a helyes válaszok megismeréséhez, kizárólag a lélek útmutatása!

A szabadság ott kezdődik, hogy elkezdjük azt önállóan és autonóm módon gyakorolni! Jönnek persze majd, akik újonnan nyert lelkesedésünket le kívánják törni, boldogságunkat megsemmisíteni, és visszataszítani minket a jól megszokott rettegésbe, félelembe, vakcináztatásba, de olvassuk csak el kicsit lejjebb az Uránuszról való értekezést, és megláthatjuk, hogy az összes minket ért fenyegetés pusztán délibáb, és azonnal tova illan, amint nem hagyunk teret arra, hogy a hatalom az elménket mérgezze a pusztító és förtelmes propagandájával.

propaganda_1

A Szaturnusz pozíciója roppant érdekes, ugyanis mindenki ama tévhitben él, hogy a korlátok, megpróbáltatások és a karma bolygója jelenleg a Vízöntőben tanyázik, vagyis az emberek szabadsága jelenleg felsőrendű égi akaratnak megfelelően szenved csorbát és tiporja azt porba a jelenlegi hatalom. Csakhogy a valóság épp fordított! A Bak az államigazgatás területe, s ahogy láthatjuk, mindennemű látszat ellenére ők vannak a prés alatt és izzadják ki beleiket is annak kifundálására, miképp kényszeríthetnék a lakosságot behódolásra, valamint a fenevad bélyegének felvételére, de minden ez irányú szánalmas próbálkozásuk utóbb kudarcnak bizonyul.

Akadnak persze buzgómócsing terrorhatalmak, ahol a GESTAPO kopogtat be az oltatlanokért, meg lágerba zárják őket, de összességében a pártállami elnyomók fejvesztve kapaszkodnak ebül szerzett hatalmukba, mely bármikor kicsúszhat a lábuk alól.

A Kosban forrófejűsködő Uránusz szintén tartogat néhány kellemetlen meglepetést a terrorhatalom részére. Az Uránusz a Vízöntő uralkodó bolygójaként olyan rá aggatott tulajdonságokkal „büszkélkedhet”, mint az anarchia, vagy a tomboló lázongás, a ferdítések azonban itt is tetten érhetők. A Vízöntő a totális szabadság jegye, ez igaz, de mindezen szabadságot – ahogy egy igazán stílusos Vízöntő jól tudja – nem a mások uralom alá hajtásának, eltaposásának vagy meggyilkolásának útján lehet elérni! Kell az a plusz, amit spirituális, belső szabadságnak nevezünk, és amit csak egy olyan entitás adhat meg nekünk, aki a jelenlegi földi szisztéma felett áll! A valódi szabadság kizárólag Isten által jár, aki viszont őt keresi, megkaphatja azt ajándékba, ingyen és bérmentve.

joy-2483926

Az Uránusz a Kosban rendkívüli impulzivitást jelöl, vagyis kezdeményezőkészség terén az idei évben óriásit lendülhetünk előre! Ne feledjünk továbbra sem, hogy nem öncélú lázongásról, pusztításról van szó a Kos Uránusz esetében még akkor sem, ha a Kos negatív hangoltságában valóban a meggondolatlan és ösztönből véghez vitt cselekedetek elkövetésére buzdít bennünket.

Továbbra is szellemi értelemben kell venni a kezdeményezőkészséget, mert ezt a háborút szellemi téren vívja ellenünk a hatalom, és ott is kell azt megnyernünk!

Hogy használhatnánk ki tehát a Kosban lévő Uránusz energiáját pozitív módon? Hallgassunk mindig a megérzéseinkre, és azokat rögvest közvetítsük ki a külvilágba! Ne aggódjunk azon, hogy mi van, ha tévedünk, hibázunk, neadjisten a kimondott szavainknak következményei lesznek. Nyilván a szólásszabadságot is szükséges aktívan gyakorolni annak helyes alkalmazása elsajátításához.

A Kos Uránusz megüzeni, hogy végre mondjuk ki és hangoztassuk véleményünket minden platformon, ha úgy tetszik, számozatlanul hintsük az éterbe, hogy mit gondolunk a jelenleg regnáló rendszerről, a COVIDiktatúráról, a vakcinaterrorról! Telítsük túl a világhálót bátran kimondott véleményünkkel, és ne engedjük, hogy elnyomják a hangunkat! Ugyanígy, aki spirituális vagy vallási indíttatásból rendelkezik közvetítendő üzenettel, azonnal pakolja ki azt oda, ahol lehetősége van publikálásra, akár szóban, akár írásban, YouTube-on vagy bármilyen más médiumon! Ha minden mást elvesznek, akkor a háztetőkről kiáltsátok az igazságot minden égtáj felé! A csendes többség ideje lejárt, elérkezett a hangos, életét a saját kezébe helyező többség kora! Akiknek többé nem parancsol a pénzdiktatúra, a pártállami jogi terror, a bűnőrségi gumibot! Jézus útmutatása semmi máshoz nem illeszkedik pontosabban, mint a Kos Uránusz energiájához. Pusztán néhány szemelvény a helyes látásmód kialakításának elősegítéséhez:

terjeszto1

Boldogok vagytok, ha szidalmaznak és háborgatnak titeket, és minden gonosz hazugságot mondanak ellenetek és érettem. Örüljetek és örvendezzetek, mert a ti jutalmatok bőséges a mennyekben: mert így háborgatták a prófétákat is, akik előttetek voltak… Ti vagytok a világ világossága. Nem rejtethetik el a hegyen épített város.

Ne álljatok ellene a gonosznak, hanem aki arcul üt téged jobb felől, fordítsd felé a másik orcádat is. És aki törvénykezni akar veled és elvenni a te alsó ruhádat, engedd oda neki a felsőt is. És aki téged egy mérföld útra kényszerít, menj el vele kettőre… Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, akik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, akik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, akik háborgatnak és kergetnek titeket.

A Kos Uránusz negatív értelemben – mivel a Kos jelképezi a testet és az ösztönös cselekedeteket – a fizikai szükségleteink minden áron való erőszakos kielégítésére ingerel bennünket. Mint látható, az utóbbi időszakban bizonyos országokban rendkívül megemelkedett a lopásos-rablásos esetek száma, kiváltképp ott, ahol szemlátomást nincs lehetőség a pénzdiktatúra és pártállami terror alól való mentesülésre. Tényleges szabadságot viszont nem nyerhetünk a fizikai térben véghez vitt bosszú által.

Aki még mindig a fizikai világtól, politikusoktól, elöljáróktól, Pápától várja a szabadulását, annak keserű rabság marad az oroszlánjussa, amíg meg nem tanulja a leckét, hogy a szabadság egyetlen igaz útja a belső tartás, sziklaszilárd szellemi-erkölcsi irányelvek megfogalmazása és betartása, valamint a jelenlegi fizikai világtól való elfordulás, annak táplálásával való felhagyás. Szintén Jézus:

plantation_escape1

Senki sem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti; vagy egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak (kapitalizmusnak, politikusoknak). Azért azt mondom néktek: Ne aggodalmaskodjatok a ti éltetek felől, mit egyetek és mit igyatok; sem a ti testetek felől, mibe öltözködjetek. Avagy nem több-é az élet hogynem az eledel, és a test hogynem az öltözet?

Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál?

Amíg a test vágyai uralják a lelket, és nem a lélek vágyai a testet, az ember rabszolga marad, és rabszolgaként hal meg. Voltaképpen a szolgasorsot viszi át a túlvilágra. A testiséggel való megküzdésre roppant radikális módszertant vázol fel Jézus:

Ha pedig a te jobb szemed megbotránkoztat téged, vájd ki azt és vesd el magadtól; mert jobb néked, hogy egy vesszen el a te tagjaid közül, semhogy egész tested a gyehennára vettessék.

És ha a te jobb kezed botránkoztat meg téged, vágd le azt és vesd el magadtól; mert jobb néked, hogy egy vesszen el a te tagjaid közül, semhogy egész tested a gyehennára vettessék.

tulzabalas

Azt kell tehát megtanulnunk az egész esztendő során a Kosban tartózkodó Uránusz alatt, hogy a testi kívánságoknak való alárendeltség révén soha a büdös életben nem válhatunk szabad és autonóm emberekké. Nyilván vannak földi szükségletek; ezek kielégítését azonban nyugodtan rá bízhatjuk a teremtőre, s így megszabadulunk egy roppant nehéz, elhordozhatatlan béklyótól, mely szerint mi választásra vagyunk kényszerítve, hogy vagy azzal vágjuk tönkre testünket és egészségünket, hogy oltatjuk magunkat (s utána ráadásul semmiféle megnyugvást nem nyerünk), vagy azzal, hogy nem engednek minket kisétálni a házunkból, meg levegőt venni, esetleg elhurcolnak bennünket.

A Neptunuszról pusztán röviden értekeznék, mivel alig pár hónapon át marad a Vízöntőben, és Március környékén szép lassan átsodródik otthonába, a Halakba.

Az emberek az elmúlt kábé 8 év során jobbára szabadságról álmodoztak, ám a Halak fémjelezte analógia mentén passzívan, a rendszer ellentétes irányú áramában sodródva végezték a megszabadulásról való ábrándozást. A rabszolgatartó rendszertől várták, hogy az felszabadítsa őket.

A Kos Uránusz kapcsán ismertetett pontok megfeleltethetők az univerzális egységélmény nedves vágyálmainak területére is, ugyanis jelenleg totális a káosz a materializmus és a spiritualitás összemosására való törekvések terén, holott – mint a fentebbi Jézus-idézetekből kitűnik – a kettő egymással teljesen összeegyeztethetetlen!

transhumanism2

Mindenki gyűlöl munkába járni, meg heti 60-70 órákat ledolgozni, plusz napi 2 órán keresztül zötykölődni 40 órás szerződéssel, vágyna a szabadulásra, de azért aki nem dolgozik, az ne is egyék. Mindenki szeretné, hogy gyermekének jobb sora legyen, mint neki volt, de azért beerőszakolja őt a börtöniskolába, a rabszolgatartó munkahelyre, meg legyilkolja totálisan aberrált, ám legalább teljesíthetetlen elvárások tengerével. A Neptunusz negatív analógiájában annak vágyát is magában foglalja, hogy a gyerek a szülő beteljesületlen álmait legyen köteles véghez vinni, még akkor is, ha az ő életfeladata és képesség-kombója a szülőétől teljes mértékben eltér, különben röppen a pofon.

Na így nem lehet létezni. Az otthonába megérkező Neptunusz révén az idén végre talán elkezdjük meglátni, miben is rejtezik a valódi egységélmény. Biztos nem abban, hogy halálra bírságolom a száját kinyitni merészelő embert, meg megtiltom az egészségesek részére, hogy élelmet vegyenek a boltban, különben még a végén megölik szegény ártatlan nagymamát, aki biztos azért kapkod élete végén három marék gyógyszart meg fáj minden csontja, porcikája, még a haja is, mert annyira áldott, jó ember volt ő egész életében! S ennek legfőbb bizonyítéka persze, hogy 45 éven át robotolt a gyilkos rabszolgatelepen, ahol jó igavonó barom módjára hajszál pontosan mindig azt tette, amit mondtak neki, ezért a mammon rendszere megítélte részére a jogos mértékű nyugdíjat.

S nem érti, talán soha a büdös életben nem is fogja fel, hogy mi a bűn abban, hogy egész életét, rokonságát, családtagjait, gyermekeit odaadja a Sátánnak. Hát mindenkinek ezt kell tenni!

satanic1

Na nem. Eddig és ne tovább. A Halak Neptunusz segít nekünk tisztán látni a spiritualitás és materializmus összeegyeztetésére való törekvések hiábavalóságát, és szemétbe vetni a mostanság terjedőben lévő hulladék egységélmény-pótlékokat, mint a kötelező vakcináztatás a haldokló nagymama védelme érdekében, a transzhumanista génmérnökség, vagy a testünk mentális bebörtönzését lehetővé tevő Metaverzum ideája.

Mivel a Vízöntő elsődleges ura a technológiának, az e csillagképből kikerülő Neptunusz egyértelműen felfedi majd részünkre, mennyire mellélőttünk a technológia-isten bálványozásával, illetve a Zuckerberg, Jeff Bezos-féle szélhámos vízionáriusok előtt való térdre borulással. Akik nem a szabadulást, hanem a totalitárius rabságot hozzák el az emberiség részére.

Beszéljünk még a Nyilas-Bak köztes erőterében tartózkodó Plútóról. A Skorpió uralkodó bolygója nem „joviális” lázongó, mint a Vízöntő, hanem kegyetlenül szétrombolja és meggyilkolja (szellemi téren) azt, aminek már nincs létjogosultsága, és nem működik többé.

Szőrén-szálán eltűnnek majd ama ideológiák, melyek az elmúlt nagyjából 250 év társadalomszervező erői voltak, kezdve a nemzetállamok világháborús konfliktusaival és etnikai tisztogatásaival, folytatva az Istenhitre pakolt hamis és hazug egyházi dogmákkal, a pápaság kizárólag szimbolikus égi (valójában földi) hatalmával, és befejezve az emberiséget kihalásba taszítani készülő hurráoptimista transzhumanista és technológiai civilizációval, mely egész fajunkat megbillogozott vágómarhává alakítván kívánja azt a központi kaptárelme uralma alá hajtani.

calf-362170

A Plútó kegyetlenül elsöpri a Föld színéről ezen elméleteket, és ha nem kapcsolnak, a kifundálóikat meg követőiket is.

Az elkövetkező éveket az egyház és pápaság intézményének hanyatlását követően a pártállami hatalom haláltusájának folyamata fogja meghatározni, akik kizárólag személyes uralkodói ambícióik által indíttatva eldöntik 8 milliárd ember helyett, hogy milyen életet (vagy amilyen életellenes rendszert készülnek bevezetni, inkább fogalmazzunk úgy, hogy halált) akarjunk mi magunknak kötelező érvénnyel kívánni és minden energiánkat annak táplálásába fektetni, amíg bele nem szédülünk a koporsóba.

Röviden ennyit a nagy bolygókról, a következő oldalon folytatom az elemzést az év hátralévő részének elemzésével.