Fontos információk első látogatóinknak

0
Kedves vendégünk!

Nagyon örülünk, hogy legelső látogatóink között tudhatunk! Néhány dolgot azonban érdemes figyelembe venned, mielőtt elkezded felhőtlenül böngészni weblapunkat. Ezen tényezők nem befolyásolják a magazin olvashatóságát, viszont bizonyos esetekben kérdőjeleket ébreszthetnek a felhasználóban, ezért érdemes őket tisztázni.

A Revolife jelenleg is fejlesztés alatt áll, ám a tartalmi felépítés jelentős része készen van. Amíg a végleges változatot elindítjuk (mely jelenlegi terveink szerint szeptember végére tehető), addig előfordulhat, hogy az új cikkek rendszertelenül jelennek meg, illetve a felhasználási feltételeinkben említett szolgáltatások egy része (pl webshop) még nem áll készen.

Hirdetések eme cikk megjelenésének pillanatában még nem szerepelnek az oldalon, ám a helyüket már beszerkesztettük. Így az Adblock-ot nem használó látogatóink sem találkozhatnak még pár napig reklámmal.

Hirdetéseink ideiglenes jelleggel lesznek jelen az oldalon, és legfőbb célunk azokat minél előbb kivezetni. Ennek oka, hogy víziónk szerint a hirdetési piac egyre inkább visszaszorulóban van az online sajtó fenntarthatósága tekintetében. Hirdetések helyett olyan szolgáltatások bevezetésén dolgozunk, melyek fenntartásához a felhasználók aktív közreműködésére van szükségünk, akik remélhetőleg szívesen áldoznának rájuk anyagilag is. Ezen üzleti tervünket ráadásul a magyar piaci viszonyokhoz igazítottuk, hiszen tisztában vagynk azzal, hogy a magyar emberek többsége kispénzű, és nem engedeti meg magának a létfenntartáson felül olyan sajtótermékek fenntartását, melyek nem pusztán a habkönnyű szórakoztatást tűzik ki célul, hanem a látogatók oktatásához és testi-szellemi felfrissítéséhez is aktívan hozzájárulnak.

A felhasználók maguk is közreműködhetnek lapunk tartalmának alakításában. Ezzel kapcsolatban lásd a csatlakozási adatlapunkat.

CSATLAKOZÁSI ADATLAP

Mivel jelenleg “beta” (azaz tesztelési) állapotban működünk, néhány hiba előfordulhat a Revolife működésében. Ezeket a hibákat igyekeztünk minél inkább kiküszöbölni, ám ha mégis találkozol eggyel vagy többel, kérjük, a megfelelő kapcsolati adatlapon jelentsd a problémát. Nem elég annyit megírni, hogy valami nem működik, ezen egyetlen tényező alapján ugyanis a rengeteg fajta különböző okostelefon, laptop és egyéb számítógép miatt nem tudjuk azonosítani a hibát. Ami hiba az egyik eszközön előjön, nem biztos, hogy egy másikon előhozható. Ezért tudnunk kell azt is, a hiba milyen eszközön és milyen körülmények közt jön elő, és mit csinált a felhasználó, mielőtt a hibával találkozott.

REVOLIFE HIBABEJELENTŐ

A “Kazánház”, azaz az oldal működésével kapcsolatos bejelentések hírei a hírfolyammal egy helyen szerepelnek, ezért a további frissítésekért érdemes a hírrovatot böngészni, mert a hivatalos indulásig minden tudnivaló és frissítés ott kerül bejelentésre.

A revolife gyakorlatilag 0 tőkéből, önszorgalomból jött lére, ezért bár nem ütközik rendkívüli akadályokba a nyereségessé tétele, időben sokkal többet kell rászánnunk, mint egy burzsujok által létrehozott hagyományos vállalkozásra.

MEGOSZTÁS