Tudományos erőszakpornó: veszélyeztetett majmokat oltottak be COVID ellen egy amerikai állatkertben

0

Az emberiség feletti COVIDiktatúra bevezetésével megkezdődött az egyre inkább erejét és legitimitását vesztő tudomány fasizmusának tombolása. Őrjöngésük közepette mindenen és mindenkin förtelmes erőszakot vesznek, akik nem követik ösztönállati hévvel, bármiféle megfontolás és feltétel nélkül diktátumaikat.

A legtöbb autoriter rezsim regnumának idején az erőszak gyakorta téveszt irányt, mely hibázások aztán meg is ágyaznak az elnyomó szisztéma végső összeomlásának. Így járt most a szcientifista vallás a koronavírus kapcsán, melynek egyértelmű tanulsága levonható: a hülyeség a legfertőzőbb betegség, nem pedig valamiféle láthatatlan organizmus.

Hogy a végső elzüllés egyértelmű bizonyítékát kellő látványossággal elénk tárhassák, agyhalott orvosok egy csoportja a San Diego-i állatkertben oltott be 8 veszélyeztetett majmot. Ők minden bizonnyal egész napjukat abbéli rettegésükben töltik, hogy egy soha nem látott-érzett-szagolt, kizárólag az emberiség fantáziájában élő semmi ragadja el őket az örök vadászmezőkre, nem pedig az orvtudományok jobbról-balról szurkálgató művelői mérnek rájuk súlyos csapást.

Az orvmódszerekkel házaló orvosok szerint az egyik majom már el is kapta a koronavírust, miután az egyik gondozó – serény maszkhordás ellenére – átadta a fertőzést. Mindezt saját szemükkel látták, hogyan vándorolnak át a harapós kedvű tüskés lények a dolgozó maszkja alól a majmok szőrméje alá, így érvén tetten a galád mód lopakodó halálosztó organizmusokat.

Különféle tudósok jelentgetése szerint fedeztek már fel koronavírus-fertőzést tigrisben, oroszlánban, hópárducban, pumában, menyétben, kutyában és házimacskában is.