Milyen klímaválság? Minden rekordot megdöntött Amerikában a repülő utasok száma

0

Mialatt minden létező rémhírterjesztő csatorna az emberiség klímaváltozás miatti halálszorongásáról huhog, a COVID-ármány alatt kőkemény gyomrosokat elszenvedő légiközlekedési ágazat nemhogy e tényként beállított hazugság cáfolatát nyújtja, de a „pandémiát” megelőző évben állított abszolút rekordot is megdöntötte az utasok száma – legalábbis Amerikában.

A légiutasforgalom biztonságát monitorozó hivatal (TSA) június 30-án kis híján 3 millió fő napi utasszámot mért, ami ha csak kicsivel is, de felülmúlja a 2019-es hálaadás óta megdönthetetlennek tartott rekordot.

Mindez pláne amellett roppant kiemelkedő eredmény, hogy a légiirányítók és a kötelező oltakozás végett tömegével elhalálozott pilóták hiánya rendre fennakadásokat idéz elő a birodalom légiközlekedésében.

Felmerül a kérdés: a megismert számadatok fényében hogyan lehetséges tényként kijelenteni, hogy az emberiség élet-halál harcként fogja fel a klímaváltozás kérdését, nem pedig kizárólag a hatalom alkalmazza annak jelentősen eltorzított meséjét a totális kontroll alá kényszerítésünkre?

repulesek_szama