Lenyűgöző eleganciával szerelte le az ingyen munícióért kuncsorgó pofátlan fakabátokat egy amerikai lőszerbolt tulajdonosa

0

Egy amerikai lőszerbolt elektronikus postaládájába érkezett a következő felkérés:

Kedves Fenix Ammo!

Azért írok Önöknek, hogy a Michigan Tactical Officers Association (MTOA) közelgő kiképző konferenciájához lőszer adományozását kérjem. Az MTOA egy nonprofit szervezet, melyet a bűn üldözéséért életüket szentelő személyek kiképzését és támogatását biztosítja Michigan állam szerte.

Mint nonprofit organizáció, az Önök vállalatához hasonló vállalkozások nagyvonalú támogatására szorulunk, hogy teljesítsünk tagjaink magas szintű kiképzésére tett vállalásunkat. Úgy gondoljunk, az Önök által biztosított lőszer jelentős mértékben hozzájárulna konferenciánk sikeréhez, amely évről évre több száz, a törvény érvényesítésével megbízott rendőrtisztet vonz.

Nagyon megköszönnénk, amennyiben bármilyen 9mm vagy .223 kaliberű lőszer biztosításában segédkezni tudna. Adományuk lehetővé teszi, hogy tisztjeink a legmagasabb szintű kiképzést nyerjék, így járulván hozzá a közösség védelméhez.

aggressive_police

Köszönjük, hogy megfontolja kérésünket. Amennyiben kérdésük volna, vagy szervezetünkkel kapcsolatos információk érdekelnék, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, vagy időpontot kérni egy megbeszélésre.

Tisztelettel:

Adam —-, MTOA szövetségi rendészeti képviselő

A felhívásra a következőképp reagált annak igazgatója:

Adam,

Örömmel adományozok lőszert a maguk részére, amennyiben az MTOA biztosítani tudja a következőket:

1. szemtől szembe bocsánatkérés minden michigani rendőr részéről, akik a COVID-lezárás érvényesítéséért felelősek, ideértve a novi (település) rendőrtisztet, aki belépvén az üzletembe feljelentett minket az egészségügyi minisztériumnál, amiért nem viseltünk maszkot.

back_to_office_masked

2. Írott, aláírással hitelesített nyilatkozat a Michigan állami rendőrség, az Oakland megyei seriff iroda, valamint az MTOA részéről, hogy megtagadják a vörös zászlós fegyverelkobzást, vagy bármilyen jövőbeli fegyverelkobzási program végrehajtását, akár Michigan állam, akár a szövetségi kormányzat rendeli el azt. Továbbá, visszautasítják a BATFE-val való együttműködést a fegyvertartás korlátozásában.

Minden ennél kevesebb elfogadhatatlan, és biztosan nem vállalok részt a maguk kiképzésének fejlesztésében, hogy aztán felhasználják annak eredményét az amerikai lakosság ellen azon a módon, ahogy eddig is tették.

Javaslom, hogy kunyeráljanak adományokat az erkölcs és elvek nélküli nagy multinacionális vállalatoktól. Ez jobb megoldásnak tűnik.

Biztos vagyok, hogy csodaszép és produktív időt töltenek majd a Traverse City-beli Grand Traverse Resort & Spa üdülőjében. Látván, hogy szó szerint az állam legdrágább hoteljét választották a rendezvényükhöz, kíváncsi vagyok, hogy nem kéne-e büdzséjüket célszerűbb módon beosztani, hogy megengedhessék maguknak a kibaszott tisztjeik továbbképzését. De persze semmi más nem fogható egy hétvégéhez a Grand Traverse Resort & Spa-ban, nem igaz?

Micsoda rossz vicc. Vásároljátok magatok a szarjaitokat.

Vagy ami még jobb, inkább ne. A legutolsó dolog, amire szükségünk van, még több veszettül futkorászó taktikai Timmy, akik úgy viselkednek, mintha Afganisztánban lennének.

Legyen nagyszerű időtöltésük, és tudassák velem, amennyiben készen állnak a feltételeknek való megfelelésre. Talán azelőtt kellett volna gondolkozniuk, mielőtt egy az egyben lemélytorkozták volna Gretchen Whitmer magassarkúját két évvel ezelőtt.

Üdvözlettel,

Justin Nazaroff, vezérigazgató, Fenix Ammunition

taktikai_timmy
Timee a South Park-ból, akire utal a válasz szerzője mint “taktikai Timmy”

Így kell bánni ezekkel a felfuvalkodott szarháziakkal. Legyen mostantól ez a sorvezető minta, hogy miképp érdemes reagálni, amikor a karhatalom alattomos gyilkosai kéréssel fordulnak felénk.

fenix_ammo