Női hormonnal oltanák a férfiakat COVID ellen

0

Napjainkban is akadnak még szép számmal agyalágyultak, akik jobb esetben konteónak, rosszabb esetben büntetendő blaszfémiának tartják az igazság kimondását, mikor ama témára terelődik a szó, hogyan kíván az egyre inkább halódó és legitimitását vesztett tudomány létrehozni egy új, mesterséges embertípust. Mengelék jönnek-mennek, de a habókos tudósok lassan egy évszázadnyi népirtást, balul elsült kísérletezést, tragédiahullámot követően is felhatalmazzák magukat arra, hogy az általuk vizionált elmebeteg disztópia megvalósulhasson.

A tudományvallás szektájának felkent főpapjai szerint azért van annyi szenvedés és kárhozat a világban, mert az egyébként nem létező Isten nagyon rosszul végezte a dolgát, és ruházta fel az emberiséget véget nem érő tragédiák sokaságával. Az egyetlen megoldás – kontráznak rá hülyeségükre –, hogy erőszakosan helyrekalapáljuk a természet anya által elrontott emberiség állapotát. Nocsak, ennyire frappánsan működik a fenséges evolúció?

A tudományos devolúció piszkos elmetrükkök sokaságát veti be annak elhitetésére, hogy a fehér köpenyben pózoló bohócok révén vált a világ egyre élhetőbb hellyé. Mindennek meg is van a jól látható, mérhető eredménye. Soha ennyi krónikus beteg, depressziós, öngyilkos, rabszolga, valamint ezek tetszőleges kombinációja nem élt a világon, mint napjaink magasztos társadalomtudósainak, orvmódszerekkel házaló orvosainak regnuma idején.

contemplative-doctor-in-uniform-reading-clinical-records-4173239

“Az orvostudomány oly hatalmas fejlődést hajtott végre, hogy napjainkra alig maradt a világon egészséges ember.”

– Aldous Huxley

Soha ennyire kimeríthetetlen tárháza nem akadt még az agyhalálnak, mint a különféle COVID-gyógyírek utáni kutakodás. Kár, hogy a különféle tanácsok összességében mit sem hatnak az orvmódszerekkel házaló orvosok elméjére. A végső megoldás: oltás, amíg ez meg nem történik, nehogy valaki vitaminokat szedjen, művelődjön, spirituális útra lépjen, vagy igyekezzen töltekezni a másokkal való kommunikáció és érintkezés révén. Rettegje mindenki halálra magát, majd miután jól felfordult a doktor bácsi szerető karjai által, jelentsük ki magasztos hanglejtéssel, hogy a tudomány ismét megváltotta az emberiséget!

A végtelen hülyeség eklatáns példája egy napokban publikált kutatás, melyben COVID-beteggé lett férfi pácienseket oltottak – női hormonnal! A progeszteron hagyományosan a méh nyálkahártyájának megvastagodását segíti elő, illetve annak épen maradását, amennyiben a petesejt megtermékenyül, és a nő teherbe esik. Ellenkező esetben a gyulladáscsökkentő progeszteron felszívódik, a méh nyálkahártyája leválik, majd megkezdődik a menstruációs időszak.

Eme injekciók nem helyettesítik az ún. védőoltást, mivel csak az aktív betegek kezelésében „segít”, nekik is naponta kétszer kell a peteérést elősegítő szurit magukba fogadniuk legalább 5 napon keresztül, hogy gyógyult férfiakként(?) léphessenek ki a kórházból.

happy_man1

A dokik szerint mindenesetre a terápia kellőképpen hatékony: a 20 fős oltott, valamint ugyanekkora placebo-csoportot magába foglaló vizsgálat során az összesen tíz alkalommal progeszteront magukba fogadó férfiak 1,5 ponttal magasabb pontszámot értek el az orvoslás által hagyományosan használt hétfokozatú skálán, melyen az 1-es érték jelenti a halált, a 7-es pedig a makk egészséges embert.

Mindezen sikerek ellenére a kísérlet időtartama alatt az oltott, valamint a placebo csoportból egyaránt elhalálozott 2 ember, ami azért hangyányit megkérdőjelezi a méhnyálka-terápia értelmét. Az eredményességet rontó tényezők közé sorolják a dokik, hogy szinte mindegyik alany elhízott volt, de persze szándékosan választottak egyéb kezelésekre nem, vagy alig reagáló személyeket. Az elhízás kiemelkedő faktora a halálos szövődmények kockázatának COVID-fertőzés esetén, tehát eleve olyan csoportot céloztak meg, akiknek már jobbára mindegy, átváltoznak-e nővé a folyamat során.

Arra is felhívják a figyelmet a tudósok, hogy összességében a férfiakat jobban érinti a koronavírus-járvány, valamint sokkalta súlyosabb tünetekkel, illetve szövődményekkel vészelik azt át a nőknél.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás