A hatalom rémálma: legyártották az első 3D nyomtatott rekétavetőt

0

Hamarosan mindenki a saját házában eszkábálhatja össze a rendszer lebontására szolgáló fegyverzetet, hiszen egy bazooka előállításához is elegendő eszköznek bizonyul egy 3D nyomtató.

Az Ordnance Lab vállalat YouTube-csatornáján jelent meg egy bemutató videó, melyben az általuk frissen gyártott 50, illetve 75 milliméteres rakétavetők működését demonstrálják. Az alkalmatosság megfelelő ahhoz, hogy egy parlament falában akár kívülről is jelentős kárt ejtsenek, de kitámasztva mozsárként is használhatjuk az új csodafegyvert, s akkor fentről érkezik a jól megérdemelt áldás az ülésteremben csücsülő politikusokra.

A lakosság felszabadulását a pártállami terror alól természetesen rettegve szemléli a burzsoázia. Nem véletlen, hogy törekvésük az egyelőre szabad fegyvertartást engedélyező országok lakosságának lefegyverzésére és a népesség totális megfigyelő kontroll alá helyezésére ennyire kapkodva zajlik.

A 3D nyomtatott fegyverek elképesztő fejlődésen mentek keresztül. 2013-ban még csupán néhány harmatgyenge csúzlira futotta a hobbimérnökök erejéből, de csakhamar bekopogtatott a házilag tervezett gépkarabélyok kora. Egy AK–47-hez hasonló gépfegyver otthoni legyártásához alig 350 dollárt (kb. 110 ezer Ft) kell feláldoznunk a pénztárcánk tartalmából.

action-army-battle-163443

Nem kizárólag a fegyvereket, hanem a hozzájuk való lőszereket is megmérnökölhetjük magunk, kvázi korlátlan utánpótlást nyervén az elnyomó terrorhatalom elleni harc megvívásához.

A házi lőfegyvereket politejsav felhasználásával rakják össze, mely hőre lágyuló, a természetben idővel lebomló műanyag. Hétköznapi terményekből, mint kukorica, rizs, búza egyaránt szintetizálható mindössze néhány eszköz felhasználásával. Hozzáértő szakemberek akár a hatalom tilalma ellenére is viszonylag gyorsan felfegyverezhetik a lakosságot egy jól összehangolt akció keretén belül.

MEGOSZTÁS
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás