Micsoda alusisakos konteó: Kalifornia kormánya is bejelentette a chemtraillel való kísérletezgetést

0
Weather Girl

A University of Washington és Kalifornia kormánya összefogásának eredményeként Amerika nyugati partvonalán is megkezdődhetnek ama immár hivatalosan elismert chemtrail-kísérletek, melyeket a szellemi sötétségben vergődő nyárspolgárok továbbra is mint alusisakos konteót könyvelnek el.

Sarah Doherty programmenedzser szerint végleg kifutottunk az időből, amikor még lehetőség lett volna karbon és károsanyag-kibocsátás csökkentés révén kivergődni magunkat a klímakatasztrófából. A helyzet olyannyira menthetetlen, hogy immár kizárólag radikális és egész idáig letagadott módszerek vezethetik ki szeretett bolygónkat az apokalipszisből.

A kutatók az elmúlt időszakban Alameda városában végezték kísérleteiket az ún. felhőfehérítő módszerrel. Ennek révén a felhőzet jóval több UV-sugárzást tud visszaverni az atmoszférába, ami a túlmelegedés csökkenéséhez nagy mértékben hozzájárul.

A felhőfehérítés keretében a tudósok sókristályokat permezetnek a felhőkbe a földfelszínről, melyek hasonlóan a már jól bejáratott hócsináló gépekhez patyolatfehér kristályokká alakítják a lebegő páracseppeket. A módszer működik ugyan, azonban rendkívül sokat kell kísérletezni a sókristályok ideális méretének eltalálására.

E próbálkozások konklúzióit most élesben kipróbálnák Kalifornia lakosságán és az állam felett gazdagon elúszkáló felhőkön. Az eddigi kísérleteket szigorú titokban tartották a tudósok, mivel féltek a lakosság körében várhatóan kibontakozó ellenállástól.

Most azonban nincs apelláta, immár nem kizárólag az alusisakos konteósok hívhatják magukat beavatottnak a “gyíkemberes összeesküvés-elméletbe”, hanem az együgyű népesség is kénytelen lesz elismerni a chemtrail valóságát. Remélhetőleg a “csík tolja a repülőt” színvonalat képviselő megmondóemberek is hamarosan a köznevetség tárgyává alakulnak.

Az impozáns időjárás-befolyásolási program célja, hogy radikálisan megváltoztassák a föld felett lebegő felhők kompozícióját.

Az össznépi egérkísérlet egyáltalán nem kockázatmentes. A felhőfehérítés folyamata megváltoztathatja az állam komplett csapadékmegoszlását, fölös esőt generálván ott, ahol erre nincs szükség, és még inkább elsivatagosítván a szárazsággal sújtott területeket. A hőmérsékleti szintekre szintén befolyással lehet a program. Ezek mind befolyásolják az állam mezőgazdasági lehetőségeit.

Bad Weather

Mégsem táncolnak ki a tudósok a művelet alól, mivel véleményük szerint muszáj élesben is látnunk, mi lesz az eleddig suttyomban végrehajtott és kizárólag település-szinten végzett akcióik következménye. Ráadásul az egyre csak eszkalálódó klímakatasztrófa végett nem is maradt idő az időjárás természetes működésének és az ennek befolyásolására tett kísérletek következményeinek újabb éveken át tartó elemzésére. Így voltaképpen a komplett népesség – ha tetszik neki, ha nem – úszógumi nélkül ugrik fejest a mély vízbe.

Időközben az esőt évek óta hivatalosan is elismerten mesterségesen generáló Dubaj városa árvíz alá került, mert nem sikerült megfelelően kontrollálni a leejteni szándékozott csapadék mennyiségét.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás