Jön az új világrend Magyarországra is

0

Azt képzelhetik egyes megvezetettek, hogy Magyarország kormánya a globalista narratívának ellentmondó módon igazgatja népét. Holott az egész Brüsszellel, Sorossal, NGO-kkal, migránsokkal, Gyurcsánnyal való riogatás nem egyéb, mint eljátszott cicaharc, elfedvén a hatalom valós törekvéseit, ami egybeesik az új világrend agenda megfogalmazóiéval:

Jövő július és szeptember között indul el a Digitális állampolgárság program, így telefonon is lehet majd igazolni a személyazonosságot, írja az MTI. Az erre vonatkozó törvényi szabályozásokat novemberben nyújtják be az Országgyűlésnek – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője.

A digitális állampolgárok minden hivatalos ügyüket telefonon intézhetik, kiszolgáltatván magukat a hackerek, lehallgató ügynökök, titkosszolgálatok kényének-kedvének:

A Digitális állampolgár mobil alkalmazás 2024-ben jelenik meg, a tervek szerint mindenkit meg fognak keresni, aki fent van az ügyfélkapun, hogy töltse le az alkalmazást.

Mobile Apps Default

Rogán Antal arra számít, hogy jövőre kevesebb mint egy millió, 2025-ben viszont már három-öt millió felhasználója lesz a programnak.

A legérdekesebb viszont, hogy hasonlóan Ukrajna Diia appjához, a komplett lakosság mindennemű hivatalos ügyeit egyetlen központosított platformra terelnék, hol a Nagy Testvér mindent lát:

Az új rendszerben kétféle ügyintézési típus lesz: az egyik az életesemény alapú, a másik pedig az e-Papír. Utóbbit a mostani rendszerhez képest teljes körűen megújítják. Az életesemény alapú ügyekhez fog tartozni például a születés és az autóátírás. A tervek szerint az ügyintézést a telefonon csak elindítani kell, a szükséges dokumentumokat az állam szerzi majd be.

Rogán Antal már 2022-ben bejelentette, hogy megalakul a Digitális Magyarország Ügynökség, ami egyfajta ernyőszervezetként szinte valamennyi hazai digitalizációs folyamatot egy platformra terel majd.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás