Soha nem elég a feudalizmusból: itt a CSOK plusz, amely még elviselhetetlenebb szintre ugrasztja a lakások árát

0
Csok Plusz

Nem intézett még elég támadást a hatalom az egzisztenciánk ellen, most újabb, anyagi függőségünket bebetonozó és lakáshoz való önálló jutásunkat ellehetetlenítő intézkedéssel támadnak minket.

A CSOK plusz hívószóra keresztelt csomag lényege, hogy a kisebb lakások árszintjének megfizethetetlenre srófolását követően a nagyobb házak is részesedhessenek a gigantikus inflációból.

Csok plusz kamattámogatott hitelt vezetnek be az 5 ezer fő feletti településekre, a hitel a gyerekszám függvényében 15 millió, 30 millió és 50 millió forintos kedvezményes kamatozású hitel lehet. A kamat 3 százalékos lesz, az első közös otthon esetében 10 százalékos önrész is elegendő lesz, ha pedig nem első otthonról van szó, hanem felújításról vagy bővítésről, akkor 20 százalék önrészt kell majd hozzáadni. A törlesztési idő 10-25 évig terjedhet.

Mivel a konstrukció gyerekszámhoz között, nyilván ama bukott ideológia további erőltetését igyekezik kieszközölni az állam bácsi, hogy az emberek anyagi előnyök reményében hozzanak újabb meg újabb kiszolgáltatott rendszerszolgákat a világra.

A hitel által egyúttal kiárazzák a házhoz jutás esélyéből az egyedülállókat és a friss házasokat, így a CSOK plusz egyben ama célt is szolgálja, hogy senki ne létezhessen az országban, aki nincs legalább egy vagy két mételyező és szabadulhatatlan feudalisztikus függőség által hozzáláncolva a rendszerhez.

Komoly hiányosságát orvosolja hát a kormány a korábbi CSOK-nak, hiszen az a kisebb alapterületű, ún. Starter home-okat árazta ki a szabad és független emberek által elviselhető tartományból. Most ugyanezen romlást szenvedhetik el a nagyobb területű építmények is.

Az is érdekében áll az államnak, hogy a kifizetés futamideje minél hosszabbra nyúljon, nehogy véletlen esélyük nyíljon a megbánást tanúsító szülőknek feladni ebül szerzett egzisztenciájukat, és kimenekülni az adósságból, vagy külföldre emigrálni:

További kedvezmény, hogy az első évben nem kell törleszteni a tőkét, csak a háromszázalékos kamatot fizetni, és ha megszületik a gyermek, akkor a hitelfelvevők egyéves hitelmoratóriumot kérhetnek. A moratórium igénylésével meghosszabbodik a futamidejük, de amennyiben megszületik a második gyermek, a tökéből minden további gyermek után 10 millió forintot elengednek.

Big Family

A mammonért szülés ideológiája minden spirituálisan haldokló nemzetet megfertőz, melyek a gyermekeket darabszámon tartják nyilván. Elegendő csak az ókori bálványimádó vallásokra gondolni, amikor a szülők gyermekeik életét áldozták fel a maguk által kitalált istenek kiengesztelésére. Ezt nyilván úgy érhették el, hogy minél többet szülnek. Ugyanezen szokást az elmúlt évek során könnyes szemekkel idézték fel a nagymamák haldoklásáért kisgyermekeket hibáztató aberrált szülők.

Modernebb korokban az ültetvények kiszolgálásának szüksége keletkezteti a gyerekszám felsrófolásának elsődleges ideológiai bázisát. Néhány száz éve a rabszolgákat igyekeztek minél több gyermek kinyögésére késztetni. Arra is akadt példa, hogy elegendő gyerekszám esetén a női rabszolgát szabadjára engedték:

Hogy még inkább bátorítsák a termékenységet, több tulajdonos teljes felszabadulást ígért női rabszolgái részére, amennyiben azok legalább 15 gyereket hoznak a világra.

Ama céljukat sem titkolták a rabszolgatartók, hogy a házasság és gyerekvállalás forszírozásával az ültetvényekről való elszökdöséseknek igyekeztek elejét venni:

Working Poor

Több rabszolgatartó biztatta a rabszolgáit a házasságra. Úgy hitték, a házas férfi kisebb eséllyel válik lázadóvá vagy szökik meg az ültetvényről. Némely gazda vallási okokból favorizálta a házasságot, mivel érdekükben állt, hogy a nők gyereket szüljenek.

Mindennek valósága remekül kiviláglik a CSOK plusz kapcsán, hiszen az állítólagos hitelkedvezményt kizárólag azok igényelhetik, akik előre vállalják a hatalom által elvárt gyerekszám világra hozatalát:

Fontos újdonság, hogy a CSOK plusz csak előre vállalt gyermekekre lesz igényelhető.

Ahogy az alap CSOK-nál, úgy most is azzal hitegetik a népet, hogy így juttatják fedélhez a fiatalokat. Holott pont a CSOK bevezetését követően növekedett első körben is megfizethetetlen szintre a lakások ára, s árazódtak ki örökre a fedél után kolduló fiatalok az önálló lakhatáshoz jutásból.

House For Sale

Mivel a születésszámok újfent zuhanóban vannak, nyilvánvaló annak valósága, hogy feudalisztikus röghöz kötés által nem lehet a fiatalságot életadásra ösztönözni, mégis tovább forszírozza a kormány a bukott szisztéma erőltetését.

Ha már annyira hithű keresztényeknek képzelik magukat, akkor tán el kéne olvasniuk Mózes vonatkozó rendelkezéseit az ószövetségből, mely szerint a rabszolgákat legfeljebb 7 éven át kötelezzék szolgálatra, utána engedjék szabadon őket. Nem 25 évekre leláncolgatni őket a totális létbizonytalanságba.

Jézus még frappánsabb és a hamis álkeresztények által minden bizonnyal epésen köpködött megjegyzést tesz a fiatalságot eladósító és röghöz kötő hatalom akciójára:

Boldogok a meddők, és amely méhek nem szültek, és az emlők, melyek nem szoptattak!

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás