2023 nyara igazán kellemes lehetőségekkel szolgál a karhatalomnak a maga sorainak rendezgetésére. Miközben tavalyi évben még nagyban a COVID bármelyik pillanatban bekövetkező visszatértével próbáltak egyre fogyatkozó hatásfokkal riogatni bennünket, illetve a kipattant orosz-ukrán háború is sokak figyelmét szegezte a propaganda képernyőire, addig az idén – nyilván a sorra újabb csúcsokat döntögető hőmérsékletek végett is – mindenki inkább a napos tengerpartokon való aszalódással foglalja le magát, ügyet sem vetvén a suttyomban előkészített, a háttérhatalmi intézmények közös együttműködésével bevezetendő totalitárius újvilágrend-szisztémára.

Mialatt a népesség kábultan bámulja a kipukkanni készülő hőmérőt, a világ irányítására hivatott globális szervezetek sorban jelentik be a felfokozott kontroll megvalósulását elősegítő újabb meg újabb rendelkezéseiket.

Ezek közül az EU-s vakcinaútlevél mintájára kiépülő globális egészségügyi igazolásról és a WHO globális hatósággá emelésének tervéről már értekeztem, most azonban újabb világbefolyásoló intézkedésekről van szerencsém tudósítani.

A legfondorlatosabb EU-s intézmény jelenleg nem is a nyíltan reklámozgatott globális vakcinaútlevél-szisztéma, hanem a személyes privát szféránk és adataink feletti rendelkezési jog ürügyén bevezetett DSA (Digital Services Act) fedőnevet viselő törvénycsomag, mely a világ minden létező – akár az EU hatósugarán kívül üzemelő – online platform és tartalomszolgáltató megregulázására hivatott.

webshop_girl

Jómagam már elemeztem e törvénycsomag tulajdonságait – kiemelt figyelemmel az apró betűs részekben megbúvó szabadság-csorbító intézkedésekre, mint a „rémhírek” és „tévinformációk” kötelező eltávolítása a platformok részéről, valamint a közegészségügyi veszélyhelyzet eredményes fenntartását akadályozó véleménynyilvánítók feljelentésének kötelezvénye. Most azonban újabb részletek láttak napvilágot a 2024 januárjában végérvényesen élesedő törvénycsomag működéséről.

Az EU bürokratái folyamatos és közvetlen kapcsolattartást követelnek meg az általuk „nagyon nagy online platformokként” (VLOP) értékelt weboldalak részéről, mely intézkedés egyes számú célja a felhasználói véleménynyilvánításokra való valós idejű reagálás. Amint „rémhírterjesztő, gyűlöletkeltő” tartalmakat szolgáltató, vagy illegális tevékenységeket reklámozó oldal jelenlétére érkezik bejelentés, a tartalomszolgáltató köteles rögtönzött szankciót foganatosítani a kifogásolt tartalommal és annak terjesztőjével szemben anélkül, hogy az áldozatnak bárminemű jogi orvoslatra, tisztességes tárgyalásra vagy panasz benyújtására lehetősége volna.

A hatalom totalitarizmusának akadály nélküli kibontakozása felé lejtő törvénycsomagot már most (idén májustól) alkalmazzák globális platformok esetében a háborús propaganda lefolytatására. Azon weboldalaknak, melyek szeretnének továbbra is elérhetőek maradni az EU területén belül, kötelességük eltüntetni felületeikről az oroszbarát propagandát és elérni a háborúval kapcsolatos „tévinformációk” megsemmisítését a 2024-es EU-választásokig.

A DSA szabályozásai mellett igyekszik az EU különmegállapodást is kötni az óriás paltformok üzemeltetőivel, melyet ők maguk cinikusan „önkéntes gyakorlati kódexnek” hívnak. Ez a szerződés olyan, törvényileg egyelőre nem kötelezhető vállalások teljesítését nyomja az antiszociális médiumok vállaira, mint feltételezett (tehát igazolatlan) tévinformációk megjelölése különféle címkékkel a felhasználók bejelentésére, vagy a rémhírterjesztéssel vádolt intézmények hirdetés lehetősége alól való kizáratása.

hivatalos_fake_news

E szerződés aláírását a Twitter, Amazon, Apple és Wikipedia igazgatósága egyaránt visszautasította, ugyanakkor a még mindig nagy fokú totalitarizmus alkalmazására lehetőséget nyújtó DSA-val szemben egyedül az Elon Musk vezette Twitter lázadt fel nyíltan – mely akció következménye lehet hamarosan, hogy a Twitter kénytelen lesz elhagyni Európát, s a népszerű csevegőplatform nem lesz többé látogatható az EU polgárai által.

A fentieknél is felháborítóbb annak kérdése, hogy ki fogja eldönteni, mi számít tévinformációnak a gyakran napi szinten változtatgatott igazság fényében? A COVIDiktatúra alkalmával betanított szakmunkásokra bízták ezt a feladatot, akik aztán neves, a vakcinapropagandát leleplező tudósok tömegeinek létezéshez való jogát számolták fel az önkényes ítélkezésük által. Legkomikusabb akció volt, amikor az mRNS vakcinák feltalálóját tiltották ki a (még Musk előtti) Twitterről, mert merészelt annak veszélyeiről értekező bejegyzéseket közzé tenni. A szakmunkás tényellenőrök szerint kizárólag ők ismerhetik az igazságot, maga a feltaláló nem lehet tisztában saját terméke tulajdonságaival.

Az EU-s harc a „rémhírek” terjesztése ellen egyenesen az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság kezeibe kerülne, vagyis gyakorlatilag totalitárius központi kontroll alá. Ők nyilvánítanák ki személyesen, mely tartalmak közzé tétele legyen tilos az antiszociális média hasábjain, és melyek nyerhetnek zöld utat a nyakló nélkül – akár hirdetések által – való terjesztésre. Ugyanezen bizottság zsírozta le utólag tova tűnő SMS-ekben a dollármilliárdos különalkukat a nagy vakcinagyárakkal, hogy az unió komplett lakosságának 7-8 dózissal való átoltására elegendő kísérleti kígyóolaj kerüljön leszállításra a népesség pénzén.

vaccine_doses

Ezalatt a WHO – melynek 194 nemzetállamot számláló köréhez immár Észak-Korea is csatlakozott – az EU-s vakcinaútlevél globális kiterjesztése és a saját maguk globális egészségügyi hatósággá való felfelé buktatása által kívánná a lakosság teste és elméje feletti kontrollt átvenni.

Az intézkedéstervezet lényege, hogy amennyiben a WHO hasraütéssel pandémiát hirdet, ne állhassanak sem renitens nemzetállamok, sem lakossági ellenállók a bolygó vakcinákkal való halálra mérgezése előtt. Az egészségügyi fasizmus megvalósulása érdekében akár fegyveres alakulatokat is szabadon bevethet a WHO a láb alól való eltételünkre.

Nem a WHO az egyetlen világuralomra törő szervezet. Velük párhuzalosan az ENSZ is ügyködik a globális diktatúra bevezetésén. Míg a WHO az egészségünk védelme érdekében mészárolna le minket, addig az ENSZ globális veszélyhelyzet bármikori kihirdetésével nyerne magának visszafordíthatatlan karhatalmi jogokat.

A népszerű buzzword-ök, mint klímaválság, humanitárius katasztrófa, gazdasági válság, pandémia kihirdetése révén számolnák fel egy csettintéssel párhuzamosan 200-nál is több nemzetállamban a demokráciát.

new_pandemic

Az ENSZ vezényletével egy emberként köteles haptákba állni a világ minden országa, hogy végrehajtsák a szervezet által aktuálisan kijelölt célt. Szándékunk szerint a világrend fenntartásában érdekelt felek – államok, akadémikusok, üzletemberek, nemzetközi pénzügyi intézmények – kötelesek együttműködésben és együttes erővel fellépni bárminemű krízissel szemben, melyet kitalálnak.

Ha már nemzetközi pénzügyi intézmények: mit sem ér a politikai teljhatalom központilag kontrollált pénzügyi totalitarizmus nélkül. Ezért marokkói konferenciáján az IMF is közzé tette a maga terveit egy globális központi digitális valuta (CBDC) bevezetésére.

Megfogalmazott ultimátumuk szerint olyan financiális rendszerre van szüksége a világ népességének, mely előtt nem állnak nemzetállami akadályok, és a pénzügyi tranzakciók hatékonyabb lebonyolítása érdekében nem szabdalódik szét különféle pénznemekre.

A digitális pénz innovatív jellemzője a készpénzzel szemben, hogy a tranzakciók nem névtelenül zajlanak, hanem azok mindegyike ellenőrizhető, vagy akár közvetlen mód kontrollálható. A digitális pénz egyben programozható is a hatalom érdekeinek megfelelően: kibocsátója meghatározhatja, hogy a fogadó fél kizárólag meghatározott termékek és szolgáltatások megvételére használhatja fel azt, illetve lejárati idővel is elláthatja a pénzt, melyet követően az maradéktalanul és nyomtalanul eltűnik a felhasználó számlájáról.

your_social_credit

Egy ilyen jellegű pénzügyi szisztéma a gazdasági diktátorok szerint csodát művelne a társadalommal, a lejárati dátummal ellátott digitális peták pedig örökre a történelem süllyesztőjébe száműzhetné a rettegett inflációt.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás