Csakis maguknak köszönhetik: hála az elmúlt évek vakcináci terrorjának, tömegével utasítják el az amerikai szülők a gyermekeik oltatását

0

Központi ukázra egyszer csak egyik napról a másikra véget ért a COVID-járvány, holott annak erőszakos fenntartásáért csaknem három éven keresztül körömszakadtukig ragaszkodtak a karhatalmi csinovnyikok. El sem jut a többek közt kísérleti vakcinák által alaposan letompított tudatukig, hogy aberrált viselkedésükkel mekkora károkat okoztak a komplett népesség hatalomba helyezett bizalmában.

A lakosság mintegy fele akkor sem bízik többé a sarlatán orvosok kígyónyelvvel előadott monológjában, hogy az oltás az egyetlen megoldás, ha ténylegesen felütné a fejét egy valós járvány, mely ellen kifejlesztett vakcinák jelentenék az egyetlen kiutat a pandémiából.

A hanyatló medikálfasizmus első számú járulékos vesztesége a gyermekek oltási programja. Ott, ahol nem vérmes karhatalmi terror mentén böködik halálra szegény gyermekeket (lásd Magyarország), világszerte visszaszorulóban van a gyermekeik oltatása mellett pálcát törő szülők száma. Kiváltképp súlyos a helyzet az USA-ban, ahol sajátos szabályozás alapján ugyan nem kötelező beoltatni a gyermekeket, ám a tudatos szülők nem járathatják őket iskolába. Egyetlen lehetőségük az oltatlan gyermekek szüleinek az otthoni oktatás (homeschooling) választása.

A folyamat következtében kizárólag a hatalom előtt feltétel nélkül hajlongó, önmaguk szabad akaratáról és tudatosságáról önként lemondani kívánó szülők gyermekei eshetnek át hivatalos oktatáson, így biztosítván a hajdanvolt John D. Rockefeller fogalmazta diktátum automatikus teljesülését, hogy nem egy gondolkodó nemzetet, hanem egy dolgozó nemzetet akarok, akik nem kérdőjelezik meg uraik és parancsolóik akaratát.

iskola_borton

Hasonlatos a szituáció a szintén Amerikából útnak indított COVID-vakcina diktátumhoz, amikor ugyan nem tiltották meg senki részére, hogy ne oltassa magát, csak amennyiben az egészségesen maradás útját választaná az öntudatos polgár, nem szállhat repülőre, nem járhat étterembe, nem mehet be a boltba élelmet venni magának. Az alapvető életfeltételek felszámolása nem népirtás a vakcináci terroristák szerint, hanem egészségvédelem, holott a népirtás definíciójához tartozik, hogy aki másokat olyan létkörülmények közé kényszerít, melyekben élni lehetetlen, ugyanúgy emberiség elleni bűncselekményt követ el, mint aki személyesen puffantja meszes gödörbe ártatlan áldozatait vagy hurcolja el felebarátait a gázkamrába.

Hála a vakcinafasizmusnak, a COVID-ármányt megelőző esztendőkben kibontakozó anti-vaxxer mozgalom nemhogy reneszánszát éli, de a korábban csak ímmel-ámmal teret nyerő vakcinaszkepticizmus (hozzátéve, hogy mindennemű ellenállása ellenére a legtöbb szülő mégis aláfekszik a rendszer diktátumainak, mert az anyagi előnyök élvezete érdekében inkább feláldozzák gyermekeiket a Moloch részére) immár oltástagadók határozott és radikális mozgalmává nőtte ki magát.

Minderről nem a különféle betiltott és ellehetetlenített anti-vaxx weboldalak szerzői ábrándoznak üveges szemekkel, hanem maguk a vakcinapropagandisták lamentálnak arról, hogy korábban sikeresnek mondható kampányaik az emberiség szétoltására egyre inkább a visszájukra sülnek el.

Chelsea Clinton, Bill és Hillary Clinton lánya, valamint az amerikai kontinens egyik első számú oltás-népszerűsítő aktivistája a Brainstorm Health Conference nevű (a WHO és Bill Gates támogatásával megrendezett) háttérhatalmi nagygyűlésen arról lamentált, hogy a vakcinákkal szemben való korábbi bizalmatlanság az elmúlt év során határozott elutasításba csapott át, s az emberiség „tudományba” vetett hite is alaposan megrendült:

Úgy gondolom, ma kevésbé vagyunk felkészültek, mint akár 2020 januárjában – részben a bizalom hiánya végett nem pusztán a tudósaink felé, de magában a tudományban, kiváltképp a közegészségügyi szakértőink irányába. Megérdemelnénk néminemű összeszedettséget, miközben aggódom, hogy a (vakcinák iránti bizalom végérvényes elvesztését jelképező) pillanatban vagyunk.

A vakcinaellenesség immár nem kizárólag dilinyós tudománytagadó konteósok marginális hobbija, hanem a legfelső hatalmi körökig bezárólag áll a bál. Eközben a tudósok egy emberként tárják szét karjaikat, hogy szaporodhatott meg a kísérleti COVID-vakcinaprogram bevezetésével párhuzamosan a súlyos idegrendszeri, vérképbeli, hormonális problémák és fiatalkori hirtelen halálozások száma. Mindent kitalálnak, csak nehogy a gyanú a vakcinákra terelődjön: ábrándos fantáziájuk szerint a klímaváltozás, a kerti termőföld, netántán karácsonyfa-allergia tehet a hirtelen felfutó komplikációkról.

Nehéz elhinni, pedig a vakcinapártiak világszerte vesztésre állnak: az USA-tagállamok mintegy fele törvényben rögzítette az emberiségellenes vakcinaútlevél-szisztéma tilalmát, melynek „oltalma” alá a kísérleti COVID vakcinák által kívánták becsalogatni a komplett emberiséget. Eztán fejlesztették volna tovább a szisztémát egy komplett világot átfogó, mindennemű személyes egészségügyi rekordot magában foglaló útlevélrendszer felé.

Globális mértékben is egyre nő az ellenállás a vakcinaútlevéllel szemben. Semmilyen ép elméjű ember nem fogadja el, hogy olyan jellegű szabadságot kívánnak részükre a hatalom által szabadon manipulálható nyilvántartás révén kínálni, ami a COVIDiktatúra bevezetése előtt mindenki részére alanyi jogon járt.

cmeme_baby_facemask

Nehéz kiállni a tudomány igazsága mellett, mikor a rémhírterjesztő tudományellenes antivaxxereknek pontról pontra igazuk van gyakorlatilag mindenben, s próféciáikat rendre láthattuk megvalósulni az egyre drákóibbá és elmebetegebbé alakuló vakcina-fasizmusban, illetve annak erőltetői egyre magasabb fokú szellemi és erkölcsi leépülésén.

Ahogy táncolnak kifele a COVID-népirtás elkövetői az általuk végrehajtott bűncselekmények következményei alól (Jacinda Ardern, Új-Zéland vakcináci miniszterelnöke lemondott, Trudeau diktátor azt hazudta, soha nem kényszerítette a kanadai polgárokat oltásra, a nyugdíjba vonult Fauci pedig a komplett COVID-történelem meghamisításán fondorlatoskodik tollba mondott nekrológjaiban), a diktatúra sebnyalogató kiszolgálói csakis az alkalmat lesik, mikor térhetnének vissza a porondra fiktív járvány helyett immár ténylegesen milliárdok halálával kecsegtető globális pandémia bevetésével.

Bill Gates már a tavalyi évben felkészített minket, hogy minden korábbinál elsöprőbb járvány van kibontakozóban, ami oly pusztítónak ígérkezik, hogy a komplett emberiség sírva és térdre rogyva fog könyörögni, hogy a teste, lelke és elméje magántulajdonba helyezéséért cserébe megkaphassa a víruslaborokban halálossá és virulenssé tett járványra a hatalom által kínált gyógyírt.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás