Eutanáziát ajánlottak fel egy kanadai nőnek, kit a COVID vakcinák tettek nyomorékká

0
Dying Patient Hospital

A 37 éves Kayla Pollock ontariói lakos nyaktól lefelé lebénult a Moderna COVID elleni emlékeztető oltásának beinjektálását követően.

Mielőtt balga cselekedete véghez vitelére vetemedett volna, mint gyermekét egyedül nevelő tanár igazán egészséges, fitt és aktív nőként aposztrofálta magát, kinek kedvenc hobbijai a túrázás, fiával való kirándulás és kertészkedés.

Pollock egyes típusú diabéteszben szenvedvén igazán nyomasztó kényszert érzett a Pfizer vakcina két dózisának felvételére. A fősodratú média riporterei, a politikusok és egészségügyi szakértők karöltve szajkózták, hogy a krónikus egészségi kondíciókban szenvedő emberekre életveszélyt jelent a COVID, amivel szemben a legbiztosabb védelmet a kísérleti oltások minél előbbi felvétele nyújtja.

2022 januárjában abbéli bizonyságában, hogy a hatalom a booster oltásokat is csakhamar kötelezővé teszi, rögvest rohant a rendelőbe az ajánlott Moderna emlékeztető vakcinákért. Elmondása szerint a két dózis Pfizert követően semmi mellékhatást nem észlelt, így bizalmat szavazott a Moderna mellett. Már csak azért is, mert szerette volna intézményben gondozott apját meglátogatni, amire oltás-igazolás felmutatása nélkül nyilván nem lett volna lehetősége.

Booster Oltas

Kayla rögvest súlyos mellékhatásokat tapasztalt a vakcinától, négy nap múlva pedig összeesett. Ezt követően egy ideig még bírta a lába a terhelést, majd 9 nap után az végleg felmondta a szolgálatot.

2022. február 22-én Kayla arra ébredt, hogy képtelen teste mozgatására. Élettársa rögvest hívta a 911-et, majd a kórházban igazán felháborító diagnózist mormoltak rá: Kayla őrült, tüneteit csak beképzeli. Végül pszichiátert hívtak hozzá.

Azért sikerült egy MRI vizsgálatot kikönyörögnie a nőnek, melyen kiderült, hogy radikális elváltozások léptek fel a gerincvelőjében. Élettársa rejtett hangfelvételt készített a kórházban, melyben a doktorok egymás közt bevallják, hogy a vakcinát gyanítják a nyugtalanító kondíció mögött. Persze ezt nyíltan kimondani nem volt szabad.

Pollockot végül csontvelőgyulladással diagnosztizálták. Ez a betegség meggátolja az ingerület-átvitelt a gerincvelő és a test komplett felületét átszövő idegsejtek között, így bénítván le a mozgást.

Miután több hónapot töltött kórházban, doktorai két alkalommal is felajánlották részére az orvosilag elősegített halálozás, leánykori nevén eutanázia lehetőségét, ám ő mindkét alkalommal felháborodottan nemet mondott.

Hospital Reception

Sajnos a rehabilitációs terápia sem segített semmit állapotán, így Pollock kénytelen volt végleges búcsút inteni munkahelyétől, elválasztódni fiától, kiről gondoskodni képtelen, s olyan társasházban vegetálni, melyben kifejezetten a mozgáskorlátozottakat segítő eszközök kerültek elhelyezésre apartmanon belül és kívül egyaránt.

Pollock jelentkezett a kanadai kormány vakcina-sérülteket kompenzáló segélyprogramjába, ám kérvényét egyelőre nem bírálták el. Szociális segély mellett kizárólag a Veterans 4 Freedom civil szervezet által indított GiveSendGo adomány-kampány révén tudja fenntartani magát.

Az eutanázia vehemens ellenzőinek egyes számú érve, hogy annak legalizálásával olyan hatalmat adunk egyes társadalmi csoportok (doktorok) és hatalmi körök (COVIDiktátorok) kezébe, mellyel nyilvánvaló és gyakorlatilag elkerülhetetlen módon vissza is fognak élni. Döbbenetes, mily förtelmes gonoszságokra vetemedik a hatalom, akár a maga által generált áldozatok végső megsemmisítésére, amint az felhatalmazást nyer az emberek életébe való közvetlen beavatkozásra.

Mivel az eutanáziát lehetséges egyes országokban gyógyíthatatlan betegek számára felajánlani, természetes, hogy az ágyhoz kötött, olykor tökéletes mozgás, beszéd vagy gondolkodás-képtelenségben szenvedő áldozatok játszi könnyedséggel manipulálhatók a rájuk oktrojált sors feltétlen elfogadására.

Dying Patient

Mindez mellett egy botrány is kirobbant Kanadában 2023 szeptemberében. Kiderült, hogy a Public Health Agency of Canada adminisztrátorai kifejezett utasítást kaptak arra, hogy kerüljék a COVID vakcina-mellékhatások áldozatainak nyilvántartásba vételét.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás