Forradalmi győzelem: pert nyert egy vakcinaellenes civil társulat a nyílt színi oltásfasizmust bevezető Biden-kormányzattal szemben

0
Covid Vakcina Per

Robert F. Kennedy Jr. (RFK) és az ő Children’s Health Defense (CHD) mozgalma már többed alkalommal került említésre itt a Revolife hasábjain az oltásellenes mozgalom robbanásszerű felfutása kapcsán. Most a szervezet egy történelmi léptékű győzelemről számol be nagy boldogan.

A COVID-vakcinakampány alkalmával a Biden-kormányzat számos aspiránsa ténykedett azon, hogy a kísérleti oltások ártalmait, a karhatalmi intézkedések jogosságát és hasznát firtató szólamokat a lehető legbrutálisabb módon elhallgattassa. Ehhez a globális dezinformációs kampány mellett tekintélyes nagyságú cenzorhadat és temérdek betanított munkás tényellenőrt fogadtak.

Az ő karhatalmi terroruknak hála milliónyi szerencsétlen áldozathoz nem jutottak el időben a vakcinákkal kapcsolatos figyelmeztető szólamok, vagy feltételezték a megvezetett polgárok, hogy egy szakmunkás bejegyzésrondító bélyegével ellátott igaz vélemény nem egyéb, mint ócska tévinformáció.

Egy szövetségi bíró most úgy döntött, sem a Biden-kormányzat, sem annak valamely szerződéses megbízottja nem alkalmazhat többé a szociális médián cenzúrát, elhallgattatást, kényszert a szólásszabadság jogával védett polgárokkal szemben.

Covid Police

A CHD temérdek alkalommal került már a karhatalmi erők kereszttüzébe, annak jelenlétét gyakorlatilag egyetlen szociálismédia-platform sem tűri meg. Ezért elengedhetetlen a bírói ítélet, mely szerint hivatalos végzés nélkül semmilyen kontentet nem távolíthatnak el önkényesen felületeikről a platformok működtetői – akkor sem, ha erre fentről kapnak utasítást.

Az “előzetes tiltás” kormányzatra oktrojálásával többé nem bizonyul lehetőségük a hatalmi aktoroknak a CHD-féle civil szervezetek működését megakadályozni. Mindez nagy győzelem a szólásszabadságnak és az amerikai alkotmány egyes számú kiegészítésének, mely a szólásszabadság jogát az állami aktorokkal szemben kifejezetten az első helyre teszi.

A bíró ítélete szerint:

A szólásszabadság alapvető alkotmányos jog, amely létfontosságú nemzetünk szabadságához, és a Kennedy-felperesek bizonyítékokat szolgáltattak az alperesek hatalmas erőfeszítéseiről, a Fehér Háztól a szövetségi ügynökségekig, hogy a véleményeket azok tartalma alapján elnyomják.

Gyozelem

A felperesek (CHD és RFK) tehát bizonyítani tudták, hogy a Biden-kormányzat összejátszott a szociálismédia-platformokkal a szervezet képviselte vélemények elhallgattatására, a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos hivatalos pártállami ukáztól eltérő nézőpontok kinyilvánításának ellehetetlenítésére.

A felperes gazdagon sorolt példái közt szerepelt, hogy RFK szervezetét az állam mint a “dezinfós tizenkettő” egyikét jelölte meg, amelynek megnyilvánulásait saját felületük mellett az internet minden elérhető zugából el kell távolítani. Az amerikai járványügyi központ (CDC) megrendelést adott le a Virality Project részére minden olyan szervezet és személy posztjainak tömeges eltávolítására, akik szerintük tévinformációkat terjesztettek a COVID-19 kapcsán.

Ezek listájának Kennedy és a CHD az ötödik, illetve második helyét foglalták el mint a legtöbb megtekintést és megosztást abszolválni képes konteós rémhírterjesztők, ezért célzottan és személyre szabottan igyekeztek a szemfelnyitogató posztok terjedését karhatalmi erővel megakadályozni.

A Fehér Ház és a CDC mellett a benyújtott temérdek bizonyíték szerint az FBI és a CISA (Cybersecurity and Infrastructure Security Agency) szintén konspiráltak a szociálismédia-platformokkal a szabad véleménynyilvánítók tartalmainak elhallgattatására.

Freedom Of Speech Restriction2

Mivel fennáll a veszélye, hogy az alperesek jogsértő magatartásukat a tárgyalást követően elölről kezdik, ezért a bíróság előzetes tilalmat rendelt el a szóban forgó szervekre. Így azok többé nem távolíthatják el sem RFK, sem a CHD közösségimédia-posztjait egész addig, míg nyilvánvaló törvénysértés nyomán erre bírósági felhatalmazást nem kapnak.

A bíró nem fogadta el az alperesek kifogását, hogy múltbéli esemény alatt elkövetett jogsértést nem lehet utólag visszafordítani, mivel pont a múltbéli cselekedetek indukálják, hogy a törvénysértő magatartást a hatalom újból el fogja követni egy esetleges következő járvány, vagy akármilyen más vis maior esemény kapcsán. Továbbá arról is tudomása van a bíróságnak, hogy az állami aktorok tovább folytatják az összejárogatást a szociális média képviselőivel.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás