Egyre több helyütt derül ki, hogy a pártállami terroristák lekövetik az állampolgárok telefonját

0

Egyre pofátlanabb módon turkásznak a zsebünkben a különféle terrorhatalmak, kiknek természetesen derogál, hogy legalább nyílt lapokkal játszva végezzék az ellenőrzéseket. Letapogatásunkat teljesen észlelhetetlenül végzik, akár sok száz kilométer távolságból.

Ismeretes volt a magyar kormány ama húzása, hogy egy nárcisztikus szociopata „segítő szándéka” mentén leprogramozott karanténappot kényszerítettek a polgárság telefonjára, de ugyanezek néhány éve egy SIM kártya kiváltását is igazolványhoz meg éves adategyeztetéshez kötik.

A lakosság legyilkolásának szükségességére hozott ultimate erkölcsi érv persze mindig a polgárok biztonságának a védelme, ahogy az előbb emlegetett igazolványos SIM-aktiválás kötelezvényét is terrorveszélyre hivatkozva vezették be.

Mint kiderült, nem kizárólag a magyar kormány járkál szabadon ki-be az emberek telefonjaiba, hanem ugyanezt tette a totalitárius diktátor Trudeau rémuralma alatt sínylődő Kanada is a porba hullt koronavírus-riogatás időszakában.

A bűnöző hatóságok itt nem karanténappot erőszakoltak az emberek eszközeire, hiszen ebben az esetben az elnyomó terror túlzottan nyilvánvaló lett volna. Ehelyett szimplán a telefonok által broadcastolt GPS-adatokat, valamint beszélgetések és SMS-ek helymeghatározásait gyűjtötték sok-sok terabájtos winchestereken.

total_surveillance

A megfigyelők pontosan tudták, ki hova megy, mit vesz a boltban, ki mely barátait látogatja meg (ezek nyomán kontaktkövetés is végrehajtható volt az áldozatok tudtán kívül), és természetesen mindenről időintervallumokra bontott nyilvántartást készítettek.

Gondolom azt is albumba rendezik, ki melyik nap milyen hosszú és mely irányba kanyarodó szart tolt ki magából, meg melyik irányba tekeri a wc-papír rolniját.

A kanadai National Post információi alapján 33 millió telefont figyeltek meg, ami az ország 38 milliós lakosságára vetítve azt jelenti, hogy minden, okostelefonnal a zsebében glasszáló polgárt láthatatlan szemek bámultak. Egyéb tudósítások szerint Taiwanban, valamint Lengyelországban hajtottak még végre ugyanilyen jellegű megfigyeléseket, de más országokkal kapcsolatban nincs információnk. Ne tápláljunk azért hiú reményeket, hogy a többi nemzet fölött basáskodó hatalomittas Döbrögik nem aknázták ki a „pandémia” által kínálkozó alkalmat a polgárok szabadságának tovább szűkítésére.

Kevesen tudják, hogy a bevándorlók sem azért kapnak ingyen mobiltelefont a határ előtt, mert annyira kényeztetni akarják a migránsokat, miközben a helyi lakosság nyomorodik, hanem hogy pontosan lekövethessék a mozgásukat és akcióikat.

adult-black-caucasian-1061579

Ha már itt tartunk, nemrég érkezett a hír, hogy a különféle konferencia-applikációk, mint mondjuk a Zoom vagy a Skype sem nyújtanak részünkre semmiféle biztonságot, hiába kötött a rendszer kizárólag zárt és visszaigazolt ismerősi körökkel való kapcsolattartásra. A szoftvergyártó cégek simán lehallgathatják mikrofonjainkat, valamint készíthetnek felvételt a videókonferenciáinkról. Egyes titkosított alkalmazások (mint a Whatsapp) hátsó ajtókat nyitnak a gyártó cég felé, melyen át a vállalaton felül nemzetközi titkosszolgálatok is visszahallgathatják online tanácskozásainkat.

Végezetül, az applikációkon belül véghez vihető mikrofon-elnémítás sem arra szolgál, amit feltételezünk. A némítás révén ugyan beszélgetőtársaink nem hallják a hangunkat, annál inkább sasolhatják viszont azt a karhatalmak, ugyanis a szoftveres némítás egyáltalán nem hallgattatja el ténylegesen a mikrofont.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás