Újabb tanulmány bizonyítja, hogy a lezárások mit sem értek a koronavírus megfékezésére

0

Bőséggel találni a neten forrásokat, melyek az erőszakkal indukált lezárások értelmetlenségének tényére hívják fel a figyelmet. Ezen kutatásokat természetesen szigorúan tilos közölni, miután az ember könnyedén találhatja magát vírustagadónak bélyegezve, kiváltképp százmilliárdos, tisztára mosandó rabolt pénzekből működtetett propagandamédiumok részéről.

Az elérhető kutatások sokaságát tovább gyarapítja a müncheni egyetemről érkezett felfedezés, miszerint semmiféle komolyan vehető korrelációt nem lehetett felfedezni a lezárások, valamint megmentett emberéletek között. Vagyis a karantén egyértelműen kamu intézkedés volt, hogy a hatalom fenntarthassa az erőszakos riogatás rendszerét, valamint a figyelemelterelés közben fű alatt olyan politikai és gazdasági intézkedéseket hozzanak, melyek betonbiztos alapjai lesznek egy hamarosan kiépülő globális diktatúrának.

A tanulmány alapján a Németországot ért három nagy lezárás (november, december, április) mindegyike az után került foganatosításra, hogy az új megbetegedések száma csökkenőben volt, ugyanis az R-ráta (ami azt indukálja, egy beteg ember hány másiknak adja át a fertőzést) rég 1 alá került, tehát lefutóban volt az adott hullám.

A sok sügér persze a mindennemű tényáradat ellenére beveszi a hivatalos narratívát, és követeli másokra is erőszakkal a karantént, illetve a pofazacskót – minél egészségesebb az ellenség, annál inkább.

this mask is as useless as our governor cloth face mask

Az értelmetlen, viszont legalább terrorisztikus lezárások mellett a másik látványos intézkedés, a maszkviselés mellett sem szólnak komolyan vehető tudományos érvek. Dr. Sunetra Gupta, az Oxford University infektológus professzora például egy rádióinterjúban kifejtette: vallásos hittel bíztak abban, hogy a maszkhordás (a lezárással karöltve) majd sikert hoz a járvány elleni védekezés tekintetében. Kvázi elmormoltak egy imát a nép megnyomorítása előtt, hogy segítsen nekik Isten jóváhagyni a terrort, mely bevezetésének szükségére semmiféle azt visszaigazoló tényadat nem állt a mélyen nem tisztelt döntéshozók rendelkezésére.

Nem számoltak azzal, hogy a fekete mágia kizárólag azokra nézve bizonyul hatásosnak, akik hisznek benne. De legalább sikerült elfojtani a valóban értelmes és független hangokat, ténylegesen ez is volt a cél.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás