Hands Up slágert írt Armin van Buuren és Gareth Emery!

0

Hát ezt is megértük: a Hands Up műfaj végre feltámadóban van, s ehhez nagy mértékben hozzájárulnak ama house és trance producerek, kik az elmúlt év során mind megleptek bennünket egy-egy darabbal.

A Hands Up újjáéledésének első számú jele 2018-ban, a Cascada-féle Everytime We Touch Hardwell készítette remixe által mutatkozott meg köreinkben. Akkor még nem gondoltuk volna, hogy 2021-22-ben a mainstream műfajokat képviselő DJ-k és producerek egész sora csap le a stílusra és helyezi azt fel újból az elektronikus zene térképére, ahonnan mintegy tizenöt esztendővel korábban leradírozták.

Tavaly a Maddix által szerzett Superheroes indította el az újraszülető Hands Up slágereinek sorát, az év végeztével pedig Timmy Trumpet, Cascada (Natalie Horler) és a Harris & Ford duó által közösen szerzett „Never Let Me Go” hozta el a szokásosnál egy hónappal hamarabb a karácsonyt.

Arra azonban álmomban sem gondoltam volna, hogy maga Armin van Buuren és Gareth Emery, a trance két legikonikusabb alakja dugja össze a fejét, és törpöl ki egy Hands Up slágert. Mindezt úgy, hogy Armin soha életében nem szerzett ilyesféle zenét, habár Gareth Emery számos UK Hardcore producerrel ápol baráti viszonyt.

A „Forever & Always” névre hallgató szerzemény igazából elég egyszerű darabnak számít, mondhatni szabvány dance sláger némi progresszív house beütéssel, ám minden egyes darabnak roppant mód örülünk, mely a műfaj szekerét előre lendítheti. Kiváltképp, mikor milliós rajongótáborral rendelkező alkotókat száll meg az ihlet. Megeshetne akár gyakrabban is.

A szerzeményt élő közönség előtt is tesztelte már Armin, miután mind a miami Ultra Music Festival-on, mind az ASOT Los Angeles rendezvényen bemutatásra került a darab.

Nem Armin, Gareth Emery és Owl City muzsikája az egyetlen szerzemény, mely az idei évben house vagy trance producerek konyhájából került az asztalunkra. Múlt hónapban két hasonszőrű nóta is érkezett: W&W, Harris & Ford és Special D közösen az utóbbi szerző egyik legnagyobb slágerét, a Come With Me-t bújtatta új köntösbe:

Blasterjaxx, Marnik és Lunax önálló slágert szerzett:

A német producer Jerome, AXMO-val karöltve szintén egy Hands Up klip készítésébe fogott bele:

Ugyan hamar itt az év vége, de azért reméljük, korántsem értünk még a részünkre záporozó finomságok áradatának végére.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás