A legbetegebb Aphex Twin szerzemény hangulatát idézi Dr. Peacock és Sefa új klipje

0

Aktuális jelenség mai világunkban az ún. tortúrapornó. Mindezzel eleddig kizárólag a súlyos korhatár-címkékkel teletűzdelt filmekben találkoztunk, ám mivel a jelenkori hatalom erőszakos riogattatásai révén mindent megtesz azért, hogy a jobb sorsra érdemes polgár kényszerzubbonyban kössön ki a hozott terrorisztikus rendelkezések következtében, immár a mindennapi éltünkbe is beavászkodott az eleddig kizárólag filmek által elképzelhetőnek tartott erőszakrendszer.

Aphex Twin 1997-es rendkívül beteg klipje, a Come To Daddy roppant hatásos módon vázolta fel részünkre, milyenné válik az emberiség a tévé hatására, amikor ezen élettelen fadoboz az egész életünk feletti irányítást átveszi. Napjainkra be is ért a gyümölcs.

A COVID-hírek minden korábbinál mételyesebb forrásai lettek a minden csőből ömlesztő szennyvíz-média elmebeteg működésének. Aki az ő ténykedéseiket követi, valamint felül ótvar riogatásaiknak, csakhamar kirohadó agyat, totális őrületet, őrjöngést, skizofréniát, depressziót nyer a maga részére.

E folyamat roppant hatásos vizuális ábrázolását adja meg részünkre Sefa és Dr. Peacock friss frenchcore klipje. A 200 BPM körüli tempót magának tudó veretés az elmúlt év COVID-agyrothasztásának minden következményét egyetlen vizuális orgiában ömleszti elénk.

Fogyasszátok egészséggel vagy betegséggel, kinek hogy tetszik.

Időközben megérkezett a klip második fejezete, mely az „Everything Is A Lie” című, tavaly már bemutatott trackből készült.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás