A legtutibb vidám ütemek – 2023. január

0

Sok olyan track létezik, melyek érdemesek volnának a bemutatásra, ám nem készült hozzájuk fancy klip, vagy nincs olyan élettörténetük, melynek alapján érdemes volna külön cikket igénylő ajánlót készíteni.

Nem volna azonban ildomos, ha eme – egyébként gyakran meglehetősen remek – darabok kárba vesznének. Ezért úgy döntöttem, hogy havonta egyszeri alkalommal összegyűjtöm azon trackek YouTube-on fellelhető változatát, melyekre a nívósabb slágerek árnyékában is remekül lehet csapatni. E muzsikák mindig körülbelül az eltelt 1 hónap kiválóságaiból kerülnek összeválogatásra.

Ahogy az hónapok óta szokás, a decemberi összeállítás nagyját is a Hands Up muzsikák alkotják. Egyre több mainstream producer csücsül fel a 140 BPM hevesen zakatoló vonatára. Rendkívül biztató, hogy ennyi remek dance nóta lát napvilágot, remélhetőleg a jövő évben viszonthallhatjuk ezeket a nagy fesztiválok táncterein is – tavaly ugyanis azon alkotók sem merték egyelőre felvállalni a tempósabb darabok játszását, akik megleptek már minket korábban legalább 1-2 hands up nótával.

1DJ Gollum x Empyre One – Supernova

2HBZ x JAMYX – Spirit Of The Hawk (HBz Club Remix)

3Oliver Tree & Robin Schulz – Miss You (Showtek Remix)

4Coke Montilla – My Time

5Giga Dance x Global Rockerz – This Is How It Feels Now

6Pulsedriver & DJ Fait Feat. Kim Alex – The Boys Of Summer

7Steve Hill x Technikal x Rob Tissera – My Own

8SilverFridge – Tomorrowland (Steve Modana Edit)

9Special D. x DJ Sammy & Carisma – Prince Of Love 2023

10Razorbax – I’m Good (Blue) (Mindblast X Uwaukh remix)

11R3HAB x A Touch Of Class – All Around The World (La La La) (Brennan Heart Remix)

12Gammer – Believer