Világrekord nagyságú az idei Defqon.1 lineupja, megérkezett a hivatalos himnusz is

0

Minden eddiginél intenzívebb szórakozást kínál látogatói részére a világ első számú hardstyle eseménye, a Defqon.1. Ez alkalommal 350-nél is több DJ áll pult mögé 11 színpadon, kiknek műsora 4 napon át lesz hallható az eddig megszokott 3 helyett. Egyúttal a rendezvény kapacitása is kibővül, a korábbi 85 ezer helyett immár napi 100 ezer fő csápolhat önfeledten a kedvenc előadói műsorára.

A lineup oly terjedelmes, hogy most az egyszer nem illesztem azt be ide. Aki kíváncsi rá, az a forráslinken megtalálja a teljes listát.

Az idei kiadásban visszatérnek a legnépszerűbb programok, mint a szombati Power Hour és záróshow, a szabad színpadi élő koncertek, a legígéretesebb feltörekvő DJ-k pénteki bemutatkozása, az exkluzív frenchcore szettek, a Defqon.1 Legends speciális kiadás, melynek keretében The Prophet végleg elbúcsúzik közönségétől. Újdonságok is akadnak a programtáblában: a karantén ideje során online tartott „Warrior Workout” edzésprogram élőben tér vissza, az aktuális napi műsor zárultát temérdek afterparty követi szétszórva a fesztivál helyszínén, illetve a sátortábor területén is felállításra kerül egy stage.

A hivatalos Defqon.1 himnuszt idén a Sub Zero Project szállítja. Véleményem szerint egy jó közepes alkotásról van szó, hallhattunk már jobbat is az elmúlt évek során.

Aki kívánná a belépőjegyeket a kosárkájába termelni, annak van egy rossz hírem: már tavaly októberben elfogyott minden elővételi jegy, a későbbre félretett vésztartalék pedig február 25-én került kiárusításra.