Az idén is Dr. Peacock-ék szállítják a legbetegebb hardcore koncertet

0

A 2018-as Defqon.1-on debütált a Dr. Peacock és Sefa által gründolt hardcore techno együttes, mely eme roppant szélsőséges és kőkemény műfajt kívánta összeházasítani a komolyzenével. Az ilyenkor egyenesen elvárható furcsa grimaszokat követően egy dolgot azért bizton kijelenthetünk: ilyen produkció még nem nagyon akadt széles e világon, mely két, ennyire radikálisan eltérő stílust vegyített volna össze.

A 2018-as első kísérlet még hangyányit nyers volt, és nehezen tudtuk elképzelni, hogy ebből valami értékelhető is kisül. Aztán a tavalyi évben újból összeállt a csapat – immár a karanténból nézhető Defqon.1 keretein belül –, és sikerült zenei anyagukat oly mértékben finomítani, hogy már nyugodtan elmondhattuk, hogy hellyel-közzel sikerrel végződött a „génvegyítés”.

Az idei évben újabb szintet lépett a csapat, és Sefa, valamint Peacock közös EP-jét követően hajóra szálltak, hogy újabb széllöketet adjanak a hardcore operának.

Kissé sajog a szívem, hogy kihagyták a ziccert, és a Wellermant nem játszották, összességében véve azonban így is az egyik legmerészebb koncertélménynek lehetünk szem -és fültanúi.