Minden rekordot megdöntött az idei Amsterdam Dance Event

0
Amsterdam Dance Event

Minden eddigi rekordot megdöntött az Amsterdam Dance Event (ADE) 2023-as kiadása, több mint 500 ezer ember bizonyult kíváncsinak az eseményre. A rendezők 650 000 jegyet adtak el, mely eredmény meghaladja a világ legnagyobb zenei fesztiváljainak teljesítményét. Az ADE a világ vezető elektronikus zenei csúcstalálkozója, amely minden év októberében kerül megrendezésre Amszterdamban.

Az ADE 2023-as kiadása 28. alkalommal került megrendezésre, és több mint 1000 eseményt, illetve közel 3000 producer és DJ fellépését foglalta magában. Az esemény nem egy klasszikus „open air” fesztivál, hanem klubestekkel egybekötött konferencia, ami a város mintegy 200 rendezvényhelyszínén és nightclubjában párhuzamosan zajlik.

Az ADE Pro programcsomag idén először négy napra terjedt ki. Ezt hosszú évek óta tekintik az EDM jövőjét meghatározó trendek kiindulópontjának. Az idei konferencia érdekes panelbeszélgetéseket és vitákat hozott a helyszínekre olyan tech nagyágyúkkal, mint a Google, a Spotify, a TikTok és a YouTube. Ezek képviselői minden létező kulisszatitkot felfedtek a fesztiválok jövőjétől az MI hatásáig az elektronikus zene fejlődésére.

Az ADE Labban a kreativitás és innováció virágzott, s alátámasztotta a szervezők elkötelezettségét a zenei producerek következő generációjának támogatására. Itt nemzetközileg is híres DJ-k, dalszerzők, iparági szakemberek találkozhattak egymással, kiket az elektronikus zene iránti rajongásuk hívott egybe. Eközben különböző műhelyekben és panelekben olyan elismert művészeket hallgathattak a dalszerzés és DJ-zés iránt érdeklődők, mint Nicky Romero, Reinier Zonneveld, A-Trak, Darude vagy Mama Snake.

Az ADE egy olyan esemény, amely lehetőséget kínál az elektronikus zene rajongóinak arra, hogy mélyebben belemerüljenek ebbe a kultúrába. Az esemény minden évben izgalmas programokkal várja a látogatókat.

Az esemény szervezői máris bejelentették a jövő évi szeánsz dátumát, ami 2024. október 16-20 közt esedékes.

FIGYELEM: ez egy részben vagy egészben mesterséges intelligencia által generált cikk, melyet a Bing AI hozott létre. Az MI weblapunkon való alkalmazása miértjének megértéséhez kattints erre a szövegdobozra. Az MI-generálta tartalmak esetében mindig ellenőrizd a mellékelt források hitelességét!

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás