Már nagyban zajlik a harmadik világháború, melynek tétje az emberi lélek feletti hatalom átvétele

1

Végső csatájához érkezett az emberi faj szabadságért vívott világháborúja. A tét minden korábbinál sorsdöntőbb: vagy spirituális felemelkedésbe fogva méltókká válunk a lehető legteljesebb szabadság megélésére, vagy pedig a pszichopata terrorhatalom béklyójába szorulva annak örökkön-örökké rabszolgasorban tartott, megbillogozott és idomított vágóállatai leszünk.

Egyesek azt képzelik, a COVIDiktatúra terrorista intézkedéseinek való engedelmességgel majd visszanyerhetik jól megszokott korábbi életüket, mely elvezetett a most tapasztalható élhetetlen trágyadombhoz. Eddig sem volt normális a világ, pusztán többféle disztrakció létezett az elmebeteg rendszer rothadó-düledező falainak elfedésére. Lehetett kicsit utazgatni, bulikázni, amíg rá nem szakadt a csillár az önfeledt zombulásba és rothadásba belefeledkezett emberiség fejére.

A terrorhatalom célja, hogy megakadályozza az emberek szabaddá válását, és egyfajta kaptárelme-szerű szisztémába erőszakoljon minket, melyben zéró intimitás, privát szféra, valamint személyiségi jog válhat oroszlánrészünkké. Természetesen az automatizált világrendet kontrolláló pszichopata milliárdos elit nem tenné magát a kaptárelme részévé, de még méhkirálynőjévé sem. Ők a méhész szerepét kívánják betölteni, akik időnként lecsapolják a szorgos méhek által megtermelt mézet, amennyiben meg csípős és ellenséges hangulatúvá változna a kaptár a mindent elraboló kizsákmányoló méhésszel szemben, jól telefújja őket Chemotoxszal.

Az átalakulás – illetve ahogy ők nevezik, a nagy újraindítás vagy negyedik ipari forradalom – nyilvánvaló jelei az egyre magasabb hullámokkal csapkodó válságok, mint százmilliárd dollárnyi forgalmú ingatlancégek csődje, tőzsdebotrányok sokasága, valamint a lakosság által tapasztalható radikális áremelkedés, krónikus áruhiány, továbbá a szokásos karácsonyi hangulat elmaradása, melynek kísérőjelensége az áruk késedelmes megérkezése egyes országokba, melyek így nem érik el az ünnepek előtt a boltok polcait.

StockSnap_FZMCGCXOPX

Az ünnepi hangulat tova illanásának másik szembetűnő kísérője a kereszténység pusztulása, melynek helyén a koronavallás trónol a maga szimbólumaival, mint a PCR varázspálcák, a maszkok, egy computeren megrajzolt grafika által triggerelt apokalipszis, valamint a vakcinák által megénekelt üdvösség-sztori, melyek bevezetését, majd kötelezővé tételét követően a csúnya koronavírus majd örökkön-örökké ég a gyehenna tüzén, a bárány pedig együtt legel a farkassal, hiszen mindkettőjük viselkedése idomul a doktor Jézusok által kifejlesztett génmódosító injekciók hatásához.

Természetesen a Karácsony, valamint Szilveszter hagyománya is némiképp átalakításra került az új világvallás kívánalmainak való megfelelésre. Ugyanezzel már a nácik is megpróbálkoztak évtizedekkel korábban, kik Jézus Krisztus születésének ünneplése helyébe ültették a Führer születésének vigasságát, valamint az ő kedvenc szimbólumának, a horogkeresztnek karácsonyfákra aggatását.

A koronavallás klerikalizmusa szerint a gyermeknek adható legszebb karácsonyi ajándék az oltás, bár hogyhogynem a legátoltottabb országokban kényszerültek leginkább visszamondani az akár évszázados hagyományokkal bíró helyi ünnepségsorozatokat.

Aki szeretné, hogy ez a remek világrend tovább robogjon a maga útján, annak semmi más dolga nincs, mint folytatni tovább az engedelmeskedést egészen a fenevad bélyegének felvételéig, és sorsa akár passzívan is beteljesül. Aki inkább kerülné a tudata kaptárelméhez való csatlakoztatását, annak ideje végre felébredni és ellenállást tanúsítani a tömeggyilkos terrorral szemben.

Az Alcyon Plejádok dokumentumfilm-sorozat legfrissebb epizódjában szó esik az elmaradt ünnepségekről, a bejelentés nélkül zajló harmadik világháborúról, a kaptárelme-programról, valamint a súlyos és krónikus áruhiányokról.

Pszichológiai és spirituális háborúban élünk, ahol emberek nagy részét hipnotizálták félelemmel, fenyegetéssel és vesztegetéssel, hogy elfogadjanak egy gyilkos tüskefehérjés vakcinát, amely szörnyű károkat okoz, sőt most egy rohamosan közeledő holokauszt keretében a gyerekeknek is be akarják adni.

A harmadik világháború teljes lendülettel zajlik, ahol a lelkünk, a szellemi és lelki épségünk a tét.

Ami a karácsonyt illeti, mindenki nagyon várja ezt az időszakot, azonban úgy tűnik, hogy a Covid és új változatai terjedésének megfékezése érdekében elővigyázatosságból számos országban kezdik törölni a karácsonyt, lemondják a karácsonyi vásárokat, a Mikulás érkezését, ünnepségeket, felvonulásokat, koncerteket, karácsonyi éjféli miséket, szilveszteri bulikat és még a családi összejöveteleket is.

És mi van azokkal a családokkal és gyermekeikkel, akik nagy érdeklődéssel várják a Kínából érkező konténerek felszabadulását, hogy ajándékokat vásárolhassanak, és boldog karácsonyt és szilvesztert ünnepelhessenek?

Miért akarják elnyomni az év leghagyományosabb ünnepét, beleértve a Mikulás érkezését az ajándékaival, amely oly sok jót tett a gyerekekkel és a családokkal az évek során?

1 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás
Ákos Kiss
Ákos Kiss
4 hónappal ezelőtt

Véleményem szerint,a degenerált nyugat,fogyasztási mániáját,mely ilyenkor csúcsosodik ki,próbálják visszafogni.Az oltottak irtása nem reális.A hatalom a lojális csicskákat szereti és a rebellisektől próbál megszabadulni.Én magam is oltatlan vagyok.Mivel 54 vagyok,ezért már nem érdekel.Inkább dögöljek meg szabadon,mint éljek biorobotként!Természetesen az is látható,hogy folyik a gazdasági háború Kína és a haldokló nyugat között.Én nem veszek-mondja a nyugat,Én meg nem adok-mondja Kína.Ez a covidnak nevezett,nem létező pandémia,mindenre jó.Mint a terrorizmus elleni álságos küzdelem.