Hivatalosan is elérkezett a fenevad bélyegének kora

0

Eleddig különféle főpróbák és nemzetállami szintű kísérletezések folytak az univerzális világdiktatúra finomhangolására. Mivel az emberiség nem ocsúdott fel a rá mért terrorisztikus rendelkezések hatására, elérkeztünk a jelenések könyvének korához, melynek legikonikusabb mozzanata a fenevad bélyege néven elhíresült karhatalmi rendelkezés-csomag lesz, mely az ausztrál karanténtáborok, valamint az osztrák, illetve belebegtetett német kötelező oltások révén máris itt kopogtat az ajtón.

A fenevad bélyegét, mint jelenleg jobbára QR-kódként működő intézményt nem muszáj feltétlenül szó szerint érteni. A Károli-féle Biblia-fordítástól eltérően több változat az angol szövegezésből ismert „mark of the beast” nyomán a fenevad jelének vagy megjelölésének tünteti fel a rendszert, mint ahogy a „beast” szócska a fenevad mellett jelenthet bestiát, vadállatot, vagy szörnyszülöttet is, de mindenképp egy olyan rendszerről van szó, mely garantáltan semmi jót nem hoz az emberiségre.

A fenevad bélyegéről már értekeztem egy roppant felkavaró cikkben, ahol azt is kifejtettem többek között, hogy nem feltétlenül muszáj ám konkrét fizikai megbillogozásra gondolni! A Jelenések szerint a bélyeget a jobb kézre vagy homlokra teszik majd fel, ami, amennyiben spirituális szintre emeljük a mondanivalót, megegyezik ama megjegyzéssel, hogy a fenevad bélyegét mindazok felveszik, akik a hatalom követelményrendszerének megfelelően gondolkodnak, vagy cselekednek!

Nem feltétlenül muszáj tehát konkrét billogot vagy mikrochipet elképzelni: aki azt teszi, amit a hatalom elvár, például huzamosabb ideig maszkot hord, az máris behelyezi magát a fenevad bélyegének bűvkörébe, mivel a rá mért förtelmes pártállami kínzások nyomán előbb-utóbb bármit meg fog tenni a hatalom részére, csak ne kelljen többé ezt a megalázó, dehumanizáló, egészségpusztító maszkhordást folytatni. Meg persze a többi ostobaságot sem, mint karantén, PCR tesztelés, meg vásárlási tilalom. És máris jön az ajánlat a pártállamtól: természetesen leveheted a maszkot – cserébe csak azt kérjük tőled, hogy először is adasd be magadnak a 3-4-5-6-7-8-9-26 dózis „védőoltást”, majd vedd fel szépen, amit adunk a kezedbe (ami először kártya, majd mobilapp, majd karperec, végül beültetett implantátum, de igazából bármilyen eszköz lehet).

A lényeg, hogy az eszközzel, melyet a fenevad biztosít részedre, lehetővé válik a totalitárius ellenőrzésed, ráadásul nem is valamiféle vérgőzös diktátor, hanem egy teljesen személytelen algoritmus által. Ahogy azt többször felemlegettem: a fenevad bélyege 100%-ban racionális és praktikus rendelkezés. Mivel elfogyott az eladható, harácsolható tulajdon a Föld bolygóról, a gazdasági egyenlőtlenségek mértéke utolérte a Francia Forradalom kirobbanása előtt mérhető arányt, ám az adósrabszolgák mennyisége minden rekordot megdöntött, úgy illik, hogy az emberi faj maga is tulajdonná váljon. Teljesen logikus kívánalma ez az elitnek, kik attól rettegnek, hogy ebül szerzett vagyonuk hiperinfláció vagy a lázadó tömegek pusztítása révén dől romba. Ki kell hát vezetni a pénzrendszert (jöjjön helyette a társadalmi kredit), és meg kell akadályozni, hogy az elégedetlen, bepalizott népeknek bárminemű erejük maradjon.

Visszaáll tehát a rabszolgaság rendszere, csak sokkal mocskosabb és elviselhetetlenebb formájában, mint a történelem folyamán bármikor.

Az élő ember magántulajdon lesz, megbillogozott vágómarhája a pszichopata hatalomnak. Ezt meséli el a fenevad bélyegének története, melyet legtöbben persze ostobaságnak tartanak, miközben itt zajlik a folyamat az orrunk előtt.

Lassan egy egész éve látott napvilágot a „Kövesd a Megváltót!” YouTube-csatorna szerzőjének nagy ívű és egyébként meglehetősen igényes figyelmeztetése, mely soha nem lehetne aktuálisabb, mint most! Aki még ma meghallgatja a videót, talán még van esélye időben feleszmélni a keserű valóságra, amennyiben nem a fenevad-rendszer kegyeit, hanem az egy és oszthatatlan igaz Istent keresi, valamint az ő tervét kívánja megismerni, mellyel kapcsolatban egy apró spoilerecskét rögvest elhintek: az emberiség vágóállattá tétele nem szerepel a céljai közt.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás