Ezért kell alaposan elnáspángolni a rossz gyerekeket, és megtanítani őket kesztyűben dudálni!

0

Ezekkel a gonosz kisgyerekekkel állandóan csak probléma van. Folyton szaladgálnak ahelyett, hogy megülnének a popsijukon, rossz fát tesznek a tűzre, megkeserítik a fáradhatatlanul gürcölő szüleik életét. Cserébe mi a hála? Visszapofáznak még a tanáraiknak is, amennyiben nem nevelik ki belőlük a tiszteletlen viselkedést néhány jól irányzott pofonnal.

Pláne az utóbbi évtizedekben rendkívül elkanászodtak a büdös kölkök. Nem tisztelik az időseket, feleselnek a náluk fontosabb tekintélyekkel, lusták tanulni, büdös nekik a munka. Állandóan csak TikTokoznak, influencerek akarnának lenni, pedig tudniuk kéne, hol a helyük.

Bezzeg a mi időnkben még pálcát törtek a renitens lurkók fölött, kukoricán térdepeltették a rosszalkodó nebulókat. Akkoriban még volt pedáns rend és fegyelem, ideje volna ezt visszahozni!

Csak akképp válhatnak ők is köztiszteletben álló felnőttekké, ha beléjük verjük az engedelmességet, a hangyaszorgalmat. Fogják be a szájukat, mikor náluk idősebb személyek szólalnak meg, álljanak fel s hajbókoljanak a magasságos uraik előtt. Ne kérdezősködjenek, ne akadékoskodjanak, hanem álljanak fegyelmezetten be a sorba, mert aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére!

A Kiáltó Szó YouTube-csatornáján részleteiben is kifejtve tájékozódhat minden őrületbe kergetett szülő a helyes gyereknevelés módszertanáról. Ajánlott meghallgatni azoknak, akik nem bírnak az életüket pokollá tévő gyermekeikkel, kikbe nyilvánvalóan és első kézből tapasztalhatóan az ördög bújt.