A szabadban korcsolyázó férfit kívánt térdre kényszeríteni két rendőrnő, ám beletört a bicskájuk

0

Biztosan tömegeket kívánt csendes magányában COVID-fertőzötté tenni a jeges tó közepén az a Calgari-ban (Kanada) lakó férfi, akihez aztán két rendőrnő ment oda parádézni és „erőt” demonstrálni.

Intézkedésük végeredménye egy roppant komikus jelenet, melyben a Linda-imposztorok egyesült erővel sem képesek a földre rugdalni a férfit, aki ráadásul a lábán lévő korcsolyának köszönhetően súlyos hendikepben van velük szemben.

A jobbra-balra rángatott szalmabáb rezignáltan tűri a saját lábukba belebotló rendőrnők bullyingját, akik akciójelenete bármelyik sírva röhögős vígjátékban megállná a helyét.

Lássátok, drága adófizetők, hogy erre megy el a pénzetek. A tőletek elrabolt profit és adók révén végzi rajtatok a hatalom az öncélú vegzálás és terror műveletét, miközben ti meg beveszitek, hogy ezen ótvaros LARP játékosok a ti békétekért meg a rendért tevékenykednek. Közben a léteteket pokollá tévő népirtók szabadon garázdálkodnak és rabolnak-fosztogatnak a fejetek fölött, akikre ráadásul azon törvények sem vonatkoznak, melyeket az elnyomásotokra hoznak.