A mostani háború nem a koronavírus, hanem az emberiség ellen zajlik

0

Évezredes hagyománya van ama törekvésnek, hogy a hatalom által életképesnek nevezett egyedek előkelő pozícióba kerüljenek érdemeiktől és valós képességeiktől függetlenül, míg az életképtelenként megbélyegzettek minimum társadalmi számkivetettségben, de leginkább teljes fizikai megsemmisítésben részesüljenek.

Sok (elhurcolt) értelmiségi figyelmeztetett minket az újonnan bevezetendő kísérleti koronavírus-vakcinák veszélyeire. Ezek közül még csak nem is várható mellékhatások, illetve a gyógyszaripari profitok mértéke a legfelháborítóbb, ezek pusztán a folyamat legszembetűnőbb következményei. A valódi okok az erőszakos oltakoztatásra ennél jóval mélyebben szétterülő szálakhoz vezetnek.

A népességcsökkentés agendájára való figyelmeztetés vissza-visszatérő elem az oltások ellen felszólaló személyek részéről. Azt azonban még a legfelkészültebb értelmiségieknek, illetve tudósoknak is roppant nehézkes feladat átlátni, hogyan társulnak konkrétan a COVID-oltások a lakosság számának csökkentése, valamint az új világrend agendájához. Mik lehetnek az összekötő kapcsok?

Az Alcyon Plejádok sorozat aktuális részében a műsor szerkesztői erre kívánnak nekünk választ adni. Adásukban összegyűjtik az eugenika, illetve népesség-szabályozásra való törekvések évezredes módszereit, az oltások révén bekövetkező „nagy újraindítás” főbb tartalmi elemeit, végül pedig ismertetik az új világrend logikus következményét, ami az emberiség elzombiasítása és feltétel nélkül engedelmeskedő haszonállati sorba vetése.

Arra azért felhívnám mindenki figyelmét, hogy az Alcyon Plejádok egy rendkívül radikális, konteókat is bőséggel tartalmazó spirituális jellegű műsor, ezért nem ajánlom, hogy bárki alapos felkészültség nélkül bele ugorjon, mert alaposan lesokkolják majd az abban látott-hallott dolgok.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás