Ha nem telik japán barátnőre, rendelj magadhoz professzionális cirógatót!

0

Nagy hiányosságuk a bérelhető japán barátnőknek, hogy a “félreértésre” és szexuális izgalomra indokot nyújtó szituációk elkerülése végett azok nem nyújtanak lehetőséget az intimitás mélyebb dimenzióinak felfedezésére. Ebből kifolyólag, amennyiben párkapcsolatunk négy fal közé szorított megnyilvánulásai terén küzdenénk hiányosságokkal, azok kisimítására nem alkalmasak a rendelt instant élettárs-pótlékok.

Természetesen a keletkezett piaci rés betömésére is megjelentek a kalandvágyó – s nyilván pénzre áhítozó – vállalkozók, kik a “professzionális cirógató” OKJ szakmáját elsajátítván (Tényleg létezik ilyen Amerikában!) akár házhoz is mennek az intimitás terén szélsőséges gátlásokkal küzdő partnerek (nyilván elsősorban férfiak) fellazítására.

A professzionális cirógatók hozzásegítsenek minket párunk iránti szeretetünk konkrét fizikai vagy kommunikációs megnyilvánulásainak elsajátításához.

Ellentétben a jobbára Japán-specifikus barátnőbérléssel, az intimitás-szakértők különféle címszavak alatt a legtöbb fejlett nyugati nemzet szakmánylistáján előfordulnak, így nem kell messzire utaznunk a szerelmi partner óradíj fejében igénybe vehető illúziójának abszolválásáért.

A cirógatók kényeztető terápiájuk közben készséggel meghallgatják gondjainkat-bajainkat, kiváltképp a modern randizás viszontagságaival kapcsolatosakat, s ha van hozzá affinitásuk, ötletekkel is ellátnak minket a hálószobai elhidegülés elkerülésére.

A szolgáltatás díja vállalkozótól és azok kvalitásaitól függően eltérő lehet. Mindenesetre, mivel a cirógatók többsége egyéni vállalkozóként végzi tevékenységét, nem pedig ügynökségen keresztül, legtöbbjük a japán barátnőknél olcsóbban áll a szolgálatunkba.

Ahogy a bérelhető randipartnerek, úgy az intim tanácsadók sem vállalják szexuális szolgáltatások nyújtását.

Az érdeklődők alább néhány plusz videó mellett egy komplett terápiás ülés élő felvételét is megtekinthetik, hogy legyen fogalmuk annak mibenlétéről, továbbá – afféle vicces érdekességként – egy America’s Got Talent-be benevezett hölgy komikus produkcióján is derülhetnek egy jót.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás