Magányos vagy? Bérelj magadnak barátnőt Japánban!

0

A magány egyre csak elharapódzó járványával szemben talán a jól ismert japán kulturális kreativitás nyújthat néminemű könnyebbséget.

A “Rendelj magadnak barátnőt!” program turisták és helyi lakosság részére egyaránt rendelkezésre álló szolgáltató-hálózata olyan lányok kiközvetítését vállalja, akik óradíj fejében “hivatalosan” a párkapcsolatunk másik felének szerepét alakítják.

Őket aztán nyugodtan elcipelhetjük magunkkal akár a kedélyes családi vasárnapi ebédhez, hogy leszálljon végre rólunk az anyuka a rendre robotikusan ismételgetett fárasztó kérdéseivel, hogy mikor nősülünk már meg végre, és miért nem jön az unoka?

Bizonytalan fiatalként gyakorolhatjuk az udvarlás és randi szokását, melyhez ebben a rohanó és az élet megnyilvánulásait minden ponton irtani szándékozó világban egész egyszerűen nincsen módunk.

A részünkre megfelelő lányt vagy lányokat (te kis huncut 😉 ) az egyes ügynökségek katalógusából válogathatjuk ki magunknak. Itt a szokásos és elvárt fotók mellett paramétereiket is megsasolhatjuk, mint magasság, testsúly, alapvető kommunikációs stílus (introvertált / extrovertált vagy bulizós / entellektüell).

Miután megérkeznek a lányok a megbeszélt helyszínre, elvihetjük őket randira (kiváltképp szeretik az éttermi vagy kávéházi randit, hiszen ingyen kaját kapnak), szervezhetünk közös programokat és természetesen egy kiadós beszélgetésnek sem vetik gátját.

Sajnos le kell lomboznom a “kalandokra éhes” hímnemű felebarátaimat: ez nem egy escort vagy prostitúciós szolgáltatás, nem véletlen a termékbeli különbségtétel. A lányok nem mennek veled szobára. Sőt mi több: szigorú megkötések vonatkoznak rád, miféle szituációkba viheted be őket. Saját apartmanodba vagy bármilyen rejtett zugba tilos őket elkalauzolni (kizárólag nyilvános terek játszanak). Romantikus gesztusok szempontjából csakis a flört, kézfogás és egymás megetetése elfogadott, ugyanakkor a csók és ölelés már nem.

Rendelésed leadását követően az ügynökség igyekszik leprofilozni téged, s amennyiben gyanús személyként értékel, úgy felügyelőt küldhet utánad, aki távolról figyeli a randi folyamatát, s esetleges atrocitás esetén közbe tud lépni.

Turistaként meglehetősen nehéz rendelést letenni, mert vagy a lányok bizalmatlanok az idegenekkel szemben, vagy nem tudnak angolul, vagy az ügynökség csak japán nyelvű weboldallal rendelkezik, ezért gépi fordítással kell eligazodnunk az olykor meglehetősen kusza kiválasztási és fizetési felületeken.

Turistaként jobb, ha e-mailben felveszed a kapcsolatot a választott ügynökséggel, és megkérdezed, melyik lány beszél angolul, különben könnyedén megégetheted magad, miután kiderül, hogy sehogyan nem tudtok egymással kommunikálni.

Az alap csomagban nem szereplő kéréseket (pl. videófelvétel készítése) külön rendezni kell az ügynökséggel. Az e cikkbe illesztett videók lányai mind belementek a YouTube-forgatásba, ugyanakkor a többség, kiváltképp a hosszabb távra tervezők visszautasítják eme kívánságot, mert nagyon rossz óment jelent a jövőbeli bizniszükre nézve, amennyiben a kuncsaftok – kiváltképp azok széles rokonsága – felismeri őket.

Íme a fentiek mellett néhány további videó kedvcsinálónak:

Aki éppen nem szándékozik Japánba elutazni ezért a szolgáltatásért, az egyelőre csak néhány másik országban vehet igénybe hasonló lehetőséget.

Koreában szintén bérbe vehetők lányok randizás és párkapcsolat eljátszása céljából:

Kínában is megvetetette már lábát e szabad piaci “innováció”.

A gender-diszkriminációt kiáltó hölgyek és feministák is megnyugodhatnak. Ugyan a kereslet elégtelen mértéke végett kisebb számban, de pasik is bérelhetők az izgága anyuka lenyugtatására Japánban és Koreában egyaránt.

Sőt, akinek komplett családra igénye van, az barátnő és pasi mellett bérelhet akár idegesítő nagybácsit, túlpörgő hugicát, apát, anyát, sógort egyaránt.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás